Homepage > Surat thani Tours > Surat thani Tours Details
Khao Sok Ratchaprapha Drijvend Resort - 3 dagen
Informatie
Het uitzicht is al genoeg om drie dagen lang te genieten van de rust en de omgeving. Af en toe even zwemmen (in dit bijzondere drijvende zwembad) of een tochtje maken met de kajak. En alhoewel u die tijd volop heeft, krijgt u ook nog eens veel van de omgeving te zien. Want die mag er zijn: Thailands nationale trots: Khao Sok National park.

U verblijft op een van de mooiste locaties in Khao Sok, aan het meer, in een drijvende bungalow, van alle gemakken voorzien, met een eigen terras en een kajak voor de deur. Het is hier rustig, veilig, schoon en mooi. Alhoewel er maar 18 drijvende bungalows zijn, zijn ze ruim genoeg om gezinnen of vriendengroepen te herbergen.

Bijzondere troef is het unieke zwembad, dat op het meer drijft. Niemand krijgt de kans zich hier te vervelen. De natuur biedt duurzaam verantwoorde uitstapjes naar watervallen en grotten, u gaat op zoek naar bijzondere vogels en bezoekt de plek die een adembenemend uitzicht over het meer en de omgeving biedt.

Wat moet u weten? Er is geen internet op en rond het meer. Uit recent onderzoek blijkt dat mensen een of meerdere dagen zonder internet kunnen, als de omgeving waar zij zijn maar boeiend genoeg is. Check! Er is `s avonds en `s nachts airconditioning in de bungalows. Maaltijden en vervoer zijn inbegrepen. Wij boeken Deluxe bungalows voor u, deze zijn geschikt voor 2 tot 5 personen.

Dit resort is eco-vriendelijk. Er wordt zoveel mogelijk met mensen uit de omgeving gewerkt en landbouwproducten komen uit de nabije omgeving. Bij het vervoer wordt het milieu maximaal beschermd.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 04/12/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: