Nieuwe Tours en Hotels bij Green Wood Travel
ERNST
JULY 21, 2023

THAILAND, FILIPIJNEN    THAILAND, FILIPIJNEN   
Ben je ook al over je volgende vakantie aan het nadenken, of misschien wel al aan het boeken? Dan zijn we net op tijd met een paar van onze nieuwe tours en hotels. We kijken doorlopend of de hotels en tours die we aanbieden nog goed zijn. Sommigen vallen dus af en dat geeft ruimte voor opvallende, duurzame en bovenal leuke aanvullingen. Dit is nieuw bij Green Wood Travel:

DE LAGUNE VAN KHAO SOK
Khao Sok: slapen in een drijvend resort.

Khao Sok maakt een onvergetelijke indruk op iedereen die het Thaise natuurgebied heeft bezocht. Je zult je later herinneren hoe je ging kajakken en zwemmen in de lagune, hoe je de zon zag ondergaan, hoe de lunch smaakte in het drijvende restaurant en hoe je in de jungle hebt gewandeld, een grot hebt bezocht en met een bamboo raft de rivier bent afgevaren. Het decor bij de activiteiten in De Lagune van Khao Sok is adembenemend.
Prachtige omgeving en een hoop plezier.....

De lagune van Khao Sok is drie of twee dagen genieten van de omgeving en tegelijkertijd een hoop plezier. De omgeving is stil, de locatie van uw drijvend resort afgelegen en alleen per boot bereikbaar. U leert Khao Sok op een bijzondere manier kennen.

NIEUW HOTEL IN BANGKOK
Oase in de drukte.

Het Eleven Hotel Bangkok ligt aan de veelzijdige straat Sukhumvit, waar alle levendigheid waar Bangkok om geroemd wordt te vinden is. Er zijn de reusachtige shoppingmalls (Central World, Terminal 21, MBK, Siam Paragon om er echt maar een paar te noemen), de bijna onzichtbare straatjes en steegjes met street food en kleine winkeltjes, maar ook de hippe avondmarkt Art Box, verschillende populaire roof top bars en het Jim Thompson House liggen binnen handbereik.

FILIPIJNEN: HET LAND VAN DE IFUGAO
Ooit koppensnellers, nu boeren (gelukkig).

FILIPIJNEN: Trekking door het Land van de Ifugao - Welkom in het land van de koppensnellers, welkom in het land van de Ifugao, waar de rijstterrassen letterlijk tegen de bergwanden liggen opgestapeld. Waar de natuur niet alleen overweldigend is, maar ook duidelijk de baas. De Ifugao, die hier al eeuwenlang leven, hebben zich aangepast aan de wetten van de natuur. Het waren ooit koppensnellers, die hun vijanden letterlijk een kopje kleiner maakten. Maar dat was ooit, inmiddels zijn het boeren.
De terrassen van Banaue zijn mogelijk al duizenden jaren oud.

Als dit gebied in Thailand of Vietnam zou hebben gelegen zouden hier drommen toeristen komen kijken. Maar in de Filipijnen is het nog lang niet zo ver. Een mooiere manier dan met deze trekking in 5 dagen dit schitterende natuurgebied te ondergaan is er niet. 

NIEUW HOTEL OP KOH KOOD
Rustig en vredig...

Aan een beschutte baai ligt dit mooie The Beach Natural Resort, midden in de weelderige natuur van Koh Kood, in een tropische tuin vol bloemen en orchideeën. De omgeving is rustig en vredig. Ga er zwemmen in het heldere water en geniet van de mooie zonsondergangen en de prima service die u hier zult ontvangen.

CHUMPHON SNORKEL TOURS
Ben je gek op snorkelen, dan zit je goed!

Zwembroek klaar, flippers aan, duikbril in de aanslag, en gaan. Ben je gek op snorkelen, dan zit je goed, dit is echt wat voor jou, want op deze tour ga je echt heel veel vissen en koraal zien. Op het programma staan de vier eilanden Koh Mattra, Koh Lakrad, Koh La Wa en Koh Lung Ga Jiw, en een lunch op de boot. Bij het eiland Mattra ben je veel onderwater, en terecht. Je ziet er prachtig koraal en veel vissen. Maar er leeft op dit eiland ook een soort ‘reuzen’ krab, eentje die bomen kan klimmen en het geluid maakt van een kip.
Koh Ngam. Een van de mooiste plekken om in Thailand te snorkelen.

Ook nieuw: DE CHUMPHON SNORKEL TRIP - Ook op deze tour ga je echt heel veel snorkelen. Op het programma staan het eilandje Ngam Noi, grote zus Ngam Yai en nog meer snorkelen bij de eilanden Ga-Loke en Talu. Koh Ngam Noi is de kleinste van de twee strandloze zustereilanden Ngam Noi (noi betekent klein) en Ngam Yai (yai is groot). Tegen niemand zeggen, maar dit is waarschijnlijk een van de mooiste plekken om in Thailand te snorkelen. Het water is helder, er is veel koraalrif en het zit vol met vis (zoals de panterbaas en Morey roggen).

NIEUW HOTEL OP KOH PHA-NGAN
Hun droom het Chantaramas Resort.

Twee zussen, geboren en getogen op Koh Pha Ngan, wilden een mooi resort beginnen, niet te groot, en eentje die moest passen in de omgeving. Aan de zuidkant van het eiland, direct aan het strand van de Golf van Thailand vonden ze een plek die aan hun eisen voldeed. Ze maakten hun droom waar en die heet Chantaramas Resort & Spa. Voor mensen met een romantische inborst, die van de kleine maar fijne dingen van het leven kunnen genieten. De ingrediënten die hier worden toegevoegd zijn zon, strand en zee.

 
RECENT NIEUWS
Op weg naar een duurzaam 2024 HENRY  |  DECEMBER 07, 2023
HAPPY DAYS ZIJN TERUG, HET IS TIJD VOOR EEN REISLUSTIG 2023 ERNST  |  DECEMBER 09, 2022
Test & Go verleden tijd en is alleen Thailand open? TRAINEE  |  MAY 31, 2022
Beste wensen van Green Wood Travel Thailand ERNST  |  DECEMBER 16, 2022
Hoe ga jij reizen? Doe mee aan onze enquete ERNST  |  JUNE 30, 2023
Achter de wolken schijnt de zon HATAICHANOK  |  JULY 31, 2020
Het Maritieme Spektakel van De Koh Chang Archipel ERNST  |  JULY 21, 2023
Fascinerend Maleisie - Roundreizen en Tips ERNST  |  JULY 07, 2023
Nieuws van Green Wood Travel: Corona Virus Thailand Update HATAICHANOK  |  JANUARY 29, 2020
Koh Chang National Park, Trat en Meer van Dat... ERNST  |  SEPTEMBER 21, 2023
Fijne Feestdagen en Een Reislustig 2020 HATAICHANOK  |  DECEMBER 18, 2019
Hebben wij elkaar ooit ontmoet? HATAICHANOK  |  DECEMBER 10, 2019