Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 20-09-2015 - 09:50:45
  Naam: Theo Fikkers
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Een zeer goed georganiseerde reis door Green Wood Travel. Van de hotels tot de chauffeurs die ons naar de vliegvelden en haven in Phuket hebben gebracht. Hotel accommodaties waren goed en op prachtige locaties, het personeel was vriendelijk en behulpzaam.
  Onze prive chauffeur reed veilig, bijzonder vriendelijk en dacht met ons mee en nam af en toe de rol van gids op zich. Voorts redelijk contact in het Engels.
  Daar het zo goed verzorgd was hoefden wij ons nergens druk over te maken.
  Chapeau, chapeau.
  Wij kunnen iedereen Green Wood Travel aanbevelen.
  Datum: 17-09-2015 - 05:54:25
  Naam: Janette Rompies
  E-mail: -
  Onderwerp: Arrangement met Green Wood Travel
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hallo Michel,

  Ik wil je bedanken, voor de bemiddeling van GWT m.b.t. onze vakantie Chiang Mai.
  Alles is naar tevredenheid verlopen.

  De treinreis was een ervaring apart, en bij aankomst met een vertraging van krap 20 minuten, konden we meteen door naar hotel Amora Thapae, want de chauffeur staat al gereed bij de uitgang van station Chiang Mai. Wij konden ook meteen naar onze kamer, alhoewel wij zo vroeg in het hotel arriveerden. Hierdoor konden we ons meteen verfrissen en daarna de omgeving verkennen en een hapje eten.

  Nogmaals bedankt voor de goede zorg.

  Vriendelijke groeten, ook namens mijn echtgenoot,

  Janette Rompies

  Datum: 16-09-2015 - 09:39:30
  Naam: Jeannette
  E-mail: -
  Onderwerp: onze vakantie in Thailand zomer 2015
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Afgelopen zomervakantie zijn wij met ons gezin van vier, vader, moeder en 2 teenerdochters op reis geweest in Thailand. Greenwoodtravel heeft (bijna) alle hotels geregeld, de transfers van vliegveld naar hotel vv en de 5 daagse reis met minivan en chauffeur Sam van Bangkok via River Kwai, Ayutthaya en Sukothai naar Chang Mai. Alles was erg goed geregeld, de chauffeur was erg gezellig en we hebben een toptijd gehad. Het is fijn dat je je ter plekke geen zorgen meer hoeft te maken en de prijs is zelfs nog iets beter dan wanneer je alles zelf boekt. De fietstocht die we hebben gedaan in Bangkok was ook zeer de moeite waard. De hotels waren goed tot zeer goed. Alleen het enige hotel dat ik zelf had geboekt viel tegen. En het bezoek aan de floating market was ook zonde van ons geld en tijd. Wij zijn erg tevreden over Greenwoodtravel en zouden iedereen aanraden om via hen te boeken.
  Datum: 15-09-2015 - 20:38:49
  Naam: Cheryl ten Have
  E-mail: -
  Onderwerp: Super reisbureau
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Ondertussen zijn we alweer 5 weken terug uit Thailand maar met regelmaat denk ik terug aan onze super vakantie met gezin met 3 kinderen (10/12/14 jr).

  En dat dankzij alle goeie accommodaties, leuke excursies en ons gestroomlijnd programma geregeld met en door Green Wood Travel.
  Alles was top geregeld en als je tijdens je reis nog vragen hebt, is Green Wood Travel altijd bereikbaar.

  Over de gidsen tijdens al onze tours geen ander woord dan: super want enthousiaste aardige engels pratende Thaise kenners van hun tour.

  Bedankt voor deze onvergetelijke reis!
  Cheryl
  Datum: 15-09-2015 - 12:01:16
  Naam: Karin Zwanikken
  E-mail: -
  Onderwerp: Hartelijk bedankt
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Goedemiddag Green Wood Travel,

  We zijn inderdaad weer terug. Het was een fantastische reis. We hebben enorm genoten, mede dankzij de hele goede organisatie vanuit jullie kant. Het was heel prettig om te reizen waarbij alles al geregeld was zonder dat we met een andere groep moesten reizen. We vonden het enorm leuk hoe jullie de variatie hadden aangebracht in het programma, de opbouw was heel goed en de hotels bijna allemaal perfect. Heel leuk om zulke verschillende hotels te hebben en diverse manieren van transfers.

  We genieten nog enorm na, en zullen zeker een aantal recenties plaatsen op jullie site.

  Nogmaals dank en wie weet tot ziens.

  Hartelijke groet,

  Karin zwanikken
  Datum: 09-09-2015 - 16:52:36
  Naam: Familie ter Horst
  E-mail: -
  Onderwerp: Heerlijke vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hallo beste mensen van Green Wood Travel Wij zijn inmiddels al weer een week thuis, maar zijn nog vol van onze vakantie in Thailand. Het was super!! Wij willen jullie hartelijk danken voor de bijzonder goede organisatie. Op alle bus- en treinstations waar we arriveerden stond er iemand om ons verder te helpen. We hebben genoten van begin tot eind. We komen terug!!
  Met vriendelijke groet, Party ter Horst
  Datum: 31-08-2015 - 09:25:48
  Naam: fam. versantvoort
  E-mail: -
  Onderwerp: greenwood travel
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben met ons gezin (kinderen 18 / 16 / 13 jaar) via green wood travel een fantastische ervaring meegemaakt in Thailand.

  Direct bij aankomst van het vliegveld ontvingen wij van de pick up chauffeur de vouchers en alles klopte, dit was al zo'n geruststelling en bevestiging dat we met de juiste organisatie in zee waren gegaan.

  alle trips waren tot in detail geregeld (ook volgens de site) en goed georganiseerd en alles liep op de afgesproken tijden. Voor ons een vakantie die we niet zullen vergeten en ik kan greenwood travel zeker aanbevelen
  Datum: 30-08-2015 - 10:12:34
  Naam: Fam. Rutten
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Onze 1e Thailand reis geregeld door Greenwood Travel (Jack) is ons uitstekend bevallen. De excursies die we geboekt hadden waren allen mooi/afwisselend. Met name de Klong en de Olifanten in Khao Yai Nationaal Park..Speciale dank voor onze gidsen Grin en Sem zij waren zeer enthousiast en prettig om mee op te trekken.

  De gemaakte afspraken werden netjes nagekomen. Chauffeurs waren allen op tijd. De Hotels waren over het algemeen goed. Geen of slechte gratis WiFi in Prince Palace is niet meer van deze tijd wel lekker centraal gelegen. Het Pullman resort in Khao Lak was fantastisch en van alle gemakken voorzien. Het laatste hotel THe Cottage was het minste leek meer op een hostel maar lag wel dicht bij vliegveld.

  Wij zouden Greenwood zeker aanraden om je Azië reis te laten regelen. Contact in het Nederlands en via Skype zorgt voor korte lijnen en is erg makkelijk.

  Greenwood bedankt voor de fijne Thailand ervaring.  Datum: 29-08-2015 - 15:17:45
  Naam: Frank en Nancy Regeer
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis door Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Onze 1e vakantie naar een verre bestemming hebben we via Greenwood geregeld. Zelf hebben we onze tour samengesteld en daarbij heeft Michel ons goed geholpen. We hebben een prachtige reis gemaakt van Bangkok richting de Isaan, naar Changmai, de jungletrek (geweldig leuk) en onze relaxdagen op Koh Chang. We kunnen terugkijken op een mooie reis en alles was tot in de puntjes geregeld! En wat is Thailand prachtig, wat een vriendelijke, behulpzame en gastvrije mensen!
  Datum: 28-08-2015 - 17:33:52
  Naam: JLM Haanen
  E-mail: -
  Onderwerp: Ervaring met Green Wood in het algemeen
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn zeer te spreken over Green Wood Travel. Wij hadden alle transfers over land met mini vans bij hun geregeld (door het hele land) en ook nog een excusiedag bij hun geboekt. In alle gevallen waren de minivans zeer punctueel aanwezig en waren het prima minivans. Het is prettig om in Thailand een betrouwbaar aanspreekpunt te hebben waar je in het Nederlands zaken kunt regelen. Hierdoor is de kans op misverstanden veel kleiner. Het enige minpuntje vind ik de enigsinds ongunstige wisselkoers die Green Wood hanteert. Anders zouden ze naast de prima kwaliteit ook nog eens de goedkoopste zijn. Nu zijn ze in Baths wel vaak de goedkoopste maar valt dit voordeel weg door de ongunstigere wisselkoers. Ze hebben hier wel allelei redenaties achter over het hoe en waarom van deze koers maar ik vind het toch jammer (als zuinige hollander). Desalniettemin zeer tevreden over Green Wood. Als we weer naar Thailand zouden gaan gaan we hier weer veel regelen. O ja, diverse malen heb ik wijzigingen van oppiklocatie doorgegeven en telkens werd dit netjes verwerkt en is het nooit foutgegaan bij het oppikken.
  Datum: 27-08-2015 - 15:54:35
  Naam: Jessica Souren
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis met chauffeur
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben met ons gezin met 3 kinderen (8,13 & 14) 16 dagen rondgereisd van Bangkok tot Chiang Mai in een minibus met chauffeur.
  Onze chauffeur Montvee Watvod was super: een voorzichtige en rustige chauffeur, zeer vriendelijk, hij dacht mee met de route en wist altijd plekjes te vinden voor de lunch.
  Elke ochtend stond hij keurig op tijd met een schone minibus te wachten. Als wij bezweet van bezichtingen onderweg bij de auto terug kwamen, stond hij altijd op ons te wachten met koud water en natte doekjes. Montvee sprak zeer beperkt engels, maar deed heel erg zijn best en met zijn behulpzame houding kwamen wij er altijd wel uit. Wij kunnen hem van harte aanbevelen!
  Ook hebben wij in Bangkok de Landmark Tour gedaan, leuke afwisselende tour om gelijk een indruk te krijgen van Bangkok. Dankzij Jack van Lieshout konden wij deze tour na onze rondreis inhalen, op de originele datum was onze oudste dochter te ziek om te gaan. Hij regelde dit zonder extra kosten, dank!
  Tevens hadden wij meerdere transfers (2 vanaf het vliegveld in Bangkok naar hotel en 1 van hotel naar vliegveld). Heel jammer dat alle 3 de keren de chauffeurs er niet waren en wij met Greenwood moesten bellen om het alsnog te regelen. Vooral de laatste transfer naar het vliegveld, waarvoor wij vroeg waren opgestaan om op tijd te zijn, bracht wat stress met zich mee toen de chauffeur een half uur na de afgesproken tijd er nog niet was. Wij zijn vol lof over Greenwood, maar de transfers moeten nodig beter geregeld worden met betrouwbare chauffeurs. Voor onze volgende reis naar Azie gaan wij absoluut weer via Greenwood, liefst geregeld door Jack, dank!
  Datum: 27-08-2015 - 07:46:13
  Naam: Netty Tol
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hoi Michel!

  Wij willen jou nog even bedanken voor onze geweldige reis in thailand. We hebben een verschrikkelijk mooie vakantoe gehad. Een die we nooit meer vergeten. Alles was super goed geregeld door greenwoodtravel en al ons vervoer stond overal klaar. Helemaal super! Dankjewel.

  Groetjes Netty
  Datum: 24-08-2015 - 16:48:22
  Naam: arnold van Tilborg
  E-mail: -
  Onderwerp: 4 weken Thailand tour
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Complimenten voor het regelen van onze onvergetelijke reis! Alles hotels waren meer dan perfect. Alle pick ups waren perfect geregeld!
  Ik zal in de toekomst zeker gebruik van jullie diensten en jullie bij andere adviseren.

  Michel bedankt!

  Groet, Arnold

  ( het laatste hotel vond ik van minder kwaliteit, misschien hier een alternatief voor zoeken )
  Datum: 24-08-2015 - 09:52:09
  Naam: Hennie en John Sijen
  E-mail: -
  Onderwerp: droom vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Michel,

  Wij willen jou en je collega's hartelijk danken voor de organisatie van onze droom vakantie in Thailand. Super geregeld, mooie hotels, alles klopte tot in de puntjes.

  Met de compimente oet Maastricht.
  Datum: 20-08-2015 - 15:20:22
  Naam: Barry Vermeeren
  E-mail: -
  Onderwerp: super vakantie gehad!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Ik kan Green Wood Travel wel aanbevelen! Alles was heel goed geregeld en alles wat we hebben gedaan was zeer de moeite waard en prachtig. Alleen het laatste hotel viel wat tegen omdat we heel wat gewend waren inmiddels. (dat laatste hotel was: The Cottage Suvarnabhumi in de buurt van het vliegveld van Bangkok)
  TOP vakantie gehad met onze kinderen van 13, 16 en 19!!!! thanks
  Datum: 19-08-2015 - 10:15:15
  Naam: Jessica
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Het contact met Green Wood Travel voorafgaand aan en tijdens onze vakantie verliep heel prettig en snel. Handig ook dat je hen vanuit Nederland tegen Nederlandse beltarieven kunt bereiekn in Thailand. Omdat we weinig tijd hadden om de laatste week van onze vakantie in Cambodja en Thailand alles zelf te regelen hebben we Green Wood ingeschakeld om (betaalbaar!) vanuit Phnom Penh naar Koh Samui te komen en weer terug naar Bangkok. En dat is heel goed bevallen! Waar een andere reisorganisatie liet weten dat ons verzoek hen te veel tijd zou kosten en te weinig zou opleveren heeft Green Wood een en ander meteen opgepakt. En uiteindelijk ook nog 2 hotels voor ons geboekt vanwege hun concurrerende prijzen inclusief ontbijt! Een keer was er een probleem met het online inchecken voor een vlucht. Binnen een kwartier beantwoordde Green Wood onze e-mail en kwam met een oplossing. Al met al een prima organisatie die ik kan aanbevelen!
  Datum: 17-08-2015 - 14:37:48
  Naam: Rene Pluijmakers
  E-mail: -
  Onderwerp: top vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  dit jaar voor het eerst met greenwood een rondreis door thailand gemaakt. in een woord superieur!

  top organisatie zowel qua communicatie vooraf en ook tijdens de reis als ook de organisatie en het meedenken vooraf. Alle hotels helemaal goed! de transfers en uitstapjes waren stuk voor stuk naar wens.
  volgende keer zullen we zeker weer met greenwood reizen.
  Bedankt voor deze mooie herinneringen
  mvg
  Rene Pluijmakers
  Datum: 17-08-2015 - 08:26:53
  Naam: Petra Polderman
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand - Cambodja
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Voor de tweede maal hebben we onze Azië reis bij Greenwood travel geboekt en weer was het naar volle tevredenheid. De hotels voldeden helemaal aan onze verwachtingen, de transfers waren weer perfect geregeld en het contact met de medewerkers verliep ook heel goed. Het is zalig om de basis van je vakantie zo te kunnen regelen! Dank jullie wel!
  Datum: 16-08-2015 - 20:35:16
  Naam: Fam. Honing
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Afgelopen drie weken hebben we een rondreis gemaakt door Thailand.
  Green Wood Travel heeft voor ons de hotels, transfers en tours geboekt.
  Alles was tot in de puntjes verzorgd tegen zeer concurrerende prijzen.

  Zelfs toen bleek dat we een transfer waren vergeten te boeken heeft Green Wood Travel na een SMS op zondag alsnog de transfer voor dezelfde avond voor ons geregeld.

  TOP! Groot compliment voor Green Wood Travel!
  Datum: 16-08-2015 - 19:03:20
  Naam: Fam Hendrickx
  E-mail: -
  Onderwerp: rondreis thailand juli-augustus 2015
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn net terug van onze 4 weekse rondreis door Thailand. Een reis welke wij voor het eerst via GreenWood hebben geboekt en wat ons prima is bevallen. Alles was prima geregeld zoals vooraf besproken. De Treetopsafari was helaas een tegenvaller voor ons maar dat zat hem puur in de organisatie en reisleiding ter plaatse. We hebben dit via mail aan GreenWood gemeld en kregen hier een keurige compensatie voor terug. Wij adviseren GreenWood voortzetting van bouwstenen via deze organisatie goed te overwegen omdat de kwaliteit en prijs niet in verhouding is. Dit is jammer omdat het ten koste gaat van de naam van GreenWood wat het absoluut niet waard is.

  Tijdens onze reis hadden we nog wat kleine aanpassingen welke met 1 telefoontje naar GreenWood prima geregeld werd.

  Dat de transfer prijzen via GreenWood hoger zijn dan ter plaatse klopt maar wij hebben er bewust voor gekozen alles te laten regelen en dan weet je dat je hier meer voor betaald. Het was ook wel erg fijn dat er over al een chauffeur klaar stond, de vlucht was geboekt etc.

  Laatste wat wij nog willen meedelen is de fietstocht in Changmai. Wij hadden deze geboekt via GreenWood maar hebben deze moeten annuleren omdat wij met onze twee kinderen (9 en 12) niet deel konden nemen aan de groepstour. Vanuit de organisatie was aangegeven dat de toch te gevaarlijk was. Individueel fietsen met gids was wel mogelijk maar echt veel duurder.
  Wel hebben we, samen met vrienden en hun kinderen (wie ook in Changmai hebben gefietst) gefietst in Bangkok (China Town en tuinen van Siam). Een geweldige toch maar volgens onze vrienden echt veel drukker en gevaarlijker dan ChangMai.

  Mogelijk kan GreenWood met de organisatie in ChangMai in overleg wat betreft de fietstocht. Wij kunnen ons voorstellen dat niet iedereen even goed kan fietsen (hadden zelf mensen uit Canada in onze groep die alles eng vonden en meer naast de fiets liepen als er op zaten), maar Nederlanders zijn over het algemeen goede fietsers en wel wat gewend.

  Wij willen GreenWood bedanken voor hun goede zorg, informatie en service. Wij hebben een geweldige reis gehad en bevelen deze organisatie zeker aan.