Homepage > Chiangmai Tours > Chiangmai Tours Details
PRIVE - Doi Suthep & Thaise bergstammen Laagste prijs: ฿ 1,900.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,900.00
Duration: 1 day (08.30-15.00)
Baan Tong Luang is een dorp waar vier verschillende Thaise bergstammen in Chiang Mai zijn samengekomen. Dat zijn de Lahu, Hmong, Witte Karen en de Lang nek Karen ook wel bekend als de Padaung. U zult hier het verschil zien tussen de kleurrijke bergstammen. `s-Middags bezoeken we de Doi Suthep.
Wat kan ik verwachten
Het is ongeveer een uur rijden van uw hotel naar Baan Tong Luang in het noordelijke gedeelte van Chiang Mai. De route is schilderachtig mooi en de tijd vliegt dan ook voorbij. Baan Tong Luang is een dorp waar vier verschillende Thaise bergstammen zijn samengekomen. Dat zijn de Lahu, Hmong, Witte Karen en de Langnek Karen ook wel bekent als de Padaung. U zult hier het verschil zien tussen de diverse bergstammen. Het opvallendste is het verschil in de kleurrijke kleding.
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels.)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gids. Vervoer per airconditioned minibus. Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Chiang Mai hotels en facultatieve excursies
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
Opmerkingen:
Green Wood Travel organiseert deze dagtocht PRIVÉ. U betaalt iets meer maar deze tour is op-maat gemaakt voor u !
Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
Populaire Green Wood Travel tours