Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Parels van de Andaman (16 dagen)
Informatie
De Parels van de Andaman zijn de prachtige tropische eilanden aan de westkust van Thailand. Het is niet eerlijk verdeeld in de wereld. Het ene eiland is hier zo mogelijk nog mooier dan het andere. Wij hebben in deze reis de parels Koh Phi Phi en Koh Lanta aangevuld met een paar dagen Khao Sok National Park en de bijzondere kogelvissen van Krabi. Het begint en eindigt in Bangkok, het turbulente centrum van Thailand.

REISROUTE (zie kaart onderaan): BANGKOK - KHAO SOK NATIONAL PARK - KRABI - KOH PHI PHI - KOH LANTA - BANGKOK

Wij zijn er trots op dat we als onderdeel van deze reis een exclusieve en avontuurlijke tour in het nationale park Khao Sok kunnen aanbieden. Het is een van de mooiste nationale parken van Thailand en bestaat grotendeels uit dicht, onontgonnen regenwoud en steile bergen van kalksteen. U gaat naar het Raja Phraba Meer waar door aanleg van een dam dit enorme stuwmeer is ontstaan en grote delen van de jungle overstroomd zijn. Al wandelend, per kano en langstaartboot ontdekt u dit dierrijke gebied. U logeert in een drijvend `rafthouse` bungalow van bamboe.

U zult ook gecharmeerd raken van Thailand, een van de meest geliefde vakantielanden ter wereld. En terecht. Het heeft prachtige natuur, schitterende tempels, een vriendelijke bevolking en heerlijk eten. En het is er heerlijk (warm) weer.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 02/03/2024

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: