Homepage > Koh chang Tours > Koh chang Tours Details
Tropisch snorkelen (hele dag)
Informatie
Tijdens uw bezoek aan het natuurschone eiland Koh Chang kan een tropisch snorkel avontuur niet ontbreken. Met deze tour bezoekt u met een cruiser de eilanden van het Koh Chang Nationaal Park met volop de gelegenheid om te genieten van de onderwaterwereld.

Er worden tijdens deze tour verschillende eilanden bezocht zoals Koh Thonglang, Koh Wai en Koh Mak. Rondom deze eilanden is het werkelijk een oase voor de de snorkellaars. Van het rijke onderwaterleven zult u geen genoeg van kunnen krijgen.

Op de stranden van deze prachtige meestal onbewoonde eilanden is er gelegenheid om te zonnebaden. Het is ook de moeite waard om een stukje landinwaarts te lopen en te genieten van het mooie uitzicht over de zee. Gebruik van snorkeluitrusting, lunch, fruit, thee, koffie en drinkwater zijn inbegrepen. Exclusief entree voor het nationale park, deze kan voldaan worden aan de gids (200THB per persoon).

Uw wordt in de ochtend opgegehaald bij uw hotel aan de westkant van Koh Chang en naar de boot gebracht. Na een heerlijk bakje koffie of thee en een stukje gevaren te hebben, kunt u overboord en genieten van de de prachtige wereld onder water. Na een dag vol voldoening wordt u weer netjes thuis gebracht bij het hotel waar u nog lang kan nagenieten van deze unieke ervaring.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 03/12/2021

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: