Homepage > Chiangmai Tours > Chiangmai Tours Details
Tokkelen in Chiang Mai - Skyline Jungle Ziplijn
Informatie
Als je Chiang Mai bezoekt, mag je een van de meest avontuurlijke activiteiten in de schitterende natuur bij Doi Saket niet missen. De zipline is met 900 meter lengte de langste tokkelbaan in Thailand en geeft een geweldige ervaring door te zweven in de uitlopers van het Himalaya gebergte.

Ook kun je genieten van de Jungle Luge cart (rodelkarten) op de langste route in Thailand van ongeveer 2.100 meter in de jungle bij het dorp Pa Pan Village. Deze Jungle Luge cart is populair in veel landen. Het is afkomstig uit Nieuw-Zeeland en je gaat bergafwaarts met de zwaartekracht mee. Met de handrem kun je je snelheid bepalen. De rubberen luchtbanden leveren een goede grip waardoor het makkelijk is om te sturen en veilig.
Daarna kun je de gigantische schommel proberen en door het majestueuze landschap glijden.

Programma:
We rijden vanaf het centraal gelegen hotel in Chiang Mai naar de Doi Saket. Daar aangekomen gaan het avontuur echt beginnen via de 38 verschillende plateaus in de bomen met meerdere tokkelbanen door de jungle. Er zijn prachtige wiebelende lange hangbruggen om over heen te lopen en we gaan ook nog abseilen. Neem plaats in de gigantische schommel en ervaar een moment van adembenemend panoramische uitzicht van de natuur in Noord-Thailand.

Er zijn twee verschillende programma`s mogelijk: de Extreme tour en de Express tour. Bij de Extreme tour gaan we ook bergafwaarts Jungle Luge cart over de 2100 meter skelterbaan.

Na al deze activiteiten wordt er een voortreffelijk Thais buffet geserveerd met lokale thee en koffie en vers fruit. Voldaan en moe gestreden gaan we weer terug naar ons hotel in Chiang Mai.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 1 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 25/02/2024

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: