Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Sukhothai, Siam's oude ruine hoofdstad (2 dagen / 1 nacht) Lowest price: ฿ 10,150.00          Add to planner
Tour details
฿ 10,150.00
Duration: 2 days / 1 night(s)
Deze tour brengt u naar de oude hoofdstad Sukhothai waar indrukwekkende beelden en overblijfselen van tempels verspreid over een parkachtig landschap liggen.

Per fiets kunt u hier op uw gemak alles bezichtigen. Daarvoor bezoeken we de interessante plaatsen Lampoon en Lampang en het beroemde olifantenziekenhuis van de TECC.

U kunt op dag twee per vliegtuig of met de trein verder reizen naar bijvoorbeeld Bangkok* of u keert terug naar Chiang Mai.
Reisroute
Dag 1: Oude paleizen en tempels, kennismaking met de olifanten, producten uit de jungle en een rit met paard en wagen.

Per airconditioned minibus vanuit Chiang Mai naar de provincie Lampoon. Tijdens de eerste stop in Lampoon bezoeken we het voormalig koninklijk paleis van de koning van Lampoon, Wat Haripoonchai. Bewonder de kolossale kloosterklok en de prachtige pagode. Vervolgens gaan we naar het Thai Elephant Conservation Center (TECC) waarin het olifantenziekenhuis de patiënten liefdevol verzorgd worden. Een bijzondere kennismaking met deze giganten. U hoort hier ook alles over hun leven en de gevaren die hun voortbestaan bedreigen.

De wildmarkt van Tung Kwain is de volgende stop. Op deze markt zijn allerlei jungleproducten te zien; van dieren en planten tot 'heerlijke' lokale gerechten, bereid met diverse insecten. Uw kans om eens wat anders te proeven! Rond het middaguur arriveren we in Lampang voor de lunch, gevolgd door bezichtiging van het stadje met paard en wagen!

In de middag rijden we door naar ons hotel in Sukhothai waar wij dineren en overnachten. 's Avonds kunt u nog wat door het stadje wandelen of huur een fiets.


Meals: Lunch, Diner

Transfer: minibus & paard en wagen

Hotel: Ruean Thai Hotel
Dag 2: Het prachtige park en geschiedenis van Sukhothai, lokale markten en boerderijen

Eerst ontbijten en daarna op weg naar het parkgebied. Sukhothai was de eerste hoofdstad van Thailand en werd verlaten toen de invloed en macht van Ayutthaya, de tweede hoofdstad, in de 12e eeuw toenam.

We huren fietsen om door deze prachtige historische stad in parklandschap te toeren. De gids geeft u een plattegrond van Sukhothai zodat u ook zelf de weg kunt vinden in dit doolhof van beelden, ruïnes, stadswallen en waterpartijen.

Lunchen doen we in een restaurant vlakbij het park. In de middag gaan we per minibus terug naar Chiang Mai. Onderweg maken we diverse stops bij plaatselijke boerderijen en markten. Transfer naar uw Chiang Mai hotel.

Een ander optie is om naar Bangkok te reizen. Zie de opties hieronder


Meals: Ontbijt, Lunch,

Transfer: minibus & fiets
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een professionele lokale Engelssprekende gids
Vervoer per airconditioned minibus
Verblijf in toeristenklasse hotels als omschreven met airconditioning en eigen sanitair
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, transfers, vliegtickets (lokaal & internationaal), luchthavenbelastingen (lokaal en internationaal)
visumkosten, bagageafhandeling
facultatieve excursies.
Opmerkingen:
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.

Het is mogelijk om door te vliegen naar Bangkok*; de extra kosten bedragen vanaf 2.500 THB per persoon
Een andere optie is reizen per nachtslaaptrein naar Bangkok*; de extra kosten bedragen ongeveer 850 THB per persoon.

(*exclusief de transfer naar uw Bangkok-hotel).

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de wegen, hotelsluiting etc. moeten we routes of hotels soms wijzigen. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de tour naar Sukhothai blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze meerdaagse excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie; bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Populaire Green Wood Travel tours