Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Het Red Brick dorpsleven van Phrae (4 dagen)
Informatie
Leven op het platteland van Thailand, hoe gaat dat? Heb je nog oog voor de prachtige groene omgeving als je daar woont? Wat wordt er verbouwd? Hoe belangrijk is de rol van het boeddhisme en het dorpshoofd? Hoe krijgen de kinderen daar les op school? Wat voor markten zijn er? Hoe wordt de eeuwenoude Thaise cultuur overgedragen?

Het antwoord op al deze vragen krijgt u in een bijzondere vierdaagse tocht naar de Red Brick Homestay gemeenschap in Ampher Song, in de vallei van Phrae.

U slaapt bij de Thai thuis en leeft en eet een paar dagen met en te midden van hen. U bezoekt de kinderen op school, gaat naar de markt en met wat geluk maakt een mooie lokale ceremonie mee. Het speciale van dit Red Brick project, dat een Thais-Nederlands management heeft, is dat het belang van de bevolking en de natuur nooit uit het oog wordt verloren. Red Brick koopt alle goederen in de buurt van Phrae, huurt alleen mensen uit de omgeving in, gebruikt 100% zon-energie en schoon regenwater voor douches en toiletten, gebruikt organisch afval als mest voor de tuin en recyclet al het plastic, glas en papier. Kortom, terwijl u op een onalledaagse manier kennismaakt met het Thaise leven, doet u en passant iets goed voor deze mensen.

Phrae ligt in heuvellandschap met veel bomen. Het is er het hele jaar koeler dan op de meeste andere plekken in Thailand. Naar Bangkok is het zo`n 550 kilometer, naar Ayutthaya zo`n 480. U kunt deze `homestay` beginnen in Phrae of waar u wilt, maar wij bieden voor het gemak hier alvast deze mogelijkheid aan: per trein vanuit Bangkok of Ayutthaya. Deze voor jong en oud speciale ervaring eindigt in Chiang Mai.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 02/12/2022

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: