Ballonvlucht over Chiang Mai

Tourcode:0226
Datum: Dagelijks
Tijd: 06.00-09.30
Category: VliegenLuchtballon
Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
Er is geen mooiere manier om de prille schoonheid van het ontwakende Chiang Mai te ervaren dan per zachtjes opstijgende luchtballon. Als u over de Pingvlakte zweeft, kunt u genieten van de adembenemende panoramische vergezichten op de bergen en op terrassen liggende rijstvelden. Het 'vogelperspectief' blijkt verrassend gedetailleerd. U krijgt een prachtig zicht op de vele goud aandoende tempels in de omgeving en de weelderige begroeiing op de rivieroevers en de dorpjes rond de stad. Het unieke uitzicht op aarde en hemel kunt u eigenlijk niet op een andere wijze beleven.

De ballonvluchten vinden plaats vroeg in de ochtend, voor de aarde is opgewarmd. U wordt tussen 6 en half 7 opgehaald bij uw hotel en naar de plaats gebracht waar de ballon wordt opgelaten. U wordt er verwelkomd met een kop koffie/thee en snack en kijkt toe hoe de ballon langzaam wordt gevuld. U kunt helpen bij dit proces onder supervisie van de piloot. Als de zon boven de horizon verschijnt, zal de ballon langzaam opstijgen. Na de vlucht van ongeveer een uur en een kwartier gaat u landen op de plek waar de wind u naartoe gebracht heeft en waar u kunt gaan genieten van een heerlijk Champagne ontbijt. Als aandenken krijgt u ook nog een vluchtcertificaat.
Afhankelijk van het seizoen/weer kunt u ook boven de wolken komen te vliegen waar het neveltapijt zo dichtbij en tastbaar is dat u er bijna op zou willen lopen! Ook is het mogelijk zo laag te vliegen dat u kunt converseren met de mensen op de grond! Een tour die u beslist lang zal heugen!

Over de veiligheid: statistieken geven aan dat vliegen in een luchtballon minstens zo veilig is als het zitten in de volgauto! Op aanvraag kunnen we een Nederlandse ballonpiloot organiseren!Opmerkingen: last van hoogtevrees? Dan NIET deze hoog aanbevolen uitstap boeken!
Ballonvluchten seizoen is van 01 november t/m 15 maart (boek tijdig!). Buiten het seizoen alleen op aanvraag!
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gidsen. Vervoer per airconditioned minibus.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Chiang Mai hotels en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgiï

Recensie voor Ballonvlucht over Chiang Mai

Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
Name: Frank van Hulst
Date: 25-Jan-19

Recensie: 14 december, op deze dag hebben Ike Carli en Frank van Hulst het luchtruim van Chiang Mai verkend in een luchtballon. Op mijn persoonlijke lijst stond vliegen in een luchtballon hoog op de "to do things". Samen met de mooie omgeving van Chiang Mai was de beslissing snel gemaakt. Om half zes worden we opgehaald bij het de Naga hotel en om zes uur in de morgen staan wij in een veld waar het team van Flying Media de ballon opblaast. Onze piloten zijn de flying dutchmen Wout Bakker en een KLM piloot van een boeing 747-400 Ron van Houten. Met twee andere passagiers stappen wij in totaal met 6 personen in de mand. Nog voordat je het goed en wel in de gaten hebt vlieg je al op ruim 100 meter hoogte. Met het geluid van de brander, de zonsopgang en de aangename temperatuur kan het niet lang genoeg duren. Het uitzicht op rijstvelden, tempels, huizen met blaffende honden (reageren op het geluid van de brander) en het grondteam maakt het helemaal compleet. Na de zachte landing wordt ons vriendelijk verzocht om niet uit de mand te springen anders stijgt de ballon meteen naar vijftig meter hoogte. Na een poosje is de meeste lucht uit de ballon en stappen we uit. Het grondteam heeft een ontbijt in het veld gezet en de champagne kurken schieten de lucht in! Nadat we uitvoerig de vlucht hebben besproken tijdens het champagneontbijt zitten we weer in de taxi. Been there and done that!Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Ballonvlucht over Chiang Mai

Er is geen mooiere manier om de prille schoonheid van het ontwakende Chiang Mai te ervaren dan per zachtjes opstijgende luchtballon. Als u over de Pingvlakte zweeft, kunt u geniete