Wattana Village ResortPrijs vanaf
0
+ ontbijt
Prijzen & info

Hotel foto's:

Wattana Village ResortWattana Village ResortWattana Village ResortWattana Village ResortWattana Village ResortWattana Village ResortWattana Village ResortWattana Village ResortWattana Village ResortWattana Village Resort

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Wattana Village Resort is een plezierige verblijfplaats in een groene omgeving, in de westelijke provincie Tak, die aan Myanmar grenst. Die Birmese invloed is in Mae Sot nadrukkelijk herkenbaar en dat maakt deze kleine Thaise plaats tot een van de meest cultureel diverse van het land. Ook omdat er in dit gebied veel etnische minderheden, als de Hmong en Karen bergvolkeren leven. In de ruime tuin van Wattana staan diverse bungalows die eenvoudig maar comfortabel onderdak bieden aan twee tot vier reizigers.
Accommodatie: een collectie ongeveer evengrote bungalows met terras, allemaal in de ruim opgezette tuin van Wattana, sommigen liggen aan een vijver. Basaal maar met gratis internet, tv en badkamer met douche. Er is veel variatie mogelijk voor de bezetting en de bedden, daardoor geschikt voor groepen tot vier personen per bungalow.
Faciliteiten: klein zwembad met apart kinderbadje. Speeltuintje. U kunt worden opgehaald bij het busstation van Mae Sot, het vliegveld of aan de grens met Myanmar.
Locatie: bij Mae Sot, grensplaats met Myanmar, niet heel ver van het meer van Mae Sot. Het ligt op ongeveer 6 uur rijden van Bangkok. Vanuit Bangkok (Don Muang) en Chiang Mai gaan er vluchten naar Mae Sot Airport.Room Type Informatie:

Nonthi
Bungalow van 25 m2 met een terras, gelegen in de tuin. Met: tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, gratis internet, airconditioning, TV, douche.
Intanin
Intanin is een bungalow van 25 m2 met een terras, in de tuin van Wattana. Met: tweepersoonsbed, gratis internet, airconditioning, TV, douche. Niet-rokers kamers zijn beschikbaar.
Mali Wan (3 Persons)
Mali Wan, bungalow van 25 m2 met een terras, in de tuin van Wattana. Geschikt voor drie personen. Met: tweepersoonsbedden of meerdere eenpersoonsbedden, gratis internet, airconditioning, TV, douche.
Supannikar
Supannikar. Bungalow van 25 m2 met een terras, in de tuin van Wattana. Met: tweepersoonsbed of eenpersoonsbedden, gratis internet, airconditioning, waterkoker, TV, douche. Geschikt voor twee personen.
Bua Luang (Two bedrooms)
Bua Luang (bungalow van 25 m2) betekent Huis op het water met de Roze Lotus. Bungalow geschikt voor 4 personen. Heeft een terras in de tuin van Wattana. Met: twee tweepersoonsbedden, gratis internet, airconditioning, flatscreen TV, koelkast, douche.

Wattana Village Resort Recensies

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.
  • Prijsgarantie!
  • LAAGSTE prijsgarantie HOTELS
  • Ontbijt inclusief
  • GRATIS annuleren
  • Geen verborgen kosten
  • Natuurrampen? Wij bieden echte zekerheid, 24 uur bereikbaar
  • * prijsgarantie-condities

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Wattana Village Resort

Wattana Village Resort is een plezierige verblijfplaats in een groene omgeving, in de westelijke provincie Tak, die aan Myanmar grenst. Die Birmese in