Homepage > Yangon Tours > Yangon Tours Details
PRIVE Mystiek Myanmar (15 dagen)
Informatie
De Eenheid van Myanmar - vroeger Birma geheten - is een geweldig land met een vriendelijke en gastvrije bevolking. Green Wood Travel heeft een bijzondere rondreis samengesteld om u de kans te geven dit absoluut niet-toeristische land te bezoeken. Ervaar de hoogtepunten die het land biedt.

Yangon met zijn koloniale sfeer en schitterende pagodes. Bagan waarvan de omgeving een archeologisch luilekkerland is met de indrukwekkende resten van meer dan 2000 tempels. Mandalay met zijn prachtige pagodes en kloosters, misschien wel de mooiste van Myanmar.

REISROUTE (zie kaart onderaan): Yangon - Bagan - Inle Lake - Kalaw - Bagan - Mandalay

Natuur en cultuur zijn hier nog onbedorven. Religie, lokale gewoontes en gebruiken zijn in Birma nog zoals honderd jaar geleden. De bevolking staat open voor de komst van toeristen en is altijd bereid om handen te schudden en een praatje te maken.

Myanmar is in opkomst als toeristische bestemming. Het land heeft veel te bieden en is een van de meest fascinerende bestemmingen van Zuidoost-Azië. Er zijn duizenden tempels en pagoden, bedrijvige markten, kleurrijke bergvolkeren, unieke historische monumenten en niet te vergeten een hoffelijke en gastvrije bevolking. Na decennia van isolement hebben de militaire machthebbers de deuren een klein beetje geopend voor de buitenwereld. Er leven meer dan zestig verschillende volken en etnische groeperingen in Birma, met elk hun eigen taal en tradities. Birma is een uitdaging voor reizigers die van echt reizen en ontdekken houden. De afstanden zijn groot, de wegen matig, het vervoer eenvoudig. Maar er liggen nog steeds verborgen (reis)schatten op u te wachten.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 04/12/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: