Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Het Grote Thailand Avontuur (21 dagen)
Informatie
Het Grote Thailand Avontuur duurt maar liefst 21 heerlijk lange dagen. Een perfecte reis voor liefhebbers van warm weer, vriendelijke goedlachse mensen en misschien wel het lekkerste eten dat u ooit zult proeven.Niet in dure restaurants, maar gewoon op straat. Het is helemaal niet vreemd dat Thailand een van de meest geliefde vakantiebestemmingen ter wereld is. Dat is het voor jonge avonturiers die de wereld en zichzelf gaan ontdekken en voor wat oudere reizigers die zichzelf hebben ontdekt maar nog altijd avontuurlijk van geest zijn.

REISROUTE (zie kaart onderaan): BANGKOK - KANCHANABURI - AYUTTHAYA - CHIANG MAI - NAKORN SI THAMMARAT - KOH TAO - BANGKOK

Dit avontuur combineert alle smaken en geuren van Thailand. De wervelwind die Bangkok heet ontdekt u per fiets en waarschijnlijk per tuktuk en per boot. Grand Palace, de Liggende Boeddha van Wat Pho, het iconische Wat Arun en Chinatown wachten erop door u ontdekt te worden. Dit avontuur brengt u naar de historische stad Ayutthaya, die door de Birmezen werd vernield, maar waar de ruïnes nog een glimp laten zien van wat ooit een grote dynamische handelsstad was.

U gaat naar Kanchaburi met de beroemde en berucht brug over de rivier de Kwai en u komt in Chiang Mai, van oudsher een favoriet onder reizigers vanwege de kleinschaligheid en het prettige klimaat. Op een jungletocht maakt u kennis met authentieke bergstammen. En in dit avontuur gaat in Khanom op zoek naar roze dolfijnen; snorkelen en zwemmen bij Koh Tao, een van Thailands meest geliefde eilanden; de jungle in met olifanten en per bamboevlot de Kaeng rivier af. Een verfrissend avontuur voor reizigers die nieuwsgierig zijn, maar dan wel op een leuke manier.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 17/07/2024

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: