Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Cruise - Langstaartboot avontuur in Samut Prakan
Informatie
Verlangt u ook naar een ontsnapping van de drukke straten van Pattaya? Stap in onze minibus en na slechts een uur rijden bevinden we ons in een paradijs! Green Wood Travel biedt u een geweldig langstaart-boot avontuur op het water aan. Terug in de tijd naar het oorspronkelijke Thaise leven.
Na het ritje met de minibus van Pattaya / Jomtien komt u aan in de provincie Samut Prakan bij één van de lokale tempels. Daar vindt u de langstaartboot waarmee u door de talloze kanalen die het gebied rijk is, lokaal bekend als klongs, vaart.
Adem de frisse lucht in en geniet van de kalme wateren als u de rijstvelden en de afgelegen oude Thaise dorpen passeert en zie hoe de lokale bevolking hier leeft omgeven door het water. Veel van de huizen hebben hun eigen kikkerkwekerijen en de mensen zwemmen overal rondom u in de kanalen op zoek naar alle soorten voedsel die het water te bieden heeft.
Natuur- en vogelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze omgeving. Varanen en slangen zijn heel gebruikelijk in dit gebied evenals enkele kleinere dieren. De diversiteit in (water) planten en bloemen is enorm en u zult allerlei verschillende soorten vogels, van kleurrijke zangvogels tot aan groepen ooievaars, aantreffen.

Een ander ding om naar uit te kijken is een bezoek aan de paar honderd jaar oude markt gebouwd op het water, waar u een lokale Thaise lunch zal krijgen en waar u lekker kunt rondwandelen en van de sfeer kunt genieten; u zult geen andere toeristen zien hier!

Na het tweede deel van de boottocht keert u terug naar de tempel waar de minibus voor u klaarstaat om u terug naar de drukte van Pattaya te brengen.

Afhankelijk van de waterstand zullen we een aantal stops kunnen maken op het vasteland. Daar kunt u onder andere de rijstvelden van dichtbij zien en kennis maken met het concept van de garnalenkwekerijen.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 04/12/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: