Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Onvergetelijk Thailand (21 dagen)
Informatie
Wie Onvergetelijk Thailand als leidraad neemt voor een reis door Thailand ziet hoe het land is gevormd en wat het nu werkelijk is. Het echte alledaagse leven, van Bangkok tot `de mensen uit het woud` in Nan.

In 21 dagen reist u langs de hoogtepunten die Thailand te bieden heeft. Omdat u het grootste deel van de reis de beschikking heeft over een eigen chauffeur kunt u de dagen indelen zoals het u het best bevalt. Vertrekken wanneer u wilt, onderweg stoppen waar en wanneer het u uitkomt.

REISROUTE (zie kaart onderaan): BANGKOK - KANCHANABURI - AYUTTHAYA - SUKHOTHAI - NAN - CHIANGRAI - CHIANG MAI - KOH PHANGAN - BANGKOK

Het wordt onvergetelijk omdat u als het ware terugreist in de tijd, naar de oude Siamese hoofdstad Sukhothai en de `Gouden Stad` Ayutthaya. Daar werden de fundamenten gelegd van wat later Thailand zou worden. U gaat ervaren hoe eenvoudig en basaal het leven in het Noorden van Thailand soms nog is, dicht op de natuur, doordrenkt met eeuwenoude tradities.

Het wordt ook onvergetelijk door de kennismakingen met de wereldburgers van de dynamische hoofdstad, bij de bergstam `de geest met de gele bladeren`, uw overnachting op een bamboematje bij de Karen in Chiang Mai of uw succesvolle onderhandelingen met een fruitverkoper op het eiland Phangan, als alle zaken zijn afgerond met een brede glimlach.

Denk vast eens na over de beelden die zich zullen vastzetten in uw geheugen: het sprookjesachtige Ang Thong Marine Park, een verzameling van 42 eilandjes in de Golf van Thailand; de witte tempel van Chiang Rai, het schrobben van de olifanten bij de Lahu; de unieke treinmarkt Mae Khlong waar de trein dwars over de markt heen rijdt; uw tocht per bamboevlot over de Taeng rivier; de Liggende Boeddha in Bangkok, de jungle, de drijvende markt, de rijstvelden, de bergen en de watervallen. En de Phra Si Rattana Mahathat tempel in Phitsanulok, omdat volgens de Thai daar het mooiste Boeddhabeeld van het land te zien is. Terecht Onvergetelijk.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 26/09/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: