Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Vissen in Thailand, Bungsamran-meer Laagste prijs: ฿ 8,600.00          Add to planner
Tour details
฿ 8,600.00
Duration: 1 day (07.00-19.00)
U wordt in de ochtend (of middag) opgehaald bij uw hotel,na een rit van 45 minuten bent u bij het meer waar uw grote avontuur kan beginnen. Onder begeleiding van een lokaal Engelssprekende instructeur worden uw vis-vaardigheden opgefrist en kan u alles wat u heeft geleerd heeft ter plekke in praktijk uitvoeren. Als u gelukt hebt,vangt u misschien een meerval van meer dan 25kg! Van de 2200 meerval soorten is de meerval de grootste en de enige die inheems is in West-Europa. De een na grootste is de Mekong meerval die in het Mekong rivier in Thailand leeft.

In het Bungsamran meer heeft u een grote kans om allerlei verschillende inheemse vissen te vangen. De hoogtepunten zijn wel `The Giant Mekong Catfish`. Deze jongen kan wel tot over de 100 kilogram worden. Een andere zeer speciale vis die hier ook met regelmaat gevangen wordt, is de `Giant Siamese Carp`.

Met de hulp van uw instructeur bent u in een mum van tijd een expert in monstervissen. Na een heerlijke lunch wordt het vissen weer hervat. De laatste vissen worden nog op de kant gehaald. Hierna pakken we in en rijden we weer richting Bangkok. Een prachtige viservaring in een exotisch land kunt u weer van uw Bucketlist afstrepen.
Wat kan ik verwachten
Het grootste visavontuur mogelijk in Bangkok.
Voorwaarden
Eenvoudige lunch en versnaperingen.
Entreegelden voor het nationale park.
Omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Bangkok hotels).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Uitgebreid visgerei en aas.
Begeleidt door een lokale Engelssprekende gids.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden, alcoholische en frisdrankjes.
Transfers van niet centraal gelegen Bangkok hotels.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
  • Vanwege ecologische redenen is Green Wood Travel er een voorstander van om de gevangen vis weer terug te zetten.
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen). Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek., zonnecrème en zonnebril.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours