Our Jungle Camp - Eco ResortPrijs vanaf
0
+ ontbijt
Prijzen & info

Hotel foto's:

Our Jungle Camp Eco Resort Khao Sok National ParkOur Jungle Camp Eco Resort Khao Sok kanovaren zwemmenOur Jungle Camp Eco Resort Khao Sok natuurpark ThailandOur Jungle Camp Eco Resort Khao Sok duurzame vakantieOur Jungle Camp Eco Resort Khao Sok kanovaren zwemmenOur Jungle Camp Eco Resort Khao Sok kanovaren zwemmenOur Jungle Camp Eco Resort Khao Sok kanovaren zwemmenOur Jungle Camp Eco Resort Khao Sok duurzame vakantieOur Jungle Camp Eco Resort Khao Sok National ParkOur Jungle Camp Eco Resort Khao Sok kanovaren zwemmenOur Jungle Camp Eco Resort Khao Sok natuurpark ThailandOur Jungle Camp Eco Resort Khao Sok duurzame vakantieOur Jungle Camp Eco Resort Khao Sok National ParkOur Jungle Camp Eco Resort Khao Sok kanovaren zwemmenOur Jungle Camp Eco Resort Khao Sok duurzame vakantieOur Jungle Camp Eco Resort Khao Sok duurzame vakantieOur Jungle Camp Eco Resort Khao Sok National ParkOur Jungle Camp Eco Resort Khao Sok National ParkOur Jungle Camp Eco Resort Khao Sok duurzame vakantieOur Jungle Camp Eco Resort Khao Sok duurzame vakantie


Locatie: Khao Sok National Park

Officiële website

 • Geschikt voor families
 • Familiekamer
 • Rustige locatie
 • Duurzaam Green hotel
 • Gratis Internet Wifi

 • Hotel categorie info.


  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
  In het Our Jungle Camp Eco Resort gaan ze het liefst helemaal op in de natuur die hier zo rijkelijk aanwezig is. De jungle, de kalkstenen pieken, het water van de meren; het licht van de zon en de maan maakt ze elke dag anders. Our Jungle Camp is kleinschalig en zich volledig bewust van de omgeving waar het deel van uitmaakt. De bungalows en het hoofdgebouw zijn opgetrokken uit bamboe, eventueel gebruikt plastic is biologisch afbreekbaar en groente en fruit worden in hun eigen achtertuin verbouwd, biologisch wel te verstaan en zonder gifstoffen te gebruiken. Het restaurant heet niet voor niks 'Farm'. In al die natuurlijke eenvoud wordt het leven u met lekker eten en fraai ingerichte en gelegen bungalows toch behoorlijk gemakkelijk gemaakt.
  Accommodatie: eenvoudige bungalows, maar tegelijkertijd van alle gemakken voorzien. De houten en bamboe bungalows zijn onderdeel van de natuur. Wat er buiten te zien is, telt hier. Alle bungalows en hutten hebben muskietennetten, ventilatoren en een warm water douche.
  Faciliteiten: restaurant Farm met groente en fruit uit eigen tuin (twee boeren zijn voltijds in dienst om de boerderij te runnen). U kunt Thaise kooklessen nemen. Mogelijkheden voor tochten in de omgeving van Khao Sok National Park, kanovaren, wandelen in de jungle, vogels kijken, nachtsafari, enzovoorts.
  Locatie: aan de rand van Khao Sok National Park. In een van de groenste stukken van Thailand. Op ongeveer twee uur rijden van Phuket.

  Room Type Informatie:

  Earth House
  Earth House in het regenwoud. Aanbevolen voor stellen, vrienden en kleine gezinnen. Ruime, iets luxere bungalow met tweepersoonsbed (en ruimte voor een extra matras, tegen bijbetaling). Met muskietennet en antimuggenmiddelen, ventilator, kluisje en warm water douche.
  Bamboo Hut
  Bamboe Hut, tussen de rijstvelden en met zich op het kalkstenen gebergte. Aanbevolen voor backpackers en avonturiers. De plek waar u bent is hier bijna belangrijker dan de accommodatie. Een echte bamboe hut met tweepersoonsbed. Met muskietennet en antimuggenmiddelen, ventilator, warm water douche.
  Bungalow
  Bungalow met veranda aan de rivier, in het regenwoud. Aanbevolen voor stellen, vrienden en kleine gezinnen. De plek waar u bent is hier bijna belangrijker dan de accommodatie. Ruime bungalow met tweepersoonsbed (en ruimte voor een extra matras, tegen bijbetaling). Met muskietennet en antimuggenmiddelen, ventilator, kluisje en warm water douche.
  Jungle View Treehouse Single Storey
  Jungle View Treehouse Single Storey tussen de bomen van het regenwoud. Aanbevolen voor stellen, vrienden en kleine gezinnen. Ruime accommodatie met tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (en ruimte voor een extra matras, tegen bijbetaling). Met muskietennet en antimuggenmiddelen, ventilator, kluisje en warm water douche. Met veranda.
  River View Treehouse Single Storey
  River View Treehouse Single Storey bij de rivier, tussen de bomen van het regenwoud. Aanbevolen voor stellen, vrienden en kleine gezinnen. Ruime accommodatie met tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden (en ruimte voor een extra matras, tegen bijbetaling). Met muskietennet en antimuggenmiddelen, ventilator, kluisje en warm water douche. Met veranda.
  Jungle View Treehouse Double Storey
  Grote Jungle View Treehouse Double Storey met veranda, tussen de bomen van het regenwoud. Aanbevolen voor vriendengroep of gezinnen. Ruime accommodatie van twee verdiepingen, met twee tweepersoonsbedden en twee eenpersoonsbedden. Met muskietennet en antimuggenmiddelen, ventilator, kluisje en warm water douche.
  River View Treehouse Double Storey
  Grote River View Treehouse Double Storey River bij de rivier, tussen de bomen van het regenwoud. Aanbevolen voor vriendengroep of gezinnen. Ruime accommodatie van twee verdiepingen, met twee tweepersoonsbedden en twee eenpersoonsbedden. Met muskietennet en antimuggenmiddelen, ventilator, kluisje en warm water douche. Met veranda.

  Our Jungle Camp - Eco Resort Recensies

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.
  • Prijsgarantie!
  • LAAGSTE prijsgarantie HOTELS
  • Ontbijt inclusief
  • GRATIS annuleren
  • Geen verborgen kosten
  • Natuurrampen? Wij bieden echte zekerheid, 24 uur bereikbaar
  • * prijsgarantie-condities

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  The Cliff and River Jungle Resort

  Dit resort is een absolute must voor iedereen die van puur natuur houdt. Gelegen bij een van de mooiste nationale parken van Thailand, Khao Sok. In di

  Vanaf:
  Khao Sok Palmview

  Wie bereid is met weinig genoegen te nemen, krijgt hier veel terug. Khao Sok Palmview ligt tussen de palmen en de bloemen, is eenvoudig maar ontspanne

  Vanaf:
  Our Jungle House

  Bij Our Jungle House geloven ze in verantwoordelijk en duurzaam ecotoerisme. Zij willen de toeristen van over de hele wereld de natuurlijke wonderen v

  Vanaf:
  Khao Sok Riverside Cottages

  Het enige waar u hier spijt van kunt krijgen, is dat u te kort bent gebleven. Qua sfeer, beleving en service is dit een heerlijk basiskamp voor mooie

  Vanaf:
  Our Jungle Camp - Eco Resort

  In het Our Jungle Camp Eco Resort gaan ze het liefst helemaal op in de natuur die hier zo rijkelijk aanwezig is. De jungle, de kalkstenen pieken, het

  Vanaf:
  Khao Sok Paradise Resort

  Voor het echte Tarzan en Jane jungle gevoel, maar dan wel op uw gemak in de hangmat. De geluiden om u heen zijn er niet minder jungle om, van het groe