Homepage > Pattaya Tours > Pattaya Tours Details
Cartoon Network Amazone Waterpark Pattaya Laagste prijs: ฿ 1,550.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,550.00
Duration: 1 day (09.00)
Een bommetje in het zwembad kan echt niet meer. En hoeft ook niet meer met dit enorme waterpark in Pattaya. Het Cartoon Network Amazone waterpark garandeert waterpret voor jong en oud. Daar zorgen de tientallen verschillende glijbanen voor. Van Humanga, de monsterglijbaan, tot Jake Jump, waarin je in een duo-band `omlaag stort en terug wordt gekaatst` en de Goop Loop, een water rollercoaster voor spanningszoekers. Er is een surf arena, waar je echt op je surfboard het water moet temmen en een groot zwembad met mega golven.

Kortom: je kunt het zo wild en avontuurlijk maken als je maar wilt. Er zijn shows (met figuren die bekend zijn van Cartoon Network) en live shows. Er kan worden gegeten en gedronken. Perfect voor een nat dagje uit! En vergeet je zwembroek niet!

Het waterpark ligt op 20 minuten rijden buiten Pattaya en op ongeveer twee uur vanaf Bangkok. U kunt bij Green Wood Travel een minivan en chauffeur regelen. Ook is een gezamenlijke minivan beschikbaar voor groepjes minder dan vier personen. Deze minvan vertrek om 9 uur `s ochtends vanaf Asoke Skytrain station of vanaf Wat Chana Songkram bij Khao San Road. Groepen groter dan vier personen kunnen bij het hotel worden opgehaald. Neem contact met ons op voor de prijzen.

Voorwaarden
Alle vermelde entreegelden
Onze persoonlijke zorg en attentive
Maaltijden
Persoonlijke uitgaven
Frisdrank
Alcoholische drankjes
Transfers
Opmerkingen:
Green Wood Travel kan voordelig transfers aanbieden vanaf uw hotel of appartement.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
Populaire Green Wood Travel tours