Homepage > Loei Tours > Loei Tours Details
Safaritenten in de bergen van Loei (3 dagen / 2 nachten)
Informatie
In deze gevarieerde tour van drie dagen beleeft u de pure Thaise levensstijl van Noord- Thailand op een unieke manier. Een mooi fietstocht en een overnachting op een eco-vriendelijke boerderij. Bezoek aan de monkey mountains en relaxen op het Huay Krating Mounting Lake. Het beleven van een boeddhistische gewoonte, het geven van donaties aan monniken en een prachtige boottocht over de Mekong rivier.

Allereerst begint de tour met een fietstocht in de omgeving van het kleine dorpje Wang Saphung. Deze onbekende plek wordt nauwelijks bezocht door toeristen en hier vindt u nog de traditionele levenswijze van de echte Thai terug. Na afloop is het tijd om kennis te maken met eigenaar van de `Sirila Eco Farm` waar we de nacht gaan doorbrengen.

Op de tweede dag bezoeken we een berg waar honderden aapjes wonen. Hierna ontdekken we een groot meer met een huisboot en hebben we de mogelijkheid om lekker te zwemmen. Om te eindigen in het mooie plaatsje Chiang Khan met al haar authentieke bezienswaardigheden.

In de vroege ochtend van de derde dag doneren we voedsel aan de monniken. Na een ontbijt vertrekken we per boot naar een grandioos uitzichtpunt en lunchen op die locatie. Gevolgd door een prachtige autorit langs de machtige Mekong rivier. In de namiddag wordt u weer afgezet in Udon Thani of op de grens met Laos.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 03/12/2021

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: