Homepage > Chiangmai Tours > Chiangmai Tours Details
Fietsen - Paradijselijk Chiang Mai Laagste prijs: ฿ 2,200.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,200.00
Duration: 1 day (09.00-16.30)
Paradijselijk Chiang Mai is een fietsavontuur van een dag door het mooie landschap en langs de vriendelijke bevolking zuidoostelijk van Chiang Mai.

Over rustige landweggetjes en door kleine dorpjes fietsend kunt u de boeren in de rijstvelden aan het werk zien terwijl de vrouwen zich bezighouden met het maken van terracotta producten. Even verderop stoppen we bij een tempel waar de oudste inwoners van het van het dorp bloemen en slingers maken van textiel en papier die gebruikt worden tijdens bruiloften en boeddhistische ceremonies.

We vervolgen de rit langs rijstvelden en maken een korte stop bij een paddenstoelenkwekerij. In dit gebied ziet u volop nijverheid: de plaatselijke bevolking vervaardigt rijstwafels, bananenchips en sojabonenpasta. En natuurlijk mag u even proeven. De lunch is in een lokaal restaurantje en terwijl de kok alles klaarmaakt, kunt u nog mooi even rondlopen op de naastgelegen markt.

De rit gaat verder langs de Ping rivier en over landweggetjes. Heeft u zich wel eens afgevraagd wat er in die stukjes bamboe zit die langs wegen verkocht worden? Hier zult u het antwoord krijgen!

U fietst door velden met sla, kool en andere groentes. Bij een 700 jaar oude chedi zien we hoe 2 stijlen -de Lopburi en Birmaanse stijl- gemengd zijn. Tot slot proberen we een lokaal bakje koffie en rond 16:30 komen we aan bij het startpunt.

Tijdens de excursie wordt regelmatig gepauzeerd om even uit te rusten en wat te drinken. De stops en bezienswaardigheden vari??ren en zijn afhankelijk aan het seizoen. Iedereen die zelfstandig een fiets kan besturen kan aan "Paradijselijk Chiang Mai" meedoen.

Deze excursie zal een onvergetelijke meerwaarde geven aan uw verblijf in Chiang Mai.
Wat kan ik verwachten
Een dag vol fietsverrassing. Dus niet missen.
Voorwaarden
Routebeschrijving voor de opstap-taxi of tuk tuk van uw Chiang Mai hotel naar het startpunt.
Enkele verfrissingen en een heerlijke lunch.
Onze persoonlijke zorg en attentie.
Overige maaltijden en drankjes.
Transfers.
Facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven.
Vervoer terug naar uw hotel gaat ook per opstap-taxi of tuk tuk (niet inclusief) - uw gids helpt u hiermee.
Opmerkingen:
  • De afstand bedraagt ongeveer 35 kilometer.
  • Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet mee nemen!) en dichte schoenen te dragen.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours