Homepage > Phetchaburi Tours > Phetchaburi Tours Details
Ontdek Hua Hin en Cha-Am Laagste prijs: ฿ 1,550.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,550.00
Duration: 09.00-13.00
Dit is een exclusieve tour die u meeneemt naar het schitterende teakhouten Marukathaiyawan Paleis (Paleis van liefde en hoop). Een Italiaanse architect heeft het paleis ontworpen voor Koning Rama VI, en het is voltooid in 1924.
U heeft tijd om door de gangen van dit mooie paleis te lopen, dat volledig gerestaureerd is in zijn oorspronkelijke staat.

Hierna gaan we verder naar het stijlvolle treinstation van Hua Hin, dat tevens het oudste station van Thailand is. Het station is bekend geworden omdat het een rol speelde in de film "The Killing Fields." U kunt nog even rondlopen over de Chatchai Markt in Hua Hin voordat we naar de Khao Takiab (apenberg) gaan, een heilige plaats voor Thai.

Vanaf dit klooster heeft u een prachtig uitzicht over Hua Hin en kunt u de wilde aapjes zien die deze berg zijn bijnaam gaven.
Voorwaarden
Enkele versnaperingen, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Hua Hin en Cha-Am hotels.)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door lokale Engelssprekende Thaise gids
Vervoer per airconditioned minibus en open boot
Snorkeluitrusting is beschikbaar
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Hua Hin en Cha-Am hotels en facultatieve excursies
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
Opmerkingen:
Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)

* Deze dagtocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
Deze tour start dagelijks, maar niet op woensdag, omdat het Koninklijk paleis die dag gesloten is.
Including pick-up from hotel in HuaHin and Cha-Am only
SURCHARGE for pick-up from Pranburi or Samroiyod hotels : +400 THB per person.
Reviews
Populaire Green Wood Travel tours