Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Plezier met de olifanten van Baan Chang Lowest price: ฿ 1,400.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,400.00
Duration: 06.30-11.00, 13.00-17.00
Een halve dag plezier met de olifanten van Baan Chang (het olifantendorp) Elephant Park is niet alleen een leuke kennismaking met deze kolossen van de natuur, maar ook een unieke leerzame ervaring voor jong en oud.

De olifanten van dit Baan Chang Elephant Park bij Chiang Mai worden uitstekend verzorgd. Ze hoeven geen trucjes te leren voor toeristen, worden niet gescheiden van hun baby olifanten, zitten niet vast aan grote kettingen maar leven in hun natuurlijke omgeving. U wordt onderdeel van hun wereld, niet andersom.

Veel van de olifanten in het park zijn opvang olifanten die verwaarloosd en slecht behandeld werden voordat zij hier kwamen. Bij aankomst in het kamp maakt u kennis met de olifanten en hun vaste verzorgers, de mahouts. De mahout leert u hoe u de olifanten moet benaderen en "aanspreken." Voedertijd is het altijd voor de jumbo`s en vandaag helpt u hun voedsel klaarmaken en ze voederen. U kunt ze aanraken en foto`s met ze maken en u kunt van dichtbij zien hoe ze een bad nemen.

U wordt (afhankelijk van het dagdeel dat u kiest) in uw hotel in Chiang Mai opgehaald om 6.30 of 13.00 uur. We rijden per open pick-up truck naar het Baan Chang olifantenpark (een rit van een klein uur). U krijgt water, koffie of thee en aan het eind van de tour een lichte snack en fruit. U bent om ongeveer 12.00 uur (ochtend tour) of 18.00 uur (middag tour) terug in Chiang Mai.

Wat kan ik verwachten
VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
250 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden, persoonlijke uitgaven, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) lokale Engelssprekende gids
Vervoer per open pickup truck
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Chiang Mai hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
1. Mee? Camera, extra kleren, handdoek, shampoo, zeep, toiletpapier, muggenspray & zonnebrandcr??me
2. Aan? Losse luchtige kleren, bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!) en stevige schoenen of sandalen
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen
4. Verwacht? Avontuur en plezier.
Er kunnen in Baan Chang geen ritjes op olifanten worden gemaakt.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Populaire Green Wood Travel tours