Homepage > Chiangmai Tours > Chiangmai Tours Details
Fietsen - De Kleuren van Chiang Mai Laagste prijs: ฿ 1,150.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,150.00
Duration: 08.00, 13.00
Op de fiets door `De Roos van het Noorden` is een heerlijke activiteit die u niet snel vergeet. De deelnemers komen tijdens deze interessante tour in aanraking met allerlei aspecten van het rijke culturele en culinaire leven in Chiang Mai.
De route voert u over rustige en groene landweggetjes, langs nostalgische dorpjes en kleurrijke tempels. We passeren de vroegere hoofdstad van het Lana koninkrijk, Wiang Kum Kam met zijn honderden jaren oude ruïnes. Vervolgens stoppen we bij een Chinese tempel en het Mc Kean rehabilitation centrum, een voormalige leprakolonie.
U bezoekt een schooltje voor kinderen afkomstig van "hill tribes" en stopt bij een pottenbakkerij. Daar worden met de hand verschillende soorten aardewerk vervaardigd.
U fietst langs de rivier Ping en snuift de lokale atmosfeer op die zo typerend is voor Chiang Mai. Als u van zoet houdt is de volgende stop bij een traditionele snoepfabriek natuurlijk speciaal voor u. Op een lokale markt proeven we nog wat van diverse fruitsoorten en ander Thaise snacks. Tijdens de tocht wordt regelmatig gepauzeerd voor de ontspanning en om even wat te drinken. Halverwege krijgt u een lichte maaltijd bestaande uit een typisch streekgerecht.

De tocht duurt 4-5 uur en is geschikt voor iedereen met een `normale` conditie. De fietsen zijn alle geïmporteerd en ontworpen in de VS: ze hebben voorvering en zijn voorzien van 21 versnellingen.
Voorwaarden
We verzamelen in het kantoor voor een korte bijeenkomst
Onderweg zijn enkele verfrissingen
eenvoudige lunch en versnaperingen inbegrepen
Excursie als omschreven in de reisbeschrijving
entreegelden en begeleid door 1x professionele lokale Engelssprekende gids
overige maaltijden en drankjes
transfers en facultatieve excursies en persoonlijke uitgavenVervoer terug naar uw hotel gaat ook per opstap-taxi of tuk tuk (niet inclusief) - uw gids helpt u hiermee
Populaire Green Wood Travel tours