Homepage > Surat thani Tours > Surat thani Tours Details
Khao Sok Ratchaprapha Drijvend Resort - 2 dagen
Informatie
Een paar dagen in Khao Sok zorgen er al voor dat de meeste bezoekers met een gevoel van verliefdheid vertrekken. Dit unieke natuurgebied heeft zoveel te bieden, qua rust en schoonheid, maar ook qua plezier. Dit is Thailand op haar mooist en best. In deze twee dagen geniet u van uitgestrekte natuur, het tropische regenwoud, van het indrukwekkend Cheow Lan Lake vol rotsen en kalksteenpieken.
U verblijft op een van de mooiste locaties in Khao Sok, aan het meer, in een drijvende bungalow, van alle gemakken voorzien, met een eigen terras en een kajak voor de deur. Het is hier rustig, veilig, schoon en mooi. Alhoewel er maar 18 drijvende bungalows zijn, zijn ze ruim genoeg om gezinnen of vriendengroepen te herbergen.
Ronduit spectaculair is het unieke zwembad, dat op het meer drijft. En niemand hoeft zich hier te vervelen. De natuur biedt duurzaam verantwoorde uitstapjes naar watervallen en grotten, u gaat op zoek naar het meest adembenemende uitzicht over het meer en de omgeving.

Wat moet u weten? Er is geen internet op en rond het meer. Uit recent onderzoek blijkt dat mensen een of meerdere dagen zonder internet kunnen, als de omgeving waar zij zijn maar boeiend genoeg is. Check! Er is `s avonds en `s nachts airconditioning in de bungalows. Maaltijden en vervoer zijn inbegrepen. Wij boeken Deluxe bungalows voor u, deze zijn geschikt voor 2 tot 5 personen.

Dit resort is eco-vriendelijk. Er wordt zoveel mogelijk met mensen uit de omgeving gewerkt en landbouwproducten komen uit de nabije omgeving. Bij het vervoer wordt het milieu maximaal beschermd.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 03/12/2021

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: