Homepage > Chiangmai Tours > Chiangmai Tours Details
Fietsen - Schatten van Chiang Mai (3 dagen / 2 nachten) Laagste prijs: ฿ 12,900.00          Add to planner
Tour details
฿ 12,900.00
Duration: 3 days / 2 night(s)
Chiang Mai Treasures oftewel "Schatten van Chiang Mai" is een schitterende driedaagse trektocht per fiets door Doi Saket, San Kampaeng, Bo Sang en terug naar Chiang Mai. Via een uitgekiende route fietst u over rustieke landelijke wegen en door nationale parken en u wordt meegenomen naar streken waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Veel natuurschoon, vriendelijke mensen en kunstnijverheid van dichtbij... u gaat het allemaal tegenkomen op deze unieke tocht!

Voor wie van de natuur en van fietsen houdt zal deze tour een absoluut onvergetelijke ervaring zijn en uw verblijf in Chiang Mai van een prachtige herinnering voorzien.

Reisroute
Dag 1: Chiang Mai - Doi Saket (+/- 45 KM)

De excursie start om 08:00 vanaf het kantoor* Nai Fan 1 in Chiang Mai (routebeschrijving.)
Na ongeveer 30 minuten gaat u al op de boot voor een mini-cruise over de Ping rivier naar het noordelijke deel van Chiang Mai. Hier stappen we uit bij een boerderij en nemen even de tijd voor een vruchtensapje alvorens de fietstocht te hervatten.

De eerste dag voert door het landelijke leven van de provincie Chiang Mai. U komt langs rijstvelden, ziet verschillende agrarische bezigheden en ook prachtige tempels. De hele dag kunt u veranderingen in het landschap gadeslaan. Voordat we bij het resort aankomen, rijden we nog langs de Mae Kuang Dam waar u nog van een schitterend uitzicht kunt genieten.


Meals: Lunch, Diner

Transfer:  fiets | boot

Hotel: eenvoudig maar comfortabel hotel
Dag 2: Doi Saket - San Kamphaeng (+/- 45 KM)

Op de 2e dag fietsen we van Doi Saket naar San Kamphaeng. Onderweg bezoekt u een Chinese begraafplaats en de Doi Saket tempel boven op een heuvel. Deze tempel is tevens het sociale centrum van het dorp en heeft regelmatig activiteiten. De rit gaat verder over landelijke wegen en we stoppen bij een weeshuis voor 'Hill-tribe' kinderen.

Na de lunch gaat de rit verder langs rijstveldjes en door kleine dorpjes die zich voornamelijk bezig houden met houtbewerking en metaalbewerking. Natuurlijk stoppen we daar even om wat foto's te nemen en wat meer informatie te verschaffen. De nacht verblijven we in een Lanna-stijl resort. Liefhebbers kunnen tegen een kleine vergoeding genieten van een echte Thaise massage.


Meals: Ontbijt, Lunch, Diner

Transfer: fiets

Hotel: eenvoudig maar comfortabel hotel
Dag 3: San Kamphaeng - Chiang Mai (+/- 35 KM)

De 3e en laatste dag van deze bijzondere tocht fietsen we van San Kamphaeng, via Bo Sang, terug naar Chiang Mai. Onderweg stoppen we ondermeer bij een kaarsenfabriekje waar u zelf ook nog een artistieke kaars kunt proberen te maken. Na de lunch in Bo Sang staat er een bezoekje aan een rijstpapierfabriekje gepland.

De laatste stop is op een lokale markt waar u verschillende soorten fruit en snacks kunt proeven.
De excursie eindigt ongeveer om 16:00 op het kantoor. Uiteraard wordt indien nodig nog transport naar uw hotel geregeld*.


Meals: Ontbijt, Lunch

Transfer: fiets
Voorwaarden
3 x Heerlijke Thaise lunches 2 x Geweldige diners,2 x Ontbijt
Water/frisdrank en snacks onderweg
Fietshuur inclusief een speciale fietstas voor bagage
Accommodatie voor 2 overnachtingen (op basis van twee personen per kamer)
Een Engelssprekende gids
Routebeschrijving voor de opstap-taxi of tuk tuk (niet inclusief) van uw Chiang Mai hotel naar het startpunt. We verzamelen in het kantoor voor een korte bijeenkomst
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, vervoer van en terug naar uw hotel is niet inclusief, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
Opmerkingen:
Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet mee nemen!) en dichte schoenen te dragen die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnebrandcrème en zonnebril. Maximaal aantal deelnemers: 8


Door plaatselijke omstandigheden, het weer, sluiting hotel of nationale parken etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Schatten van Chiang Mai tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Reviews
Populaire Green Wood Travel tours