Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Thailand het Land van Twee Zeeën - 18 dagen
Informatie
Droomt u weleens over lange wandelingen aan het strand, terwijl u geniet van de aanrollende golven die via uw voeten voor afkoeling zorgen? Mijmert u dan ook over palmen, cocktails, snorkelen en weergaloze zonsondergangen? Thailand: Land van Twee Zeeën gaat die dromen helemaal waar maken. Maar dat is het nog niet, want deze 18 daagse reis heeft nog veel meer in petto.

REISROUTE (zie kaart onderaan): BANGKOK - KANCHANABURI - KHAO SOK NATIONAL PARK - KOH PHANGAN - KRABI - KOH PHI PHI - KRABI

Onderdeel van deze reis is een exclusief bezoek aan Khao Sok, een van de mooiste nationale parken van Thailand. Het bestaat grotendeels uit dicht, onontgonnen regenwoud en steile bergen van kalksteen. U krijgt de kans dit tropisch regenwoud te ontdekken onder leiding van zeer ervaren gidsen. Ook het enorme stuwmeer Raja Phraba staat op het programma. Het is ontstaan door de aanleg van een dam, waardoor grote delen van de jungle overstroomd zijn. Majestueuze rotsformaties rijzen loodrecht uit het water op en er komen nog steeds boomtoppen boven het water uit.

In Kanchanaburi speelt de geschiedenis een belangrijke rol. U vindt hier ere-begraafplaatsen die ons herinneren aan (Nederlandse) krijgsgevangenen die omkwamen tijdens de aanleg van de beruchte Birma dodenspoorlijn. Een deel van die spoorlijn is nog intact, u bezoekt er de brug over de rivier de Kwai. Ook gaat u naar de Hellfire Pass waar onder extreem zware omstandigheden een doorgang voor een treinspoor zo ongeveer met de hand werd uitgehakt.

Het zuiden van Thailand kronkelt zich tussen twee zeeën door. Aan de westkant ligt de Andaman Zee, met als parel het immens populaire en wonderschone Koh Phi Phi. Krabi, zelf een Thaise badplaats, is de uitvalsbasis voor dit eiland. Ten oosten vinden we de Golf van Thailand. Hier is het geliefde Koh Phangan ons doel.

Zie hier ons ideale programma voor een vakantie waarin ontspanning en strandleven een hoofddoel zijn, maar waarin Bangkok en de natuurlijke schoonheid van het Thaise vasteland niet worden vergeten.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 03/06/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: