Homepage > Chiangmai Tours > Chiangmai Tours Details
Thais koken - Baan Hongnaul halve dag
Informatie
In 1/2 dag op een ontspannende en leerzame manier de geheimen van de Thaise keuken onder de knie krijgen en natuurlijk mag u alles zelf proeven!
Rond 09.00 uur in de ochtend wordt u opgehaald door uw Engelssprekende leraar bij uw hotel en rijden we per minibus naar de lokale markt van Nong Hoi. Hier gaan we onze inkopen doen en leren meteen hoe alles heet in het Thai! Kip, garnalen, vlees, vis en groenten. Met onze ingrediënten rijden we naar de Baan Hongnaul kookschool in een origineel Lannadorp. Hier krijgt u uw kokskostuum voor vandaag en begint u zich al een beetje een Thaise chef te voelen.

Uw leraar legt u alles uit en u kunt meteen aan de slag met de voorbereidingen. U doet gewoon na wat uw leraar u laat zien en hij zal u verder stap voor stap begeleiden met uw eerste schreden in de Thaise keuken. Rond 11 uur mag u het resultaat proeven en dat smaakt vast en zeker naar meer! Een half uurtje later is het tweede gerecht klaar, geheel door uzelf bereidt. Het is 11.30 uur, even tijd voor een pauze en we gaan de kruidentuin in waar u van alles leert over kruiden en de vele fruitsoorten van Thailand.

Daarna gaan we verder met de derde en vierde schotel (wat meestal een curry en een dessert zal zijn.) Wederom smullen en rond 13.00 uur is het tijd om deze gezellige en smakelijke sessie af te sluiten.

U krijgt een kookboekje waar u thuis verder mee kunt en rond 13.30 bent u weer terug in uw hotel, een culinaire ervaring rijker!
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 02/12/2022

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: