Homepage > Luang prabang Tours > Luang prabang Tours Details
PRIVE het Exclusieve Hart van Laos 12 dagen
Informatie
Open uw hart en zintuigen voor Laos. Ontdek met deze exclusieve privé reis de mateloze charmes van de Laotianen en de eindeloze schoonheid van de natuur. Bewonder de kalkstenen bergruggen van Vang Vieng, onderga de magie van het eeuwenoude Luang Prabang, aanschouw de duizenden eilandjes van Siphanon en ontdek de miniatuur Boeddha`s en gouden stoepa van Vientiane. U staat bij watervallen, drinkt koffie op plantages en zult griezelen op een lokale insectenmarkt.

Laos werd gecreëerd door de Fransen. Zij voegden aan het eind van de 19e eeuw de drie koninkrijken Luang Prabang, Vientiane en Champasak bij elkaar. De hoogtepunten uit deze drie voormalige koninkrijken hebben wij opgenomen in deze reis. Pas ver na de Tweede Wereldoorlog kwam Laos onder de Franse koloniale druk uit en werd een eigen republiek op socialistische grondslag, geleid door militairen.

"Als je wilt dat je leven eenvoudig verloopt, dan krijg je moeilijkheden. Ben je niet bang voor problemen, dan tref je succes," klinkt het Laotiaanse gezegde. Dat klinkt onbevreesd, vol doorzettingsvermogen en als een `open mind`. Het boeddhistische Laos wordt al duizenden jaren bevolkt maar laat zich nog graag ontdekken. De paden zijn nog niet platgetreden, bezoekers worden met open armen ontvangen. Ontdek Laos nu het nog ongedwongen kan. De mensen zijn vriendelijk, de cultuur rijk en het natuurschoon is overweldigend. En wat zo leuk is: de Laotianen zijn ook benieuwd naar u.

Wilt u langer in Laos reizen? Ontdek dan eerst Noord-Laos met privé Het Ultieme Noord-Laos Avontuur. Deze reis duurt zes dagen en begint en eindigt in Luang Prabang, waar ook deze reis begint.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 11/12/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: