Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Fietsen - Bangkok Jungle Oasis Laagste prijs: ฿ 1,250.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,250.00
Duration: 08.30,13.30
Bangkok Jungle Oasis is een fietstocht van een halve dag door Bang Krachao, de groene longen van Bangkok. U fietst over de jungle paden naar (onder meer) de Bang Nam Pheung drijvende markt en een tempel.
Bang Krachao is een bijzondere ervaring. Het ligt in een grote lus van de Chao Praya rivier, eigenlijk midden in de metropool Bangkok, maar het is jungle, platteland met kleine huisjes en fruitplantages. De stad is ogenschijnlijk ver weg. De in 2016 overleden koning Bhumibol liet het lang geleden aanleggen om de stadsbewoners de mogelijkheid te geven eens van de buitenlucht te genieten.

De tour start om half negen `s ochtends of half 2 `s middags vanaf de startplaats bij Bang Krachao en duurt ongeveer 4 uur. Een maaltijd is inbegrepen. De tocht door het meest groene en natuurlijke deel van de Thaise hoofdstad leidt `over het junglepad` naar het Bangkok Tree House, een resort aan de rivier; naar de Bang Nam Pheung drijvende markt; een lokale tempel en het Nature Public Park Sri Nakhon Kuenkhan, waar u rustig de vissen kunt voeren.

Nederlanders stappen graag op de fiets. De Thai in Bangkok zijn er niet gek op, maar ze kunnen niet ontkennen dat het de perfecte manier is om hun stad te ontdekken. In het spiksplinternieuwe fietsprogramma `The Other Side of Bangkok` wordt daarom het beste van twee werelden gecombineerd: een effectieve Hollandse bezigheid met de finesses en gedetailleerde kennis van Thai die de stad op hun duimpje kennen. Het is fietsen met de `Thai Touch`. Deze fietstocht berijdt niet de begaande paden, maar kiest voor originele routes, bezigheden en locaties. Kijk bij `optionele tours` voor meer fietstochten uit dit nieuwe programma.
Wat kan ik verwachten
Heel veel fietsplezier en een blik op de andere kant van de metropool Bangkok.
Voorwaarden
Fiets excursie als omschreven in de reisbeschrijving.
Begeleid door een lokale Engelssprekende gids.
Eenvoudige lunch, drinkwater, versnaperingen, & snacks.
Mountainbike met fietshelm.
Routebeschrijving voor de Meter Taxi (niet inclusief) van uw Bangkok-hotel naar het startpunt.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden en drankjes.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Vervoer van/naar uw hotel (niet inclusief) - uw gids helpt u hiermee.
Voor een kleine meerprijs kan Greenwood een retour transfer verzorgen van/naar uw Bangkok hotel.
Opmerkingen:
  • Pet met klep of hoed met rand is in elk seizoen aan te raden; het houdt de felle zon uit uw gezicht. Dat is een stuk comfortabeler.
  • Dichte schoenen zijn beter dan sandalen. Korte of lange broek is een kwestie van persoonlijke voorkeur.
  • Lichte katoenen en bedekkende kleding is het koelst en ook het meest beleefd.
  • Beperk uw bagage tot het minimum, maar vergeet de zonnebrandolie niet.
  • Neem geen drinkwater mee; we stoppen zeker een keer per uur om uitgebreid te drinken.
  • Zorg dat u niet met lege maag vertrekt, want al is de tocht niet zwaar, het duurt toch een paar uur voor u aan de lunch/diner zit.
  • Voor de rit houdt de gids een korte inleiding.
  • Iedereen met een normale conditie kan aan deze fietstocht deelnemen.
  • Bangkok en omgeving is zo plat als een dubbeltje en door de luchtstroom tussen de gebouwen blijft het verrassend koel ook in de felle zon. Het tempo is erg relaxt. Lopen is duidelijk warmer.
  • Extra boeking (niet. incl. tour prijs). ​Retour​ ​​transfer​s​ per lokaal transport is een extra 500THB/pp.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours