Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 13-02-2015 - 09:41:39
  Naam: Hans Koop
  E-mail: -
  Onderwerp: Hartelijk dank
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Goedemorgen Khun Neng Neng,

  Inmiddels weer terug in het koude Nederland en denkend aan het lekker warme en gastvrije Thailand, wil ik jou heel hartelijk danken voor alles wat er voor gezorgd heeft dat ik een perfecte en relaxte vakantie gehad heb.

  Ik zou zeggen tot volgend jaar!

  Hartelijke groet,

  Hans Koop
  Datum: 03-02-2015 - 17:01:27
  Naam: Lia Vader
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Onze vakantie hebben wij dit jaar heel laat geboekt nl. 3 dagen van te voren.

  Op het kantoor bij Greenwood hebben wij de rest van onze vakantiereis gepland samen met Neng Neng. We hebben 3 dagen in Prince Palace overnacht. Volgende keer zou ik in Kao San Road overnachten, het is daar s'avonds erg gezellig. Dit mis je in Prince Palace, als je laat ( 20.00 uur) eet en het is slecht weer moet je naar boven toe in het restaurant en als je pech hebt mag je het diner op je kamer eten. De airco staat erg hard soms heb je s'morgens een vest nodig. Het ontbijt is niet meer wat het geweest is, jammer.
  We zijn met een taxi naar HUa Hin gereden waar wij 10 jaar gelden ook zijn geweest. Hotel Baan Bayan, leuk klein mooi hotel en een hartelijk welkom. Vandaar zijn wij met een huurauto naar Baan Grood Arcadia Resort gereden. Mooi hotel strand voor de deur en een zwembad. Het dorpje is niet groot maar voor 1 overnachting prima te doen. Vandaar zijn wij naar Ranong Trinidee Resort gereden. Ranong is een grote stad.
  Daarna naar Khao Lak Orchid Beach Resort gereden. Prachtig super hotel, we hadden daar graag nog een paar dagen gebleven. Vandaar naar Ao Nang Centara Anda Dhevi Resort, ook een mooi rustig hotel. Je zit in het resort vlak naast de grote boulevard met vele eettentjes en shopjes.

  Het autorijden is ons erg meegevallen, het is goed te doen geen hele drukke wegen en je kan op je gemak rijden, tussendoor overal stoppen waar je maar wilt. De auto werd netjes opgehaald bij het hotel en na 2 dagen zijn wij met de boot naar Ko Lanta gegaan. Wij reizen al een aantal jaren in Thailand, Maleisië, Cambodja, Indonesië rond, vaak met behulp van Greenwood. Ik wil Neng Neng bedanken voor alle leuke ideetjes, voor de reis de planning, fijne hotels , alles was prima geregeld.

  Wij hebben een superleuk en vooral relaxte vakantie gehad.

  Lia Vader.
  Datum: 31-01-2015 - 12:54:47
  Naam: Wim de Bruijn
  E-mail: -
  Onderwerp: Fantastisch
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Nog hartelijk dank voor de fantastische vakantie die wij in december / januari door jullie toedoen mochten houden in Thailand. Doe vooral de groeten aan Toy een kanjer van een vrouw, die niets teveel was en ons overal de tijd gunde om rustig rond te kijken.

  Datum: 26-01-2015 - 15:29:41
  Naam: Ab Ravestein
  E-mail: -
  Onderwerp: reservering kamer.
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Het reserveren van een kamer via Greenwood Travel verliep zoals altijd voortreffelijk. Het personeel was vriendelijk en deskundig.
  Datum: 25-01-2015 - 12:26:37
  Naam: pauline stam
  E-mail: -
  Onderwerp: thailandreis jan 2015
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  wij hebben positieve en negatieve ervaringen met greenwood.Ze zijn erg goed te bereiken ,goede service als je een ander hotel wilt,transfers goed geregeld en niet duurder als je zelf een taxi neemt,de binnenlandse vluchten zijn wel duurder uitgevallen,die kan je beter zelf boeken,wij hadden de 3dgn treetops geboekt,ik denk dat greenwood de excursies zelf weer een keer moet doen want de leiding van treetops maakt er een potje van,je krijgt niet wat er in t programma staat,leiding is liever lui dan moe,de boomhutten ,ouwe muk vervallen hotel waar niemand komt ,muffe kamers met hek wat loszat ,als je niet uitkijkt lazer je naar beneden,slecht vervoer ,de hele dag doen over een afstand van 3 uur.Je moet t treffen op de drijvende huisjes,las je met andere mensen bent is t heel gezellig,er is gewoon licht en ventilators in de huisjes ,verder prima maar basic.
  De tours die we via greenwood geboekt hebben in krabi ,was ook niet wat belooft werd ,speedboot zou niet meer dan 30 mensen hebben ,waren t 45 ,en we gingen ook geen half uur eerder weg ,wat belooft was ,alle boten vertrekken gewoon gelijk omdat t ook daar door anderen wordt geregeld ,ik vind dat je geen dingen moet beloven en t dan niet waarmaken,dan raken mensen teleurgesteld.
  Verder vonden wij Thailand erg toeristisch ,zelfs op de kleine eilanden .
  Als ik nog een keer naar Thailand zou gaan ,zou ik alles zelf boeken,maar als je voor de eerste keer gaat is greenwood een prima organisatie.
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste Pauline Stam,

  Bedankt voor je op- en aanmerkingen. We horen dit graag en nemen het ook ter harte.

  Wij organiseren voor 23 jaar Tree Tops Jungle Safaris in Khao Sok National Park. Het is lokale gemeenschap toerisme en niet op Westers niveau. Natuurlijk komen we er zelf regelmatig en er is altijd veel te verbeteren. De drijvende bungalows zijn volledig vernieuwd in mei van dit jaar en in maart zijn de boomhuizen aan de beurt. Daarna begint het weer van vooraf aan.
  In een tropisch regenwoud is de houdbaarheid van alles zeer beperkt.

  De tours in Krabi heb je niet via Green Wood Travel geboekt maar ter plaatse bij een lokaal reisbureau. Daar kan ik dus niets van zeggen.

  De plekken die jullie bezocht hebben zijn dan ook de meest populaire plekken van Thailand. Als je in de periode rond nieuwjaar reist dan is het super piekseizoen en erg druk met veel toeristen.

  Thailand is een prachtig land met hele populaire toeristische eilanden maar er zijn ook nog zoveel andere rustigere en mindere bekende eilanden te vinden. Houd je niet van al te drukke plekken dan kan je juist bij ons deze informatie krijgen waar je wel heen zou moeten gaan. Denk aan Koh Talu, Koh Kood, Koh Maak, de Trang Archipel eilanden enz.

  Wij geven graag en gratis informatie.

  Met vriendelijke groet,
  Michiel Takken
  GREEN WOOD TRAVEL
  Datum: 25-01-2015 - 10:44:58
  Naam: A.Kouwenhoven
  E-mail: -
  Onderwerp: Hulp
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hiermee wil ik het personeel van Greenwood en Michel Takken in het bijzonder bedanken voor het begrip en goede zorg en hulp die het geboden heeft na een overlijdensbericht in de familie.
  Men was vol begrip en heeft voor ons gezorgd dat wij op een zo snel mogelijke manier naar Nederland terug konden. Wij wisten binnen een uur dat we 5 uur later al weer onderweg naar het vliegveld zouden zijn en de volgende dag weer terug in Nederland.
  Volgend jaar zijn we van plan om deze reis alsnog te vervolgen en het is zeker de bedoeling om deze reis weer bij Greenwood te boeken.

  Nogmaals bedankt voor de goede service.

  m.v.g Andr''e Kouwenhoven
  Datum: 22-01-2015 - 12:54:33
  Naam: Ramom
  E-mail: -
  Onderwerp: rondreis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  In 2012 via Greenwood Travel een rondreis gehad. Ik kan alleen maar zeggen dat alles top geregeld was. Het was voor ons de eerste keer dat wij op deze wijze een reis hadden geboekt. Dit jaar gaan wij weer op reis en hebben wij de hotels en vluchten via Greenwood travel geboekt.
  Datum: 21-01-2015 - 17:46:30
  Naam: J.G.C.Tuinstra Zagt
  E-mail: -
  Onderwerp: hotelreis en transfer
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  nu voor de 4e keer onze reiswensen laten verzorgen door uw organisatie en net als de vorige keren (1997,1998,2002)naar volle tevredenheid en vertrouwen. De totale communicatie is correct verlopen de hotels voldeden aan onze verwachting, de transfers van en naar het vliegveld en vervoer naar de verschillende hotels met goede minibussen en luxe auto naar het vliegveld keurig, bedankt.
  j.g.c.tuinstra zagt en m.h.bos tuinstra
  Datum: 05-01-2015 - 15:35:28
  Naam: fam. P
  E-mail: -
  Onderwerp: vakantie Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We zijn dit jaar voor het eerst met Greenwood naar Thailand geweest en dat is ons ZEER goed bevallen.
  Hierbij willen we Jack en zijn team enorm bedanken voor het regelen, boeken en plannen van onze wensen.
  Helaas werd onze heenreis door de klm een dag verlaat waardoor we de aansluiting op de 3 daagse RiverKwai tour zouden missen. Maar Greenwood heeft dat op zo'n goede manier opgelost en 2 dagen later dan gepland konden we alsnog de tour maken.
  en de rest van onze reis verliep ook heel relaxed. Chauffeurs waren er op tijd en reden erg fijn, gids was erg enthousiast en de hotels waren telkens weer verrassend mooi!
  Zeker een aanrader om met Greenwood je vakantie te plannen!
  Datum: 03-01-2015 - 09:25:27
  Naam: Peter Kruijver
  E-mail: -
  Onderwerp: TOP 10
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Dit jaar kom ik wederom met mijn broer naar Thailand en ik zal opnieuw, ik dacht voor de 6e maal, gebruik maken van de diensten van Greenwood Travel. Mijn ervaringen zijn buitengewoon goed en ik kan iedereen aanbevelen gebruik te maken van de geweldige ervaring die alle medewerkers en agenten van Greenwood Travel hebben.
  Greenwood Travel staat bij mij bovenaan in de TOP 10
  Datum: 02-01-2015 - 12:30:43
  Naam: hennie kuiten oma van monica en Ed,
  E-mail: -
  Onderwerp: vacantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Ik ben een oma van 78 jaar ,en ik ga al zo,n 15 jaar naar Thailand met mijn dochter en schoonzoon .We zoeken het zelf uit en we sturen dat naar Green Wood travel
  Alles word dan fijn geregeld de bus de trein en de vliegreis alles is ook prima verzorgd ook de hotels waar we waren zijn erg schoon en goede bedden en de bus is altijd op tijd. Ook kan je alles op zijn kantoor regelen dat zit op de 14e etage in het hotel ze spreken alle talen ook Nederlands.
  Ook kan je de landen er om heen naar toe ze regelen alles.
  Datum: 01-01-2015 - 13:04:07
  Naam: Fam. Vroegop
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis + Go Green Wang reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn weer voor de 6e of 7e keer met Greenwood op vakantie geweest alles was weer zo als gewoonlijk tot in de puntjes goed geregeld.
  Een aanrader is een rondreis met Sjon Hauser niet alleen als gids maar ook als mens is hij geweldig.
  Nu maar weer kijken wat we volgende keer weer gaan bezoeken.
  Datum: 01-01-2015 - 13:04:06
  Naam: Fam. Vroegop
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis + Go Green Wang reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn weer voor de 6e of 7e keer met Greenwood op vakantie geweest alles was weer zo als gewoonlijk tot in de puntjes goed geregeld.
  Een aanrader is een rondreis met Sjon Hauser niet alleen als gids maar ook als mens is hij geweldig.
  Nu maar weer kijken wat we volgende keer weer gaan bezoeken.
  Datum: 26-12-2014 - 09:47:41
  Naam: sl verkerk
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  wij zijn zeer tevreden volgend jaar weer met green wood travel
  Datum: 15-12-2014 - 15:47:02
  Naam: Louise
  E-mail: -
  Onderwerp: Zeer tevreden
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Onze ervaringen: super gezellig team en zeer meedenkend en flexibel!
  Datum: 09-12-2014 - 18:53:24
  Naam: Broothaers
  E-mail: -
  Onderwerp: Super Cambodja tour
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Na onze eerste kennismaking met Greenwood travel verleden jaar tijdens onze verkenningsreis in Thailand zijn we nu overtuigde GWT travellers geworden. Dit jaar Cambodja bezocht: weer alles super en tot in de puntjes geregeld.....totaal niets op te merken. En dus: volgend jaar 'Fillipijnen' ? Zou best (is waarschijnlijk) kunnen......
  Datum: 07-12-2014 - 17:38:28
  Naam: Erik en Saskia de Ridder
  E-mail: -
  Onderwerp: Weer een TOP vakantie geregeld door Green Wood Travel
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Zoals wij van jullie gewend zijn! WIj hebben weer een fantastische tijd gehad in Thailand dankzij jullie. Alles verliep weer TOP! Dank hiervoor en tot volgend jaar.
  M.V.G. Erik en Saskia de Ridder
  Datum: 03-12-2014 - 06:37:54
  Naam: Anouk
  E-mail: -
  Onderwerp: Bedankt!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Michel, beste Greenwood Travel,

  Afgelopen dinsdag zijn we teruggekomen van onze fantastische vakantie naar Thailand. Via deze wil ik jullie, en Michel in het bijzonder, enorm bedanken voor de perfect georganiseerde reis. Alles was top geregeld! Transfers waren altijd stipt op tijd, accommodaties waren perfect (we zullen hier zeker nog recensies voor schrijven) en jullie tip om op de terugreis één overnachting in Bangkok te doen was echt de gouden tip!

  Ik ben enorm blij dat een zakenrelatie mij jullie tipte; ik heb nog nooit eerder zo'n uitstekend georganiseerde reis meegemaakt. Michel heeft ons de juiste tips gegeven voor een onvergetelijke vakantie en alles was tot in de puntjes verzorgd.

  Ik zal jullie zeker bij iedereen aanbevelen. En wanneer wij weer naar het verre oosten op vakantie willen, komen we bij jullie terug.


  Nogmaals bedankt voor de uitstekende service! Mede door jullie hebben wij een fantastische vakantie gehad.

  Grtz,
  Anouk van Bezu (& Auke Boersma)
  Datum: 29-11-2014 - 15:34:09
  Naam: Maria
  E-mail: -
  Onderwerp: vakantie 12 november t/m 26 november 2014
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We hebben een fantastische vakantie gehad in Thailand dank zij het uitstekende reisplan dat jullie in overleg met ons gemaakt hebben. Alle onderdelen waren door jullie heel goed verzorgd, de hotels waren goed, de auto met gids voor 6 dagen als onderdeel was hartstikke goed, de transfers waren altijd op tijd, de binnenlandse vlucht verliep vlekkeloos. Geweldig! Ook de uitstapjes waren leuk (fietsen en koken in Changmai), alleen Tocht door de tempel der natuur (verkorte versie) viel tegen, maar verder was alles top geregeld.

  Fijn ook dat jullie via Skype bereikbaar waren en zo adequaat reageerden. Ik zal jullie aan eenieder die naar Thailand wil aanraden.
  Datum: 28-11-2014 - 20:07:00
  Naam: Dennis
  E-mail: -
  Onderwerp: Goed geregeld!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Via een collega van greenwood te horen gekregen en daar dus ook mijn vakantie geregeld.
  Enkele dagen bangkok in het Prince palace hotel. Echt op een superlocatie!

  Verder waren voor vertrek de naar bangkok de stoelen al gereserveerd door greenwood! Echt top geregeld!

  Ook het vervoer van de luchthaven naar het hotel was prima geregeld!
  Ik raad meerdere mensen greenwood aan!

  Ikzelf ben ik bangkok geweest en krabi. Echter een superland!
  Eten is prima en er is zoveel te doen!

  Mvg,

  Dennis