Homepage > Ho chi minh Tours > Ho chi minh Tours Details
PRIVE Noord-Vietnam Het land van de Rode Rivier (6 dagen)
Informatie
Het land van de Rode rivier ligt in het noorden van Vietnam. Een natuurgebied dat we gerust een cadeau van Moeder Natuur kunnen noemen. Het rood-bruine zilte water uit de bergen rondom de middeleeuwse Chinese stad Dali heeft al een lange weg afgelegd als het zich langs de stad Hanoi en tussen bergen en rijstvelden richting de Golf van Tonkin kronkelt. Het mondt onder meer uit in Vietnam`s grootste troef: Halong Bay, een gigantisch gebied met duizenden kalkstenen rotsformaties, miljoenen jaren oud.
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !

REISROUTE (zie kaart onderaan): HANOI - HALONG BAY - NINH BINH

Halong Bay is de grootste troef, maar Ninh Binh mogelijk de grote verrassing. Bergen en een heuvelachtig landschap, afgewisseld met gras- en rijstvelden in alle kleuren groen en geel die u maar kunt bedenken. Deze tour begint en eindigt in Hanoi, weliswaar de hoofdstad maar geen stad die een grootschalige indruk maakt. De stad oogt overzichtelijk met veel kleine straatjes waar de Vietnamezen hun handel drijven of een restaurantje bezoeken. Het tempo is er prettig, al zult u snel merken dat het er boordevol scooters en brommers is. Veel bestuurders gebruiken hun claxons om zich te laten gelden. Gelukkig zijn er parken en waterrijke gedeeltes, historische boulevards en honderden tempels en pagodes

Vietnam hoort bij iedere reisliefhebber hoog op het verlanglijstje te staan. Het paart oogverblindende natuur aan een tumultueuze historie, aan eeuwenoude culturele rijkdom, en aan een oprecht vriendelijke en belangstellende bevolking. Bovendien is reizen hier nog betaalbaar.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 02/12/2022

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: