Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Manohra exclusieve dinercruise Laagste prijs: ฿ 2,950.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,950.00
Duration: 17.00-19.00,19.00-21.00,20.30-22.30
Bijna 80 procent van de gasten die deze avondlijke dinercruise over de Chao Phraya Rivier in een traditionele Thaise rijstboot heeft meegemaakt, spreekt van `een van de meest memorabele ervaringen in Thailand`. De tocht voert over de `River of Kings` langs verlichte tempels en monumenten in de Thaise hoofdstad.

Het is een onvergetelijke ervaring en een romantisch uitje zonder weerga. Als u aan boord gaat wordt u traditioneel begroet met water (een klein beetje!) en een krans van jasmijnbloemen. Manohra biedt op de Chao Phraya het beste van het beste. Het management streeft naar een ster in de Guide Michelin. Dat wil zeggen dat het u bij de service en de kwaliteit van eten en ambiance aan niets ontbreekt.

Elke tocht kunt u genieten van traditionele Thaise muziek en de hartelijke Thaise gastvrijheid. Deze vaarten behoren tot de meest exclusieve over de Chao Phraya rivier. U geniet in deze ambiance van een speciaal romantisch kaarslichtdiner, omgeven door bloemen, blinkende lichtjes en rustgevende geluiden terwijl de historische monumenten van Bangkok het decor vormen.

U moet vooraf aangeven welke van de twee diners u kiest: een Set Menu of een Premium Set Menu. Beide bestaande uit verschillende gangen van verschillende gerechten. Deze twee set menu`s ontvangt u van Green Wood Travel. Daarnaast heeft u de keuze voor alleen frisdrank of een extra met een `free flow` van huiswijn en bier.

Behalve het uitstekende eten en het betoverende uitzicht krijgt u ook een boekje met kaart waar alle bezienswaardigheden waar u voorbijvaart op beschreven staan.

Wat kan ik verwachten
Deze exclusieve Manohra dinercruise is een onvergetelijke ervaring en een romantisch uitje zonder weerga.
Voorwaarden
Vermelde set menu (2 keuzes vooraf opgeven).
Thaise traditionele muziek.
Entreegelden.
Exclusieve dinercruise als omschreven in de reisbeschrijving.
Uitstekende service van het Engelssprekende personeel.
Vervoer per open traditionele rijstboot.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige extra maaltijd opties.
*Alcoholische drankjes (=extra keuze optie).
Persoonlijke uitgaven & tips.
**Transfers van/naar uw Bangkok hotel.
Facultatieve excursies.
Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig daar het een open boot is zonder airconditioning.
  • Heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.
  • **Green Wood Travel kan transport van en naar uw Bangkok hotel regelen. Vraag uw persoonlijke tour-coordinator om advies.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Azië afsluiten.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours