Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Combi Azië rondreis - Onvervalst Zuidoost-Azië 3 landen in 20 dagen
Informatie
De plaatsen waar u met deze Onvervalst Zuidoost-Azië reis komt, zijn niet allemaal beroemd, maar wel altijd de moeite meer dan waard. Schakel mooie herinneringen aaneen in deze 20 dagen door Thailand, Laos en Cambodja.

REISROUTE (zie kaart onderaan): BANGKOK (THAILAND) - VIENTIANE (LAOS) - HIN BOUN - THAHKEK - PAKSE - DON KHONG - KRATIE (CAMBODJA) - TRONG - SIEM REAP - ANGKOR WAT - TRAT (THAILAND) - BANGKOK

Onvervalst Zuidoost-Azië begint en eindigt in Thailand. De eerste dagen bent u in de wervelende metropool Bangkok, de laatste dagen brengt u door aan het strand van Trat. Tegen die tijd bent u overrompeld door verwachte en onverwachte hoogtepunten. Natuurlijk, Angkor Wat, staat op het programma. Het enorme tempelcomplex in Cambodja is niets minder dan een wereldwonder. Een ruïne, maar niettemin een levendige herinnering aan het glorieuze Khmer rijk. Maar deze reis brengt u ook naar de nog veel oudere tempels van Wat Phou (de tempel op de berg), die al uit de 5e eeuw stammen.

Het moet al gek lopen als u op deze reis geen dolfijnen in hun natuurlijke omgeving gaat zien. Dat kan in het prachtige 4000 eilandengebied Siphandon, bij de watervallen van Khone Phapheng. De meeste kans maakt u in Kratie, een stadje aan de wijdvertakte Mekong, het leefgebied van de Irrawaddy dolfijn.

Deze reis toont de ziel van Zuidoost-Azië, de lokale bevolking, hun heerlijke gerechten. U bezoekt plaatsen die voor veel andere reizigers verborgen blijven: het kalkstenen bos van Khoun Kham, het bom boot dorp Ban Thabuk, de grotten van Kong Lor (waar u met de boot invaart), de honderden Boeddhabeelden van Tham Pa Fa, de drijvende vissersdorpen van Tonle Sap. Als u het echte Zuidoost-Azië wilt bezoeken, wilt ervaren wat de grote charme en schoonheid van dit werelddeel is, dan hebt u met deze reis de troefkaart te pakken.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 03/06/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: