Homepage > Khao yai Tours > Khao yai Tours Details
Khao Yai National Park Explorer (3 dagen)
Informatie
Drie volle en gevarieerde dagen in Khao Yai, Thailands oudste en een van de grootste en populairste natuurparken in het land. De valleien zijn groen en weelderig, hebben watervallen en worden bewoond door wilde olifanten, makaken, neushoornvogels, gibbons en nog veel meer.

U gaat hier wandelen, zwemmen bij een waterval (uit de film The Beach), eten in lokale restaurantjes. U ziet rotstekeningen van twee duizend jaar oud, vergezichten vanaf een berg, hopelijk olifanten bij een verzamelplaats, een boeddhistische pelgrimsplaats, lokale markten en overnacht midden in dit rijke natuurgebied.

Khao Yai National Park is zo`n tweeduizend vierkante kilometer groot en staat op de Werelderfgoedlijst van de Verenigde Naties, voornamelijk omdat het een intact zijnde `moesson woud` of `droog woud` herbergt, een meer open vorm van bebossing dan het dichtere tropisch regenwoud. Dat tropische regenwoud is er ook in Khao Yai, net als graslanden. Er zijn duizenden soorten planten aangetroffen en alleen al meer dan 300 verschillende soorten vogels (let op de `gak gak gak` van de neushoornvogel). Uiteraard ontbreekt het hier niet aan insecten en slangen. En er zitten veel vleermuizen.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 02/12/2022

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: