Homepage > Pattaya Tours > Pattaya Tours Details
Columbia Pictures Aquaverse Waterpark Pattaya
Informatie
Een bommetje in het zwembad kan echt niet meer. En hoeft ook niet meer met dit enorme waterpark in Pattaya. Het Columbia Pictures Aquaverse Waterpark waterpark garandeert waterpret voor jong en oud. Daar zorgen de tientallen verschillende glijbanen voor. Van de Ghostbusters Zone, Hotel Transylvania, tot Jumanji Zone, waarin je in een duo-band `omlaag stort en terug wordt gekaatst` en de Goop Loop, een water rollercoaster voor spanningszoekers. Er is een surf arena, waar je echt op je surfboard het water moet temmen en een groot zwembad met mega golven.

Kortom: je kunt het zo wild en avontuurlijk maken als je maar wilt. Er kan worden gegeten en gedronken. Perfect voor een nat dagje uit! En vergeet je zwembroek niet!

Het waterpark ligt op 20 minuten rijden buiten Pattaya en op ongeveer twee uur vanaf Bangkok. U kunt bij Green Wood Travel een minivan en chauffeur regelen. Ook is een gezamenlijke minivan beschikbaar voor groepjes minder dan vier personen. Deze minvan vertrek om 9 uur `s ochtends vanaf Asoke Skytrain station of vanaf Wat Chana Songkram bij Khao San Road. Groepen groter dan vier personen kunnen bij het hotel worden opgehaald. Neem contact met ons op voor de prijzen.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 1 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 25/02/2024

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: