Homepage > Hanoi Tours > Hanoi Tours Details
PRIVE Tongstrelend Vietnam (11 dagen)
Informatie
Tongstrelend Vietnam is een 11 daagse privé reis voor foodies Liefhebbers van koken en eten Vietnam Culinaire reis en lekker eten rondreisopmaat. U leert de kneepjes van het kookvak in de keukens van Hanoi, op de markt van Hoi An en in het Chinatown van Saigon. Verschillende gerechten, verschillende smaken en allemaal ook nog eens met veel couleur locale. Alsof dat niet genoeg is brengt Tongstrelend Vietnam u ook naar Halong Bay.

REISROUTE (zie kaart onderaan): HANOI - HALONG BAY (CRUISE) - HOI AN - HO CHI MINH CITY

Halong Bay is onvergetelijk. De baai is enorm, een gebied met duizenden kalkstenen rotsformaties, miljoenen jaren oud. Aan boord van een klassieke jonk ontdekt u dit spectaculaire natuurgebied. Onderga het uitzicht vanaf het zonnedek van uw cruiseboot.

U kunt ook naar het Ho Chi Minh Mausoleum, naar de theehuisjes van Hoi An en de Notre Dame van Saigon. Maar hapjes, loempia`s, sterke koffie, hartige pannenkoeken en soepjes voeren de boventoon. U leert de geheimen van de Vietnamese keuken en ziet hoe rijstpapier wordt gedroogd op bamboe en hoe noodles met de hand boven open vuur worden gestoomd. Deze goed gevulde reis streelt zeker het oog, maar meer nog de tong!
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 24/02/2024

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: