Homepage > Hanoi Tours > Hanoi Tours Details
PRIVE Grand Vietnam (20 dagen)
Informatie
Privé Grand Vietnam. Alle, echt alle hoogtepunten van Vietnam komen aan bod in deze 20 prachtige dagen. De uitgestrekte groene rijstvelden van Sapa, de majestueuze bergen en valleien van Ninh Binh en de robuuste rotsformaties van Halong Bay zullen u doen verbazen en overrompelen. En dan bent u nog niet eens halverwege deze reis.

REISROUTE (zie kaart onderaan): HANOI - SAPA - LAO CHAI - NINH BINH - HALONG BAY - DONG HOI - GROT VAN PHONG NHA - HUE - HOI AN - HO CHI MINH CITY (SAIGON)

U bezoekt ook nog Ho Chi Minh Stad (het vroegere Saigon) met z`n turbulente verleden en het presidentiële Hanoi; de grotten in Phong Nha Ke Bang, die tot de grootste ter wereld behoren; de charmante historische stad Hoi An; de enorme drijvende markt van Cai Rang in de prachtige Mekong Delta en Hue, de oude koninklijke dame aan de Perfume rivier. U kunt het `dak van Zuidoost Azië `beklimmen`, een modderbad nemen in de Dark Cave, authentieke Red Dao of Black Hmong ontmoeten, wandelen langs rijstterrassen of langs pagodes, tempels en paleizen. Deze reis is completer dan elke andere Vietnam reis die wij kennen. Houd er rekening mee: na 20 dagen bent u in de ban van Vietnam.

U reist per auto, vliegtuig, trein en per boot. De Vietnamezen zijn vriendelijk en staan open voor bezoekers. Vietnam heeft een tongstrelende keuken en -ook fijn- is nog altijd betaalbaar!

In het Phong Nha Ke Bang National Park bezoekt u drie enorme grotten. De Paradise Cave heeft een gangenstelsel van 31 kilometer. De Dark cave is voor de avonturiers en Phong Nha heeft de langste ondergrondse rivier ter wereld. Een voorproefje:
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 04/12/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: