Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Tropische Eilanden & Khao Sok Regenwoud (16 dagen)
Informatie
Een 16 daagse reis die direct op zijn doel af gaat: tropische eilanden & Khao Sok regenwoud. Een vakantie in Thailand is niet compleet zonder een bezoek aan Bangkok. Dus dat doen we ook. De Thaise hoofdstad maakt deze reis compleet. Grand Palace, de Liggende Boeddha van Wat Pho, het iconische Wat Arun en Chinatown wachten erop door u ontdekt te worden.

Thailand is een van de meest geliefde vakantielanden ter wereld. En terecht. Het heeft prachtige natuur, schitterende tempels, een vriendelijke bevolking en heerlijk eten. En de zon schijnt bijna altijd. Deze reis brengt u naar Bangkok, het nationale park Khao Sok en de stranden van Koh Samui en (het kleine broertje) Koh Tao.

Wij zijn er trots op dat we als onderdeel van deze reis een exclusieve en avontuurlijke tour in het nationale park Khao Sok kunnen aanbieden. Het is een van de mooiste nationale parken van Thailand en bestaat grotendeels uit dicht, onontgonnen regenwoud en steile bergen van kalksteen. U gaat naar het Raja Phraba Meer waar door aanleg van een dam dit enorme stuwmeer is ontstaan en grote delen van de jungle overstroomd zijn. Al wandelend, per kano en langstaartboot ontdekt u dit dierrijke gebied. U logeert in een drijvend `rafthouse` bungalow van bamboe.

Koh Samui was ooit een zelfstandige vissersgemeenschap zonder al te veel contact met de rest van Thailand. Maar het heeft zich ontpopt tot een van de populairste eilanden van het land. Koh Tao wordt omgeven door het warme water van de Golf van Thailand en is rijk bedeeld met marine leven. Veelkleurige vissen en prachtig koraal. Als we het een paradijs voor duikers en snorkelaars noemen, zeggen we helemaal niks te veel.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 19/06/2024

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: