Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 28-11-2016 - 21:52:30
  Naam: E. de Lely
  E-mail: -
  Onderwerp: reiservaring
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste mensen van Greenwood Travel,
  Wij willen jullie bedanken voor de mooie reis die we de afgelopen 3 weken in Thailand hebben gehad. Zonder jullie voorstellen en genomen moeite was het niet zo'n succesvolle vakantie geweest. Alles was perfect aangesloten. Wij hebben ook genoten met Supoj als gids/chauffeur in de Isaan Tour. Wel hebben wij een klein aandachtspuntje voor de Isaan Tour. Er waren een paar bezienswaardigheden in de tour die niet meer of minder in gebruik waren.
  Bijvoorbeeld:
  - In de provincie Loei is bekend vanwege haar wijngaarden en de beroemdste gaan we bezoeken: Chateau de Loei. De Wijngaarden is vergaande glorie, ze verbouwen er geen wijn meer. Ook daar was het uitgestorven.
  - In het dorp Bo Po bevindt zich een zoutwaterbron. De dorpelingen koken het water todat het zout achterblijft. Er was geen zoutwaterbron meer te bekennen.
  Misschien voor jullie een aandachtspuntje.
  De hotels waren perfect, de transfers goed afgestemd, de treinrit van Phitsanulok naar Chiang Mai en de binnenlandse vlucht terug naar Bangkok waren allemaal goed geregeld. Geweldig!
  Wij hebben een goede indruk van Thailand, het land van de glimlach, gekregen, en wij komen zeker weer terug.
  Heel veel koude groeten uit Nederland, Eugéne en Debby de Lely  Datum: 18-11-2016 - 12:04:41
  Naam: Gerard van der Vooren
  E-mail: -
  Onderwerp: rondreis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Geachte Hr.Mevr.
  bij deze willen wij Greenwood bedanken voor de fantastische vakantie (eilanden tour) de wij hebben ervaren. Alles was naadloos gepland en sloot feilloos op elkaar aan. Ook toen ik zelf een ongeval hebt gehad en naar een ziekenhuis toe moest is dit perfect opgepakt om te zorgen dat we toch nog de laatste boot naar Koh Sa Mui niet zouden missen !! We hebben met jullie op kantoor in Bangkok kennis mogen maken en zijn daar uitstekend geholpen. De reis zelf was helemaal super, wat ook het vermelden waard is de warmte en vriendelijkheid die wij hebben ervaren in het Palm vieuw Resort, de familie die het park beheert zijn helemaal top, vriendelijk, hartelijk, niets te veel en heerlijk eten. Ik ben niet iemand die snel reviews schrijft maar de reis heeft een fantastische indruk gemaakt en wilde jullie hiermee mijn compliment geven.Ik en er van overtuigd dat we julle vaker gaan zien !! Met vr.gr.Gerard van der Voooren & Ruby Matthjssen
  Datum: 01-11-2016 - 20:08:46
  Naam: Dianne en Jozef Bekkers
  E-mail: -
  Onderwerp: rondreis door Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij maakten in juni 2016 een rondreis door Thailand; van begin tot einde perfect geregeld door Greenwood. Wat heerlijk dat je overal welkom wordt geheten en wordt verwacht. Alles klopte. We hadden geweldige gidsen, fietsten in Bangkok, maakten een jungletocht, bezochten de Gouden driehoek, Kanchanaburi, met de nachttrein naar Chang Mai en tot slot uitpuffen op het paradijselijke Koh Pha Ngan. t Was een geweldige reis.
  Michel Takken en team, heel erg bedankt!
  Datum: 14-10-2016 - 11:26:06
  Naam: Ruud en Tineke Mandos
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Green Wood Travel, heel erg bedankt voor het perfect regelen van onze vakantie in Thailand. Alle transfers, vliegtickets, hotels, ze waren prima geregeld. ook de fietstocht in Bangkok was heel erg leuk. Onze privé chauffeur Supot reed heel veilig en is een aardige man. Een beetje jammer dat we erg veel geld moesten betalen voor de floating market. Ik heb in eerdere reacties gelezen dat er meer mensen hier last van hadden. Misschien in het vervolg de gids de tickets laten regelen? De boottocht van Phuket naar Koh phi phi was ook prima geregeld. Ruim van tevoren op de boot en leuke plaats aan dek geregeld.
  Nogmaals, heel erg bedankt. Green Wood Travel zullen wij zeker aanraden!

  Ruud en Tineke Mandos
  Datum: 09-10-2016 - 07:39:56
  Naam: Monique
  E-mail: -
  Onderwerp: 4 weken door Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Voor de vierde keer koos ik voor Greenwood travel om mijn reis door Thailand vorm te geven. Wederom wil ik jullie hartelijk danken voor het uitstekend regelen van onze vakantie.
  Alles was tot in de puntjes geregeld. zelfs toen ik zelf een fout maakte door 2 vouchers om te wisselen en de verkeerde voucher aan de chauffeur te geven. Hebben jullie dit op de achter grond recht gebreid. Ik heb er totaal geen last van gehad en niemand heeft mij geattendeerd op deze fout die ik natuurlijk pas achteraf opmerkte :). Van Bangkok, via Ayutthaya, River Kwai Jungle Rafts, Chang Mai, Koh Samet, Trat, Koh Chang. Alles was perfect geregeld. Ook de trein -, vliegtickets en hotels. Wij hebben het geweldig gehad. Maar graag wil ik wel dat jullie de volgende keer ook het weer een beetje beter regelen :)

  Tot ziens!
  gr
  Monique
  Datum: 04-10-2016 - 11:33:54
  Naam: Jan en Evelyn van Rekum
  E-mail: -
  Onderwerp: Bedankt Greenwood travel,
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Onze eerste grote reis, dus best wel nerveus enzo,
  maar beter kon het niet geregeld zijn, wij gaan volgende keer zeker weer bij jullie boeken.
  perfect, top.
  Datum: 23-09-2016 - 09:40:22
  Naam: Yvonne
  E-mail: -
  Onderwerp: Top vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Met 2 vriendinnen op vakantie geweest in Thailand. Eerst Bangkok en daarna Koh Chang. Greenwood heeft de gehele reis zo supergoed geregeld. Wat was het geweldig!! Hotels, transfers en een tour was helemaal geweldig. De transfers stonden altijd overal op de juiste tijd op ons te wachten en de hotels waren super. Schoon, lieve mensen en goed eten.
  Greenwood bedankt voor het regelen van onze top vakantie.
  Datum: 17-09-2016 - 16:00:00
  Naam: Alex A. Witzier
  E-mail: -
  Onderwerp: thailandreis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Allereerst wil ik mijn hartelijk dank uitspreken voor de meer dan voortreffelijke manier waarop Michel Takken alle tickets voor ons heeft geregeld, zowel mail als telefoon werden steeds weer heel snel beantwoord en wijzigen was nooit een probleem. Dus ook de volgende keer weten we jullie te vinden.
  Nogmaals bedankt.
  Alex Witzier.
  Datum: 16-09-2016 - 09:15:02
  Naam: J.Snepvangers
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie met kinderen.
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Als alleenstaande moeder met 2 kinderen van 10&11 op vakantie geweest.
  De meeste geregeld via Greenwood. Wel een aantal hotels zelf uitgezocht buiten hun aanbod, maar wel geboekt via hun. De reis in super verlopen!
  Totaal 4 weken geweest. Pai is toch wel onze favoriete plaats!
  Als was het waterpark grandcayon Chiang Mai ook super geweldig voor de kinderen.
  Zeker tevreden over Greenwood, aangezien ik veel gemaild heb met aanpassingen stonden ze altijd alles keurig te woord.

  Hopend binnen 2 jaar weer terug te komen.

  Vriendelijk Groet Jolanda Snepvangers
  Datum: 14-09-2016 - 04:40:00
  Naam: Henk
  E-mail: -
  Onderwerp: Erg onder de indruk.
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Mijn Familie kwam voor het eerst bij ons op bezoek in Thailand en had op, onder andere mijn aanbevelling, een aantal trips geboekt bij Green Wood Travel. De eerste trip betrof een reis na Kachana buri per prive minibus en chauffeur. Onderweg vroegen ze de chauffeur om een stop te maken bij de Damnoen Saduak floating market. De chauffeur zette hun af bij een van de boot vertrek punten en gelijk kwam er een mevrouw aanlopen met een bonnen boekje met een prijs van 1000 baht per persoon, totaal 5000 baht. Al snel kwamen ze erachter dat ze waren opgelicht en dat de prijs veel lager moest zijn (niet meer dan 2000 baht). Om eerlijk te zijn staat Damnoen Saduak bekend om dit soort praktijken. Ik heb daarop Green Wood Travel, Michel Takken (die hun reisen had geboekt), ingelicht. Hij gaaf aan om wat onderzoek te doen. Nog voor mijn familie terug ging naar Nederland stuurde hij hun een e-mail om 3000 baht terug te storten.
  Ik woon bijna 6 jaar in Thailand en kan U vertellen dat dit een erg bijzondere service in Thailand en ook de eerste keer dat ik zoiets meemaak. Normaal krijg je (bijna) nooit je geld terug.
  De rest van hun trip was ook goed geregeld door Green Wood ondanks dat ze het erg druk hadden tijdens het hoogseizoen.
  Datum: 11-09-2016 - 13:35:41
  Naam: margret van leenen
  E-mail: -
  Onderwerp: thailand vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wat is onze reis fantastisch verlopen. In Nederland regelmatig met Mels gemaild of via Skype al onze wensen doorgegeven, telkens kon hij de aanpassingen zo te plannen dat wij uiteindelijk een reis hadden helemaal naar onze wensen. Alle documenten die we nodig hadden werden ons toegestuurd en de rest lag klaar in Bangkok.Met al onze hotels en transfers waren we benieuwd of alles soepel zou verlopen.Maar dit was het geval. Alles verliep prima!

  Dank je Greenwood voor deze prachtige reis, we boeken zeker weer bij jullie de volgende keer.
  Datum: 08-09-2016 - 11:36:56
  Naam: Busi
  E-mail: -
  Onderwerp: vakantie Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Erg tevreden over de organisatie van onze reis. Alles verliep erg goed.
  transfers, interne vluchten, boot. Alles was perfect geregeld.
  Complimenten voor Mels die helaas niet meer werkzaam is bij jullie.
  Hij heeft er voor gezorgd dat wij een prachtige vakantie hebben gehad.


  Wij zijn zeer positief over Green Wood Travel
  Altijd goed bereikbaar, en de mensen (mn met Michel gesproken) die werken zijn altijd even vriendelijk, en nemen goed de tijd voor je.

  Zeer zeker een aanrader voor een volgende keer!
  Datum: 06-09-2016 - 16:40:20
  Naam: Eddie & Marlies
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis en huwelijk in Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  3 jaar geleden tijdens reis Thailand vroeg mijn man of ik met hem wilde trouwen. Dit jaar terug geweest in Thailand om de daad bij het woord te voegen. De reis zoals gewoonlijk prima geregeld door Greenwood Travel en ook bij het plannen van het huwelijk prima geholpen.

  De tours waren geweldig, de resorts voldeden exact aan onze wensen. Dit is toch de verdienste van Greenwood. Niet voor elke locatie hadden wij dezelfde wensen maar door de prima adviezen kregen we wat we wilden op elke locatie. Ook laatste wisselingen (vlucht ipv trein, extra tour over 2 dagen) waren prima geregeld. Bedankt voor wederom een superervaring. We will be back!

  Eddie en Marlies
  Naschrift van Green Wood Travel

  Mmmmmm! Als ik het zo allemaal volg op Facebook en via de Chat komen we elkaar zeer regelmatig tegen :-)

  Blijf genieten en altijd belangrijk voor Green Wood Travel - zeg het voort zodat wij meer mensen NOG meer kunnen laten genieten van het samenzijn!
  Datum: 06-09-2016 - 07:50:51
  Naam: Visser
  E-mail: -
  Onderwerp: heel veel dank
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Green Wood Travel heeft voor ons een aantal verblijven, transfers en binnenlandse vluchten geregeld. Dat hebben ze (via Mathijs) uitstekend gedaan!!
  Naschrift van Green Wood Travel

  Ons werk is meer onze hobby daarom is met mensenwerk :-)
  Datum: 05-09-2016 - 10:54:06
  Naam: Chantal Duckers-snackers
  E-mail: -
  Onderwerp: Top vakantie!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Afgelopen weekend terug gekomen van een top vakantie in Thailand met dank aan Greenwood Travel. De hele organisatie was super geregeld. Alle chauffeurs stonden op de exacte tijden voor ons klaar. Ook de binnenlandse vluchten en boot overtocht naar Koh Samui waren goed geregeld. De door ons bezochte hotels waren uitstekend en de dagtrips ook allemaal. Wij kunnen de Klong tour met onze gids Green en fietsen in Bangkok zeker aanraden. Maar ook de chauffeurs van onze privé Van waren zeer behulpzaam.
  Kortom een Top Vakantie en zeker niet onze laatste keer Thailand én Greenwood Travel!
  Groetjes Chantal
  Datum: 04-09-2016 - 14:59:18
  Naam: W den toonder
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis augustus 2016 met 3 kinderen 13, 18 en 20
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Top, alle aansluitingen en transfers klopten, overal stond weer iemand te wachten om ons naar hotel, boot of excursie te vervoeren. Alle hotels voldeden aan de verwachtingen.
  En een grote pluim voor Mister Nun die ons 5 dagen in zijn minivan door het westen van het land heeft rondgereden.
  Datum: 01-09-2016 - 16:25:29
  Naam: hindriksen
  E-mail: -
  Onderwerp: vakantie thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  perfect georganiseerd en goede ervaringen met de meeste geboekte hotels. 1 hotel was een tegenvaller; coconut village resort. dit hotel zou ik uit mijn bestand halen. het op het eerste gezicht lijkt het mooi maar als je dieper kijkt is het een achterhaald en aan vernieuwing toe. daar waren ze dan ook druk mee bezig in de periode dat wij er logeerden. dagelijks een kango aan de gang om een aantal appartementen de vloertegels er uit te halen
  schuren in de badkamermuur, schimmel in het douchegordijn, kussens van de oude houden verschimmelde zonnebanken gescheurd, etc etc. allemaal dingen die ik niet had verwacht. ik heb er foto's van gemaakt. phi phi eiland was leuk met een mooi huisje. prima, niks verkeerd mee. gezellige plek om een aantal dagen door te brengen. de laatste dagen in bangkok waren perfect. prachtig hotel en leuk geshopt. complimenten voor de strakke planning met het vervoer van en naar hotels / airport. etc. petje af. had ik in het begin een beetje twijfels over of dat allemaal wel goed zou gaan. voor de rest geslaagd. vr gr willem hindriksen
  Datum: 29-08-2016 - 13:22:24
  Naam: Anneloes
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben met ons gezin een geweldige vakantie in Thailand achter de rug. We hebben het land doorgereisd met airco prive bus, nachttrein, tuktuk, fiets, touringcar, boot en vliegtuig. Alles was perfect georganiseerd door Greenwood. Zo konden wel gewoon met ons eigen gezin op avontuur, zonder vast te zitten aan een groot reisgezelschap. We hebben heel veel facetten van Thailand ontdekt. Het was heel afwisselend. Ik raad andere gezinnen onze reis van harte aan!
  Datum: 26-08-2016 - 12:03:11
  Naam: Familie Tool
  E-mail: -
  Onderwerp: Topvakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Goedemiddag Michel en Ernst,

  Langs deze weg willen wij jullie zeggen dat wij een topvakantie hebben gehad! Alles was dik voor elkaar en iedereen heeft ontzettend genoten van deze reis!

  Vooral onze gids NUI was een topper. Wat kan die man leuk vertellen en wat een voortreffelijke gids!!!!
  Hij heeft ons alles laten zien wat op het programma stond en deed zelfs extra dingen welke niet op het programma stonden. Echt een super gids!!

  Hierbij nog een leuke foto van onze groep met de leuke t-shirts! Nogmaals bedankt voor alles en we zullen een goeie recensie plaatsen!

  Met vriendelijke groet,

  Ronald en Angelien Tool uit Enkhuizen
  Datum: 24-08-2016 - 15:43:22
  Naam: Joke
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We willen Greenwood Travel hartelijk bedanken voor de fantastische reis die we hebben gemaakt door Thailand. De cauffeurs waren altijd keurig op tijd, de hotels waren prachtig en de excursies waren erg leuk! Vooral het fietsen door Bangkok is echt een must!!

  Wij waren de treintickets vergeten mee te nemen vanuit Bangkok maar deze zijn keurig achter ons aan gestuurd naar ons volgende hotel! Fantastische servie!

  Jelle en Joke ten Napel