Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Snorkelen en Tokkelen op Koh Pha-Ngan Laagste prijs: ฿ 2,100.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,100.00
Duration: 1 day (09.15)
Op avontuur door het regenwoud van Koh Pha-Ngan Beleef de de prachtige natuur op een totaal andere manier. Zweef boven de boomtoppen van de jungle en nog veel meer.

Nadat u bent opgehaald bij uw hotel krijgt u eerst een licht ontbijt en een kopje koffie of thee voordat we op weg gaan.
Hierna gaan we snorkelen en zwemmen bij Haad Khom. Ook bezoeken we het beroemde Bottle Beach, een van de mooiste eiland van Koh Pha-Ngan.

Zin in wat extra spanning en dat unieke Tarzan en Jane gevoel?
Dan moet u zeker gebruik maken van de mogelijkheid om via (veilige) ziplijnen van boom naar boom te tokkelen, een unieke ervaring met maar liefst 16 tokkelstations!

Na een korte kennismaking met de Thaise cultuur in de traditionele `heritage show` wordt het weer tijd voor wat sportiviteit: in de schietclub waar we heengaan kunt u zelf met pijl en boog schieten, niet op elkaar maar veilig op een schietschijf.

Per boot en minibus terug. Al met al een dag waarop u de vele kanten van Koh Pha-Ngan leert kennen op een leuke ontspannende manier.
Wat kan ik verwachten
Op avontuur door het regenwoud, zippen door de boomtoppen en snorkelen in de wateren rond Koh Pha-Ngan
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden, vers fruit, en drinkwater.
Omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Pha-Ngan hotels).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Snorkeluitrusting.
Begeleiding van een lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per airconditioned minibus en/of open lokale taxi.
Onze persoonlijke zorg en attentie.
Overige maaltijden, fris- en alcoholische drankjes.
Transfers van niet centraal gelegen Koh Pha-Ngan hotels
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen). Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek., zonnecrème en zonnebril.
  • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag.
  • Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Snorkelen en Tokkelen op Koh Pha-Ngan tour blijft te allen tijde gehandhaafd.
  • Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours