Homepage > Koh tao Tours > Koh tao Tours Details
Kookcursus op Koh Tao
Informatie
Thais eten is liefde voor het leven. Wie eenmaal van een paar gerechten heeft gesmikkeld, is voorgoed verloren. De combinatie van pittig, zuur en zoet smaakt meestal alleen nog naar meer. Hoe leuk is het dan niet om -eenmaal thuis- je vrienden of familie een echte Thaise maaltijd voor te kunnen toveren? Hoe dat moet leer je op Koh Tao van de enthousiaste kok Joy, een naam is zelden beter gekozen.

De jonge Joy hielp haar moeder al met het maken van ontbijtjes die bij het lokale busstation in Chumpon werden verkocht. Een paar jaar later had ze haar eigen straattentje met noedelsoep. Een voorgenomen carrière in de journalistiek hield ze voor gezien toen ze merkte dat haar eten in de smaak viel. Van het een kwam het ander; van kok in een restaurant, naar kok en crew op een jacht, tot zelf desserts maken. Waar het toe heeft geleid weten we: een kookschool op Koh Tao.

De lessen beginnen om 9.30 of 14.30 uur en duren drie uur. Er kan worden gekozen voor een menu dat bestaat uit drie succesvolle en bekende Thaise gerechten. Na afloop weet je dus precies hoe je zelf Massaman Curry, loempia`s of Thaise kippensoep (Tom Kha Gai) moet maken. Om iedereen genoeg aandacht te kunnen geven, bestaat een klas uit maximaal vier personen.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 17/07/2024

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: