Homepage > Koh chang Tours > Koh chang Tours Details
Snorkelen rondom Koh Rang Laagste prijs: ฿ 1,050.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,050.00
Duration: 1 day (08.00-17.00)
Koh Rang is een van de adembenemende eilanden van de Mu Koh Chang National Park. Tijdens deze tour maakt u kennis met dit prachtige eiland en de prachtige koralen. Ook is de zee rijk aan kleurrijke vissen die zich graag laten bewonderen.

Tijdens deze tour wordt u opgehaald bij u hotel op het eiland Koh Chang. Na aanmonsteren op de `custom made` boot en een vers kopje koffie/thee of fris, varen we naar het prachtige eiland Koh Rang. Rond dit eiland zal de boot verscheidene malen stil liggen om te snorkelen, zwemmen of heerlijk te zonnen op het dek van het schip. Na een heerlijke lunch is er ook nog mogelijkheid om verder te snorkelen maar natuurlijk kunt u ook lekker relaxen.

Na een dag vol met unieke beelden van het mooie onderwaterleven rondom Koh Rang, vaart de boot weer naar de pier in Koh Chang. Hier staat het vervoer al klaar om u weer terug te brengen naar uw hotel.
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden, drinkwater, frisdrank, koffie en thee en omschreven transfers vanaf centraal gelegen Koh Chang hotels
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids
Vervoer per airconditioned minibus of soortgelijk en diverse open boten
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, alcoholische drankjes, overige transfers van niet centraal gelegen Koh Chang hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Opmerkingen:
1. Mee? (Onderwater)camera GoPro & zonnebrandcr??me en bescherm je goed tegen de zon (pet meenemen!) Vergeet zwemspullen, handdoek en extra kleding niet!
2. Aan? Losse luchtige kleren en slippers of sandalen
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen
4. Verwacht? Avontuur onderwater
Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de (water)conditie van de wegen, nationaal marine park sluiting etc. kunnen routes of middelen van transport soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Koh Rang snorkel tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen die goed kan zwemmen en met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Populaire Green Wood Travel tours