Homepage > Hanoi Tours > Hanoi Tours Details
PRIVE Vietnam Kleurrijk Erfgoed (15 dagen)
Informatie
Gevaar: u komt ogen te kort om het kleurrijke erfgoed van Vietnam in u op te nemen. Het uitgestrekte groen van de rijstvelden rond Sapa prikkelen uw netvlies. De grijs blauwe schaduwen van de grimmige rotsformaties van het wereldwonder Halong Bay gaan nooit meer uit uw herinnering. De rode lampionnen in Hoi An, de geel groene tinten van het adembenemende landschap rond Ninh Binh, de blauwe kleding van de Black Hmong; deze 15 dagen door Vietnam vormen een lang kleurrijk feest.

REISROUTE (zie kaart onderaan): HANOI - SAPA - HALONG BAY - NINH BINH - HOI AN - HO CHI MINH CITY - CAN THO - CU CHI TUNNELS- CAI RANG

De Vietnamezen zijn vriendelijk en staan open voor bezoekers. Vietnam heeft een tongstrelende keuken, een bewogen historie en -ook fijn- is nog altijd betaalbaar! Hanoi en Ho Chi Minh City, het oude Saigon, combineren een prettige stadse sfeer aan authentieke gastvrijheid. Saigon is het economische en culturele middelpunt van Vietnam. Een moderne stad met een hartverscheurende geschiedenis; met overvolle markten en stille parken. Het rustige en waterrijke Hanoi is het politieke centrum.

Deze reis laat u op alle mogelijke manieren kennismaken met Vietnam. Moeder Natuur heeft hier royaal met troeven gestrooid. De landschappen zijn ongeevenaard. U ontmoet authentieke bergstammen, ontdekt dorpen en steden per fiets en met de boot. Exotische namen als Halong, Saigon, Hanoi en Hoi An krijgen betekenis en vinden voor altijd een plek in uw hart.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 04/12/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: