Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 27-06-2015 - 08:42:55
  Naam: Martin en Ruthly Buitenhuis
  E-mail: -
  Onderwerp: Top Vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn net terug van een van een fantastisch georganiseerde reis van 3 weken door het zuiden van Thailand.
  Mijn complimenten voor Neng Neng, alles was perfect georganiseerd.
  Wij kunnen Greenwood zeer zeker aanbevelen en ga zo door.
  Groeten Martin en Ruthly Buitenhuis.
  Datum: 27-05-2015 - 12:48:28
  Naam: Familie Kraak
  E-mail: -
  Onderwerp: gastenboek
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Net terug van een fantastische rondreis van 3 weken met de kinderen.
  Hotels en chauffeur geheel volgens de verstrekte informatie.

  Je krijgt wat je boekt !

  Datum: 20-05-2015 - 18:09:49
  Naam: Ben en Maartje Janssens
  E-mail: -
  Onderwerp: vakantie Naklua (Pattaya North) Hua Hin
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Van 24 april tot 16 mei 2015 weer voor de 14e maal in Thailand geweest. Nu geen rondreis maar lekker rust. Het Green Park Resort in Pattaya North is ons prima bevallen die 11 nachten. We hadden voor die tijd een bungalow. Lekker ruim. Zwembad is ook zeer groot en het ontbijtbuffet is uitstekend. De 10 nachten in Hua Hin in het Hilton Resort en Spa waren nog iets luxer en nog ruimer. Toch vonden we achteraf het verblijf in het Green Park Resort veel intiemer en daardoor leuker. Je hebt daar veel meer contact met personeel en andere gasten.
  Wat wel een vreemde zaak is trouwens is dat je bij het Hilton in Hua Hin nu je credietkaart moet gebruiken omdat ze 7000 Bath als borg via die kaart willen hebben. Die 7000 Bath moeten dan weer terug komen als je niets op je kamernummer hebt gebruikt. Moet nog zien of dat nu voor 27 mei 2015 gaat gebeuren, anders wordt er zo'n €200,- afgeschreven die pas mogelijk eind juni 2015 weer worden bijgeschreven. Dat systeem werkt daar dus anders dan als je ergens in Europa of USA een auto huurt. Dan wordt je borg alleen daadwerkelijk van je credietkaart gehaald als er echt iets aan de auto markeert ofzo.
  Wat ons culinaire gedeelte betreft zijn we ruim aan ons trekken gekomen zowel in Pattaya North als in Hua Hin.
  De transfers waren prima geregeld in luxe personenauto's met goede chauffeurs. Het laatste overnachtinghotel nabij de luchthaven van Bangkok, the Cottage Suvarnabhumi, gaat vinden wij achteruit. we zijn er nu zo'n 4 maal geweest. Voor een volgende maal gaan we op zoek naar een ander iets luxer hotel nabij de luchthaven.
  Datum: 20-05-2015 - 07:47:17
  Naam: Marleen Snijders
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailandreis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Afgelopen zaterdag teruggekomen van onze vakantie in Thailand. Alles is gesmeerd verlopen. Bij de Bayoke toren was er een probleem met onze voucher, maar na een telefoontje met jullie kantoor werd dit gelijk opgelost.

  Hotels waren goed, vervoer telkens op tijd, tours allemaal dik in orde. Wij vonden de jungle tour op Koh Chang wel wat zwaarder dan verwacht, onze jongste dochter van 10 kon het wel aan, maar ik had er net aan moeten denken om daar met bijv. een 6-jarige te moeten lopen. Ook conditioneel is berg op, met hoge temperaturen best zwaar. Geen probleem, maar uit de beschrijving had ik een iets relaxtere toer gehaald. Dit was echt flink doorwandelen. Wellicht handig om daar nog eens naar te kijken?

  Wellicht komen we nog een keertje terug naar Thailand, dan zullen we zeker weer gebruik maken van jullie!

  Bedankt,

  Marleen Snijders
  Datum: 19-05-2015 - 16:33:57
  Naam: gerrie stevens
  E-mail: -
  Onderwerp: geweldige vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  19-5-2015
  net terug van 2 weken vakantie in Thailand, was heerlijk! Super geregeld door greenwood, overal stond, zoals afgesproken, chauffeur op ons te wachten, we kregen de vouchers al op het vliegveld overhandigd. Fietstocht in Bangkok was top, de jungle was geweldig, de huisjes op het water/de boomhutten!
  Zou zeker weer met jullie in zee gaan bij een volgende vakantie.

  Nogmaals dank!
  Datum: 17-05-2015 - 18:21:19
  Naam: Woud
  E-mail: -
  Onderwerp: Zeer slechte service
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  4 jaar geleden heb ik geboekt via greenwood, het was redelijk geregeld. Antwoord op je mail,duurt vrij lang maar er werd wel een mooi programma in elkaar gezet. Helaas kan greenwood nog wel wat leren op het gebied van klachtenafhandeling. Op de klachten die wij hadden werd niet gereageerd. Wij hadden bv een excursie geboekt die naar onze mening niet was zoals in de omschrijving staat. Hierop krijg je een reactie als dat is persoonlijk. Het hotel waar wij verbleven vonden wij niet fijn, ik voelde mij daar niet echt veilig. Hier krijg ik als reactie op terug. U heeft zelf voor dit hotel gekozen?!

  Dit jaar nog een poging gedaan, iedereen verdient tenslotte een tweede kans. Ook dit ging niet soepel. Weer veel te lang moeten wachten op reactie. Tickets die niet verstuurd worden (zelfs niet terwijl we al in Thailand waren). Te hoge prijzen hanteren dan wat er afgesproken is. Laagste prijs garanderen, terwijl ik het zelf veel voordeliger kan boeken in Thailand zelf. Hier heb ik nog steeds geen respons op gehad. Onze treinreis konden we zelf boeken voor 150 baht, bij greenwood was het 500 baht? Niks geen laagste prijs dus!
  Ze geven aan dat je de reis kosteloos kan aanpassen, als ik dat dan wil doen geven ze aan jij je kunt wel kosteloos de reis omboeken maar het hotel rekent wel annuleringskosten? Dan is het toch niet kosteloos omboeken? Snappen ze er dan werkelijk niets van?!

  Nee ik doe geen zaken meer met greenwood. Ik heb mijn lesje geleerd!
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste Brigitte Woud,

  Bedankt voor uw schrijven in ons gastenboek. Het spijt me oprecht dat we u niet een zorgeloos Thailand vakantie hebben kunnen laten beleven.

  Ik ben door uw correspondentie gegaan en uw e-mails hebben wij keurig binnen twee dagen beantwoord.
  Let ook op dat er een 6 uur tijdverschil is tussen Nederland en Thailand. Dus veel mails komen na sluitingstijd aan in Bangkok. Vanaf 10 januari 2015 heb ik bijna 100 pagina's correspondentie met u gehad.

  Wenst u nadat u ingecheckt bent in een hotel een aanpassing te maken, dan is dit altijd mogelijk. Wij zijn wel afhankelijk van de regels van de hotels die wij boeken. Sommige hotels hebben er geen problemen mee om kosteloos te annuleren. Green Wood Travel kan deze hotels dan ook kosteloos omboeken, maar veel hotels hebben annuleringskosten, zoals het Ruan Thai hotel. Dit hotel berekent ons een nacht wanneer u het hotel vroeger wilt verlaten dan de afgesproken uitcheck datum. In mijn email van 23 maart heb ik dit uitgelegd en onze annuleringsvoorwaarden doorgestuurd zoals ook op onze website vermeld staan.
  Ruan Thai hotel in Sukhothai is een lokaal hotel waar de eigenaar en zijn familie zelf ook wonen.

  Tijdens uw verblijf in Thailand heeft onze Operations Department een aantal keren uw vouchers doorgestuurd per e-mailbijlage. Vanwege mail server problemen kwam deze bijlage niet door, dit heb ik uitgelegd via de email van 18 maart en mijn excuses aangeboden. Helaas hebben we niet uw mobiele nummer anders had ik u meteen gebeld en/of een SMS gestuurd.

  Ook wij hebben kosten om trein- en bustickets te regelen en de tickets op te halen van het trein / busstation, hier berekenen wij 150THB voor.
  Natuurlijk kunt u trein- en bustickets zelf regelen zoals u gedaan heeft. Green Wood Travel heeft geen tickets voor u geregeld.
  Wij regelen tickets een paar maanden of weken voor vertrek zodat u in ieder geval een gereserveerde plek in de trein met airconditioning heeft. Wij geven geen laagste prijsgarantie op tickets.

  Green Wood Travel biedt meer dan alleen de laagste prijs. Als u het wenst neem ik graag persoonlijk met u contact op om het bovenstaande te bespreken.

  Met vriendelijke groet,

  Jack van Lieshout
  Green Wood Travel - Bangkok
  Datum: 13-05-2015 - 16:19:34
  Naam: fam. hendriks
  E-mail: -
  Onderwerp: gastenboek
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  In de meivakantie 2 weken op vakantie geweest naar Thailand, alles georganiseerd door Green Wood Travel. Wij hebben een individuele reis laten samenstellen door Green Wood, op aangeven van wat wij wilden beleven. Te beginnen met 3 dagen Bangkok, 2e dag de co van kessel fietstocht gedaan in bangkok. Met 1 woord "Geweldig". Door alle nauwe straatjes van Bangkok fietsen en onderweg van alles te zien en horen over Bangkok was een geweldige ervaring. Zeker een aanrader! Daarna 3 dagen naar Kanchanaburi ( River kwai). Wij verbleven in het Oriental Kwai Resort, prachtig resort, netjes, schoon, Nederlandse mensen die het runnen. Heerlijk eten en de familiekamer (is er maar 1 van) is zoooo Mooi en groot met een fantastisch uitzicht over de rivier. Ook echt een aanrader. nog 1 dag tussenstop in Bangkok om vervolgens een week naar Koh Chang af te reizen. Op Koh Chang verbleven we in het Kancha Resort en spa. Heel mooi ruime familiekamer met 2 badkamers die zich begaf aan de Hillside. Mooi zwembad erbij. Hotel bestaat uit 2 delen. Het andere gedeelte ligt aan het strand met wederom een prachtig zwembad. Koh chang is een prachtig eiland, mooie natuur en nog vrij rustig. er is vanalles te doen. Een aanrader is de olifanten jungle tocht met na afloop zwemmen met de olifanten. Ook het snorkelen bij de omliggende eilanden in het nationaal natuurreservaat is een aanrader.
  Kortom wij hebben een fantastische vakantie gehad in het prachtige land met geweldig lieve mensen.
  Green Wood heeft alles tot in de puntjes verzorgd. Al het vervoer, hotels, tours was perfect geregeld. Wij hebben op het allerlaatste moment een tour moeten verschuiven omdat een van ons ziek was die dag. Geen enkel punt, binnen een half uur was alles geregeld.
  Petje af voor Green Wood.
  Dank jullie wel voor deze onvergetelijke ervaring.
  Groetjes
  Fam Hendriks
  Datum: 02-05-2015 - 23:49:28
  Naam: Johan Spaans
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand en buurlanden
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Super mooie vakantie gehad, en zoals verwacht alles perfect geregeld door Greenwoord Travel, veel gezien in Vietnam, jammer van het weer in Hanoi. maar toch ondanks het matige weer mooie tijd in Hanoi en vandaar uit verder, Halong Bay, Nha Trang mooi strand, jammer van het Hotel hier dat was wel zo slecht heb dit ook gemeld bij Greenwood, dit was ook het enigste smetje op onze rondreis voor de rest prima hotels, en ook de gidsen verdienen een pluim sprake redelijk Engels en waren keurig op tijd, een aanrader waard. Vanuit Vietnam terug naar Thailand nog een week heerlijk in Hua Hin.

  Tot volgend jaar zou ik zeggen en nogmaals bedankt
  Datum: 01-04-2015 - 10:26:02
  Naam: Jos van den Brink
  E-mail: -
  Onderwerp: Vietnam/Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Super mooie vakantie gehad, en zoals verwacht alles perfect geregeld door Greenwoord Travel, veel gezien in Vietnam, jammer van het weer in Hanoi. maar toch ondanks het matige weer mooie tijd in Hanoi en vandaar uit verder , Halong Bay, Nha Trang mooi strand, jammer van het Hotel hier dat was wel zo slecht heb dit ook gemeld bij Greenwood, dit was ook het enigste smetje op onze rondreis voor de rest prima hotels, en ook de gidsen verdienen een pluim sprake redelijk Engels en waren keurig op tijd, een aanrader waard. Vanuit Vietnam terug naar Thailand nog een week heerlijk in Hua Hin.
  Tot volgend jaar zou ik zeggen en nogmaals bedankt
  Datum: 23-03-2015 - 10:57:27
  Naam: Jerina
  E-mail: -
  Onderwerp: vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Hoi Ernst-Otto,


  Wij wilden hierbij even zeggen dat de reis prima is verlopen, ook voor onze vrienden (Gert en Bertine), we hebben een geweldige reis gehad en alles was prima geregeld, ook de kamer in Prince Palace was weer een luxe.


  Nogmaals hartelijk dank voor de goede verzorging en we houden contact en veel succes met de bouw van het nieuwe kantoor.

  Groetjes,

  Fred en Jerina
  Datum: 21-03-2015 - 06:36:08
  Naam: Fam. van Meerwijk
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hallo Jack,
  Ook deze vakantie is weer naar volle tevredenheid verlopen. Dit nu voor ons voor de 7e keer met Greenwood. Alleen op Koh Samui moest ik zelf even snel handelen omdat de taxi naar het vliegveld niet op tijd was. Maar dat is iets wat buiten jouw verantwoordelijkheid viel. Het Weekender Resort op Koh Samui en Long Beach in Cha Am waren uit de kunst. Nu maar sparen voor een volgende keer.
  Datum: 19-03-2015 - 07:37:23
  Naam: Annelies Schouls
  E-mail: -
  Onderwerp: Bedankje
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Michel en anderen,

  Wij willen u hartelijk bedanken voor de geweldige reis naar Thailand.

  Alles was super goed geregeld!

  Wij hopen in de toekomst nog vaker van uw diensten gebruik te kunnen maken.

  Met vriendelijke groeten,

  Gilles en Annelies Schouls
  Datum: 11-03-2015 - 07:53:38
  Naam: Jo Lennartz
  E-mail: -
  Onderwerp: Kompas op Noord-Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Dear Ms. Kwan,

  We are back home and now want to live up to our promise to send you an evaluation of our trip of Northern Thailand as organized by Green Wood Travel and yourself.
  Overall we were very pleased with and enthusiastic about the tour we made and the service you and your colleagues provided.

  We started of course a little bit on the wrong footing with the defect GPS system , but with your help and the excellent service by Budget, this was eventually fixed to our full satisfaction.

  Through this experience, we found out that a well functioning GPS system and reliable coordinates of the hotels is essential for travelers who cannot speak nor read the Thai language.

  The coordinates in the travel documents were very exact for Chiang Rai Homestay. For most other hotels they were not quite exact, so we usually still had to search for the exact location with the "nearby hotels" function in the GPS.

  For the hotel in Phrae we probably got the coordinates of the Punjen Hideaway and not for the Phrae Tower hotel. We fortunately figured that out in time and drove straight to our destination in Phrae.

  Please find below our opinion about the different hotels in which we stayed:

  Boutique Raft Resort
  Rating 9 on a scale of 10. Location was great. Room was comfortable and tidy. Very nice facilities. Good restaurant. Very good service. Would definitely book again if we stay in the area in the future.

  Country Lake Nature Lodge
  Rating 7 on a scale of 10. Somewhat remote, but quite special location. Room was very basic. When we arrived, the place was totally deserted. After a while we found a maintenance worker who helped to find the staff. Later it appeared that there was only one other couple in the entire resort. Breakfast was very good/dinner ok. Would probably not stay there again.

  Le Charme Sukothai Resort
  Rating 9 on scale of 10. Great location close to historical site and to various restaurants. Very nice facilities in general including pool area. Comfortable and tidy room. Excellent service. Bikes for rent to visit historical park. Would definitely stay there again.

  Phrae Tower Hotel
  Rating at best 5 on a scale of 10. Maybe ok as a business hotel but a bit of an anti climax compared to the other (more idyllic) locations we visited on our tour. Would definitely try to find another hotel if back in the area.

  Sasidara Resort Nan
  Rating 7 on a scale of 10. A little lacklustre. Would probably not stay there again

  Homestay Chiangrai
  Rating 8 on a scale of 10. Very nice small scale resort. Excellent service. Very good (Thai) food. Would have probably rated 9 if we could have stayed in one of the (larger?) rooms with balcony. If such a room would be available, we would probably stay there again when back in the area.

  If we make another Thailand tour in the future, we will almost certainly contact Green Wood Travel again.

  Ms Kwan and her colleagues did a super job to get us started and were most helpful to meet our wishes/needs while we were on tour.

  As for the tour itself, we realize that we were late to book, so not all "original" hotels were available. On a future journey, we would book earlier and probably try to stay at least 2 nights in every place we would visit. Also we think it would be useful for Green Wood to be a little more realistic in the travel documents about the places that can be visited on route. Taking into account that for foreigners it is advisable to be at the destination before dark, some of the suggestions (e.g. to make an extensive visit to Ayothaya during the trip from Boutique Raft Resort to Utai Thani) were in our view rather undoable.

  In a nutshell, however, we had a highly interesting, colorful and exciting vacation and brought back home a lot of mostly very positive memories.

  Many thanks again for your assistance and very best regards from cold but sunny Holland,

  Jo and Anita Lennartz
  Naschrift van Green Wood Travel

  Bedankt voor de complimenten en we nemen uw tiops ter harte om deze autoreis te verbeteren.
  Betreffende Phrea Tower moesten we boeken als minder alternatief daar Punjen Hide Away volgeboekt was.
  Datum: 07-03-2015 - 11:17:49
  Naam: Ad Plug
  E-mail: -
  Onderwerp: Dank !
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Michel & Ernst Otto,

  Zojuist thuis gekomen van onze 2e reis Thailand via Green Wood en het was wederom een groot succes.
  In verzorging, begeleiding, transfers, enz. wordt je elke keer weer als VIP behandeld.
  We waren ook zeer tevreden betreft de keuze van de Fair House Beach Resort op Koh Samui. Lekker aan het strand, mooie kamer in een prachtige tuin.

  Nogmaals dank voor de goede service.
  Nely & Ad Plug
  Datum: 24-02-2015 - 09:29:27
  Naam: Hetteling Jacobus
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Dit jaar was de 10e keer dat wij met Greenwood,naar Thailand zijn geweest, en altijd naar volle tevredenheid. Maar dit laatste jaar ging het niet zoals het wezen moet, het hotel Tusita haven resort beviel ons heel slecht door verschillende omstandigheden,en wij wilden er zo snel mogelijk vandaan,gebeld naar greenwood met Jack van Lieshout die het zou regelen,maar 3 dagen niets meer van zich liet horen, ook Michel Takken de 2e dag een mail gestuurd, dat we zo snel mogelijk daar weg wilden,ook die beloofde elke dag terug te mailen of te bellen, maar dat gebeurde ook niet. Na contact te hebben opgenomen met Ernst Otto en de situatie besproken werd er weer contact gemaakt door Michel, uit eindelijk alles geregeld en konden pas na 6 dagen
  naar een ander Resort. (wij begrijpen dat jullie het druk hebben) maar het waren voor ons 6 verloren dagen, en hadden gedacht dat dit wel eerder opgelost had kunnen worden. hopelijk voortaan iets snellere reactie (ondanks de drukte)

  Grtj Fam Hetteling
  Datum: 19-02-2015 - 16:15:10
  Naam: Corry Stoel
  E-mail: -
  Onderwerp: review Green Wood Travel
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Al vier vakanties in Thailand hebben we gebruik gemaakt van de uitstekende service en de magnifieke ervaring van Green Wood Travel. Dit reisbureau kunnen we van harte aanbevelen bij iedereen die een vakantie op maat wil, en dan bedoel ik ook écht op maat! Een rondreis door het Isaan-gebied, een fascinerende eilandentocht, alles is bij hen mogelijk. We hebben uitsluitend goede ervaringen met hen. Bij de eilandentocht valt vooral de werkelijk fantastische keuze van hotels op, steeds een schitterend hotel met prachtige kamers op een bijzondere locatie. Met particulier vervoer naar de pier en met een supersnelle catamaran naar het volgende eiland. Wat een verrassingen onderweg, heel plezierige verrassingen! Welk hotel je zelf ook kiest, met Green Wood Travel heb je altijd de beste prijs. Elk hotel dat ze ons aanbevolen hebben is goed bevallen. Ze kennen Thailand als geen ander en weten precies waar het leuk is, waar het lekker eten is, waar je goedkoop kunt shoppen. Kortom, niets dan lof voor het Green Wood Travel-team onder leiding van Ernst-Otto.
  Datum: 18-02-2015 - 07:23:01
  Naam: Martin
  E-mail: -
  Onderwerp: Verslag
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Neng Neng en Ernst Otto,

  Hartelijk dank voor de uitstekende organisatie van onze vakantie.

  Alle logistiek klopte perfect; vluchten, transfers en reserveringen, excursies en hotels. Hulde!

  De excursie door de klongs was heel verrassend. Een geweldig goede gids. Regelde alles vlot en profi. Doodstille plekjes. De markt waar de gids iedereen kende, twee stille tempels waarvan een met een bizar museum. Een plek die je alleen nooit vindt. Uitleg boeddhisme interessant. Leuk gegeten oa wat we zelf kozen op de markt. Mooie orchidee๋n met weinig andere toeristen. En ook de klongs zonder massa toerisme. Een echte aanrader. Super dag!

  Mochten jullie in de toekomst een combinatie weten met Phulay Bay en een tweede origineel 5 sterren hotel op een stille plek, dan houden we ons graag aanbevolen voor een nieuw bezoek aan Thailand.


  Met vriendelijke groet

  Martin
  Datum: 17-02-2015 - 07:56:36
  Naam: Deniece
  E-mail: -
  Onderwerp: Onze reactie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn voor het plannen van onze reis terecht gekomen bij Michel. Ontzettend fijn geholpen, dacht goed met ons mee. Gaf ons het gevoel dat niets te veel was en dacht goed mee met onze wensen en ons budget. Door zijn houding en ervaring hebben wij onze hele reis door Greenwood laten regelen, terwijl wij voor een excursie binnen kwamen. Het werkt heel fijn als een medewerker uit eigen ervaring de steden en excursies kan toelichten.

  Bedankt Michel, door jou hebben wij een reis beleefd om nooit te vergeten.
  Datum: 16-02-2015 - 17:54:38
  Naam: Toon en Margreet Wagemakers
  E-mail: -
  Onderwerp: 17 d avonturen reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij willen het team van greenwood bedanken voor de geweldige organisatie. Alles was prima geregeld. Het was voor ons de eerste keer, maar is zeker voor herhaling vatbaar. De excursies waren prima, met name de jungle trek was indrukwekkend. Geweldig! De excursie door Bangkok en die naar Kananchanburi waren eveneens geweldig mede dankzij onze gids Ms. Green. Door haar persoonlijke betrokkenheid was het niet alleen een gids maar ook een warme persoonlijke reisgenoot. Complimenten voor haar. Zijn inmiddels thuis en genieten van de vele gemaakte foto's.

  Gr. Toon en Margreet
  Datum: 13-02-2015 - 09:41:44
  Naam: Hans Koop
  E-mail: -
  Onderwerp: Hartelijk dank
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Goedemorgen Khun Neng Neng,

  Inmiddels weer terug in het koude Nederland en denkend aan het lekker warme en gastvrije Thailand, wil ik jou heel hartelijk danken voor alles wat er voor gezorgd heeft dat ik een perfecte en relaxte vakantie gehad heb.

  Ik zou zeggen tot volgend jaar!

  Hartelijke groet,

  Hans Koop