Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Eigenwijs Thailand (15 dagen) - PROMOTIE
Informatie
Eigenwijs Thailand toont waar de Thai trots op zijn: een prachtig land met een rijke cultuur en geschiedenis. In 15 dagen reist u van de huidige hoofdstad Bangkok naar Sukhothai waar het Siamese rijk ooit ontstond. En u bezoek de noordelijke stad Chiang Mai, geliefd bij bezoekers en Thai omdat het kleinschalig is en een prettig klimaat heeft.

REISROUTE (zie kaart onderaan): BANGKOK - SUKHOTHAI - CHIANG MAI - HUA HIN

De laatste dagen van deze reis staat Hua Hin op het programma, de eerste badplaats in Thailand en al sinds de jaren `20 van de vorige eeuw een populaire uitvalsbasis voor de inwoners van Bangkok die snakken naar een paar ontspannen stranddagen. Niet verrassend dat de Thaise koninklijke familie er zomerpaleizen liet bouwen.

Een perfecte reis voor liefhebbers van warm weer, vriendelijke goedlachse mensen en misschien wel het lekkerste eten dat u ooit zult proeven. Niet in dure restaurants, maar gewoon op straat. Het is helemaal niet vreemd dat Thailand een van de meest geliefde vakantiebestemmingen ter wereld is. Dat is het voor jonge avonturiers die de wereld en zichzelf gaan ontdekken en voor wat oudere reizigers die zichzelf hebben ontdekt maar nog altijd avontuurlijk van geest zijn.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 4 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 02/12/2022

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: