Homepage > Hua hin Tours > Hua hin Tours Details
Fietsen - De kleuren van Hua Hin Laagste prijs: ฿ 1,750.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,750.00
Duration: 07.30-11.30
Stap op de fiets en ontdek alle geheimen van het koninklijke Hua Hin. U neemt een kijkje in het leven van de lokale bewoners, bezoekt een boksschool en tempels en geniet natuurlijk van het prachtige uitzicht over de helderblauwe blauwe zee.

Tijdens deze fiets tour zult u Hua Hin op een unieke manier leren kennen. U ervaart het leven van de lokale bevolking uit de stad en van het platteland rondom de stad.

Er worden regelmatig pauzes gehouden tijdens de tocht om te eten en drinken en uitleg te krijgen over de bezienswaardigheden. Ook zal er een heerlijke Thaise lunch worden geserveerd. De tocht is zeer ontspannen dus u hoeft geen ervaren fietser te zijn om deel te nemen. (U fietst ongeveer 25 tot 30 kilometer)

Na de start bij Cafe Amazon - Khao Takiab fietsen we er op los. U gaat onder meer naar de pier waar vissers druk bezig zijn met het binnenhalen van hun vangsten en naar de zeer lokale Chat Chai markt, waar u kunt genieten van de kleurrijke en geurrijke kraampjes. Er wordt ook een bekende Muay Thai boksschool aangedaan en het karakteristiek Hua Hin spoorwegstation.

U ziet ook het parelwitte strand, misschien een mooi moment om even te stoppen voor een verkoelend drankje.

Er is ook tijd voor een kennismaking met de lokale plattelandsmensen. Landinwaarts ziet u waar de bevolking werkt; op het land, in huis of op de boerderij. Hier ziet u ook hoe ananassen groeien. Uhhm nee ze groeien niet aan een boom!

U komt bij het Ake San Dot klosster (wel even 100 trapjes op) en Khao Hin Lek Fai, voor het mooie uitzicht. Hier krijgt u de gelegenheid om prachtige vakantie foto`s te maken of te genieten van de rustpauze.

De laatste kilometers zijn de beste. U gaat heerlijk bergafwaarts en kan genieten van de frisse bries door uw haar.

Bij deze fietstocht is veiligheid voor de deelnemers het belangrijkste. De tocht gaat over goede wegen en is met precisie uitgezet.
Wat kan ik verwachten
VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u 150 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !
Voorwaarden
routebeschrijving voor de opstap-taxi of tuk tuk (niet inclusief) van uw Hua Hin, Cha Am Pranburi hotel naar het startpunt
We verzamelen bij coffeeshop Cafe Amazon - Khao Takiab, Hua Hin. (Takiab Soi 1)
Excursie als omschreven in de reisbeschrijving, entreegelden en begeleid door 1x professionele lokale Engelssprekende gids
Drinkwater, traditionele Thaise lunch, fiets (met helm), EHBO-doos
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, alcoholische (fris)drankjes, vervoer terug naar uw hotel gaat ook per opstap-taxi of tuk tuk (niet inclusief) - uw gids helpt u hiermee - zie opmerkingen, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
Opmerkingen:
Het is verstandig om u luchtig te kleden en uzelf goed te beschermen tegen de zon en dichte schoenen te dragen.
Het is ook verstandig om zonnebrandcrème, kopieën van uw paspoort, een kleine rugzak met (zwem)kleren, handdoek en toiletartikelen mee te nemen.
Conditie: deze dagtocht is voor iedereen met een goede fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen!
Deze fietstocht duurt ongeveer 4 uur; de afstand bedraagt ongeveer 25 tot 30 kilometer.
Het bezoek aan Muay Thai boksschool en andere locaties vervallen als ze gesloten zijn.
Er zijn maximaal 8 deelnemers per groep.
Tegen bijbetaling is het ook mogelijk om deel te nemen aan een privé-training Mauy Thai. Informeer hierover bij de boeking van deze tour.
Populaire Green Wood Travel tours