Homepage > Vientiane Tours > Vientiane Tours Details
Fietsen in Vientiane - halve dag Laagste prijs: ฿ 1,518.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,518.00
Duration: 08.00-13.00
Halve dag op de fiets door Vientiane. Vientiane, op de linkeroever van de Mekong rivier, hoofdstad en grootste stad van Laos, laat zich heel goed op de fiets ontdekken omdat de stad niet te groot en te druk is. Deze leuke tocht laat u op een originele manier de stad zien. De tour begint bij de oudste tempel in Vientiane, de Wat Si Saket, die in 1828 de oorlog met Siam heeft overleefd. In het museum en klooster bevinden zich meer dan 8000 Boeddhabeelden. Wat Ho Prakeo was vroeger het onderkomen van de Smaragden Pra Keo Boeddha, die nu in Bangkok staat. Tegenwoordig herbergt deze tempel een collectie van Boeddhabeelden en antiek.

We fietsen naar het Patuxai Monument. Deze triomfboog, die sterke overeenkomsten vertoont met de Arc de Triomphe in Parijs, herinnert aan oorlogsslachtoffers. Het is uitgegroeid tot het iconische beeld van Vientiane en biedt een prachtig uitzicht over de stad.

Daarna staat de belangrijkste religieuze bezienswaardigheid van Vientiane op het programma: de gouden stoepa van That Luang, oorspronkelijk gebouwd om een kleinere stoepa met een stukje van het borstbeen van Boeddha te verbergen. Voordat we terug fietsen naar uw hotel, bezoekt u het Cope Tentoonstellingscentrum dat inzicht geeft in de gevolgen van de bombardementen op Laos tijdens de Vietnam-oorlog.
Wat kan ik verwachten
Fiets langs de mooiste plekken van Vientiane en ervaar Laos op z`n best.
Voorwaarden
routebeschrijving voor de opstap-taxi of tuk tuk (niet inclusief) van uw Vientiane hotel naar het startpunt.
We verzamelen in het kantoor voor een korte bijeenkomst
Onderweg zijn enkele verfrissingen, eenvoudige lunch en versnaperingen inbegrepen
Excursie als omschreven in de reisbeschrijving, entreegelden en begeleid door 1x professionele lokale Engelssprekende gids
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden en drankjes, transfers en facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven
Vervoer terug naar uw hotel gaat ook per opstap-taxi of tuk tuk (niet inclusief) - uw gids helpt u hiermee
Opmerkingen:
De fietstocht duurt ongeveer 4-5 uur; de afstand bedraagt ongeveer 25 tot 30 kilometer. Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet mee nemen!) en dichte schoenen te dragen.
Populaire Green Wood Travel tours