Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Het Grote Thailand Avontuur (21 dagen) Laagste prijs: ฿ 38,900.00          Add to planner
Tour details
฿ 38,900.00
Duration:
Het Grote Thailand Avontuur duurt maar liefst 21 heerlijk lange dagen. Een perfecte reis voor liefhebbers van warm weer, vriendelijke goedlachse mensen en misschien wel het lekkerste eten dat u ooit zult proeven.Niet in dure restaurants, maar gewoon op straat. Het is helemaal niet vreemd dat Thailand een van de meest geliefde vakantiebestemmingen ter wereld is. Dat is het voor jonge avonturiers die de wereld en zichzelf gaan ontdekken en voor wat oudere reizigers die zichzelf hebben ontdekt maar nog altijd avontuurlijk van geest zijn.

REISROUTE (zie kaart onderaan): BANGKOK - KANCHANABURI - AYUTTHAYA - CHIANG MAI - NAKORN SI THAMMARAT - KOH TAO - BANGKOK

Dit avontuur combineert alle smaken en geuren van Thailand. De wervelwind die Bangkok heet ontdekt u per fiets en waarschijnlijk per tuktuk en per boot. Grand Palace, de Liggende Boeddha van Wat Pho, het iconische Wat Arun en Chinatown wachten erop door u ontdekt te worden. Dit avontuur brengt u naar de historische stad Ayutthaya, die door de Birmezen werd vernield, maar waar de ruïnes nog een glimp laten zien van wat ooit een grote dynamische handelsstad was.

U gaat naar Kanchaburi met de beroemde en berucht brug over de rivier de Kwai en u komt in Chiang Mai, van oudsher een favoriet onder reizigers vanwege de kleinschaligheid en het prettige klimaat. Op een jungletocht maakt u kennis met authentieke bergstammen. En in dit avontuur gaat in Khanom op zoek naar roze dolfijnen; snorkelen en zwemmen bij Koh Tao, een van Thailands meest geliefde eilanden; de jungle in met olifanten en per bamboevlot de Kaeng rivier af. Een verfrissend avontuur voor reizigers die nieuwsgierig zijn, maar dan wel op een leuke manier.
Wat kan ik verwachten
Het grootste en meest unieke Thailand avontuur.
Reisroute
Dag 1: Aankomst in Bangkok. Het Thailand avontuur is begonnen.

Het Grote Thailand Avontuur begint in het zinderende Bangkok, dat in ruim honderd jaar uitgroeide van een stad met een paar honderdduizend inwoners tot een van de grootste (en warmste) metropolen ter wereld. Toch zal iedereen die hier geweest is vertellen dat de Thai u met een 'smile' zullen ontvangen. De stad blijft leefbaar omdat de Thai erg van lachen houden en beleefdheid zeer op prijs stellen. Deze turbulente stad heeft voor ieder wat wils. Ontdek het op eigen wijze, maar vergeet niet te genieten van het iconische Wat Arun aan de Chao Praya rivier of de grote Liggende Boeddha in Wat Pho. Onderga het uitzicht in een van de vele rooftop bars, geniet van een echte Thaise massage en bovenal, schuif aan bij de Thai als ze druk zijn met hun favoriete bezigheid, eten.

Na aankomst in Bangkok wordt u opgehaald door onze Engelssprekende chauffeur en naar uw hotel gebracht.
 


Transfer: Minibus

Hotel: Prince Palace Hotel
Dag 2: Ontdek Bangkok per fiets: Wat Arun, Wat Prayoon, lunch in Chinatown.

Een effectieve Nederlandse manier om de Thaise hoofdstad te ontdekken is: de fiets! Met deze tour (inclusief) fietst u een halve dag lang door de stad. Kleuren, geuren en smaken komen u massaal tegemoet. Het is fietsen en proeven van Thaise lekkernijen. Hoogtepunten op deze gevarieerde en originele tour zijn Bangkoks trots Wat Arun, Chinatown, de 24 uurs bloemen- en groente markt, Wat Prayoon en het park dat is opgedragen aan de grootmoeder van de huidige Thaise koning Vajiralongkorn.

De tocht begint om 9 uur 's ochtends en duurt ongeveer drie uur. Een lichte lunch in Chinatown is inbegrepen. U moet op eigen gelegenheid van het hotel naar de startplaats van de tocht bij Wat Arun gaan en terug (dit vervoer is niet inclusief de tour).

Lees meer op Fietsen - Proef het echte Bangkok


Meals: Ontbijt, Lunch,

Transfer: fiets

Hotel: Prince Palace Hotel
Dag 3: Vrije dag in Bangkok. Grand Palace, Chinatown, Jim Thompson House?

Vrije dag in Bangkok. Neem het er van of trek de stad in. Wat dacht u van zo'n beroemde Thaise voetmassage of lekker zwemmen in het hotel? Of neemt u het taxibootje over de klong op weg naar de oude stad, Chinatown of het Jim Thompson House?

Wij geven u graag de ruimte zelf uw tijd in te vullen. Wilt u suggesties? Green Wood Travel is al een kwart eeuw de Thailand expert. Kom gerust langs voor de laatste tips over lekker eten, uitgaan en de belangrijkste bezienswaardigheden.

 

Blader eens langs de vele tours die Green Wood Travel in Bangkok aanbiedt. Misschien zit er iets van uw gading bij. Kijk op: Tours in Bangkok


Meals: Ontbijt

Hotel:  Prince Palace Hotel
Dag 4: Eigen chauffeur. Van Bangkok naar Kanchanaburi. Slaap op een rivier raft!

De komende drie dagen hebt u een eigen chauffeur. U kunt uw programma zelf invullen, gaan en staan waar u wilt, op het moment dat het u het beste uitkomt. Op dag drie dient u 's avonds wel in Ayutthaya de draad van het reisschema op te pakken. U krijgt een lijst met mogelijke bezienswaardigheden mee, maar dit zijn alvast een paar suggesties:
 

 • Bezoek de unieke treinmarkt Mae Khlong. Op gezette tijden rijdt de trein hier dwars over de markt heen. Handelaren halen hun waar snel binnen en stallen alles weer uit zodra de trein voorbij is.
 • Damnoern Saduak. De beroemdste drijvende markt in de omgeving van Bangkok. Maak een tochtje per boot tussen de handelaren of geniet van een ijskoffie terwijl u de markt aanschouwt.
  -Lunch bij het Dejtosapak restaurant dat boven zee is gebouwd. Authentiek Thais eten en een geweldig uitzicht.
 • Kanchanaburi Erebegraafplaats. Hier rusten bijna zeven duizend Nederlandse- en andere Geallieerde krijgsgevangenen die omkwamen tijdens het werk aan de Birma dodenspoorlijn.
 • De brug over de rivier de Kwai. Beroemd vanwege de gelijknamige film. Een van de bruggen van de dodenspoorlijn die de Geallieerden probeerden te vernietigen. Nu een herinnering aan zwarte dagen.
 • Treinrit Birma dodenspoorlijn. Schitterende tocht per trein over het beruchte traject langs de Kwai, nog altijd over houten viaducten. •  
 • U verblijft in Kanchanaburi in bamboe-houten rivier 'rafts'.

Meals: Ontbijt

Transfer: minibus of auto

Hotel: Boutique Raft Resort
Dag 5: Eigen chauffeur. Omgeving van Kanchanaburi.

 

Tweede dag met uw eigen chauffeur. U kunt zelf uw programma bepalen, maar dit zijn onze suggesties:
 

 • Hell Fire Pass. "Als je 's nachts van bovenaf de pas in kijkt, ziet het eruit als de hel van Dante", schreef een krijgsgevangene die de gruwelijkheden overleefde. Zo kreeg deze pas zijn naam. Hier dwongen de Japanners de krijgsgevangenen onder onmenselijke omstandigheden tot extreme werkuren. In een berg moest een pas voor een treinspoor worden uitgehakt, maar materiaal om mee te werken was er nauwelijks. De hitte, een gebrek aan voedsel, ziektes en een meedogenloze overheerser kosten velen het leven.
 • De Erawan watervallen bestaan uit zeven helderblauwe waterterrassen waarin u kunt zwemmen. Ook geschikt voor een wandeling langs de verschillende niveaus of een rustmoment om te picknicken.

Meals: Ontbijt

Transfer: minibus of auto

Hotel: Boutique Raft Resort
Dag 6: Eigen chauffeur. Van Kanchanaburi naar Ayutthaya.

Ook vandaag heeft u de beschikking over een eigen chauffeur. Opnieuw een paar suggesties:
 

 • Wat Chai Wattanaram. Deze tempel (ruïne) was de eerste die door koning Prasat Thong werd gebouwd. Prachtig gelegen aan de rivier was het een eerbetoon aan zijn moeder. Deze tempel werd in de achttiende eeuw door de Birmezen grotendeels vernietigd. Maar de 35 meter hoge centrale stoepa en enkele andere stoepa's staan nog fier overeind.
 • -Baan Hollanda, het Holland Huis, is een cadeau van het Nederlandse volk aan de Thai. Koningin Beatrix bood het in 2004 tijdens een staatsbezoek aan. Het staat op de plek waar in 1608 de eerste Nederlandse handelspost werd gevestigd, nu een informatiecentrum over de geschiedenis van de Nederlands-Thaise relatie, met historische artefacten en wisselende gerelateerde exposities.
 • Wat Yai Chai Mongkhon. Levendige tempel die volop gebruikt wordt. De lokale bevolking komt er bidden en steekt wierookstokjes aan. Blikvanger is een zeven meter lange Liggende Boeddha.

 • U logeert in het karakteristieke Athithara guesthouse. Veel dichter bij het echte Thaise leven komt u niet. Het huis en de kamers zijn helemaal in klassieke Thaise stijl gebouwd en ingericht. De faciliteiten zijn eenvoudig, maar atmosfeer en locatie maken alles goed. Liefhebbers van riviergarnalen raden wij het The Good View restaurant aan. Net buiten de stad, maar erg goed.

Meals: Ontbijt

Transfer: minibus of auto

Hotel: Athithara Homestay
Dag 7: Vrije ochtend in Ayutthaya. Fietstocht. Nachttrein naar Chiang Mai.

Stelt u zich voor: tot halverwege de achttiende eeuw was Ayutthaya een enorme stad, in die tijd groter dan Parijs. Een welvarende stad ook, omdat het centraal op de handelsroute tussen China en India lag. Het werd dus druk bezocht door handelaren (rijst, hout, wapens), maar ook door diplomaten en kunstenaars. Het stond vol paleizen, tempels, beelden en kloosters. Maar de Birmezen maakten een einde aan de rol van Ayutthaya in de geschiedenis. Bezig om hun gebied uit te breiden werd er rond 1765 al flink gevochten om het koninkrijk Ayutthaya en andere delen van Thailand. De Birmezen omsingelden Ayutthaya een paar jaar tot ziektes en uitputting een eind aan de strijd maakten. In 1767 werd de stad overrompeld en grotendeels vernietigd.

Om 13.30 uur maakt u een fietstocht langs de ruïnes van de oude koningsstad. U ziet onder meer het vroegere Koninklijk Paleis, de enige nog in goede staat verkerende tempel, Wat na Phramen en de fotogenieke Wat Mahatat met het beroemde Boeddhahoofd, verstrengeld in een Banyan boom.

Na afloop van de fietstocht kunt douchen en om kleden op ons kantoor. U gaat op eigen gelegenheid (ongeveer tien minuten per tuktuk) naar het station. De nachttrein naar Chiang Mai vertrekt om 21.00 uur.


Opmerking: op het treinstation is een bagageopslag. Schuin tegenover het treinstation is het Ayothaya Riverside Hotel met een drijvend restaurant en een goede keuken. Prima voor een goed diner en een Singha biertje.


Meals: Ontbijt

Transfer: fiets, slaaptrein 2e klasse

Hotel: Slaaptrein
Dag 8: Aankomst in Chiang Mai, prettige stad tussen de heuvels.

Chiang Mai is en blijft geliefd bij veel reizigers. Ze vinden de noordelijke stad tussen de heuvels een verademing in vergelijking met Bangkok. De oude hoofdstad van het Lanna koninkrijk is kleiner en dus rustiger en beter te overzien, de temperaturen zijn volgens velen prettiger dan in de hoofdstad van Thailand, die hier ineens ver weg is.

U komt rond half negen in de ochtend met de nachttrein uit Bangkok in Chiang Mai aan. Onze Engelssprekende chauffeur haalt u op het station op en brengt u naar het hotel. U kunt de rest van de dag zelf besteden. Maar aan het begin van de avond komt de gids even langs om de jungle trektocht van morgen te bespreken.

Gebruik de avond om heerlijk door de stad te wandelen en een van de markten te bezoeken. Ondanks de vele reizigers die Chiang Mai aandoen is de sfeer op straat en de manier waarop u wordt benaderd nog echt Thai.


Transfer: trein, minibus

Hotel: Raming Lodge
Dag 9: Trektocht door de jungle bij Chiang Mai. Bezoek aan Karen bergstammen.

We vertrekken om 9.00 uur per truck uit Chiang Mai en rijden noordwaarts naar het nationale park Chiangdao. Onderweg doen we boodschappen op de lokale markt van Mae Malai. Misschien tevens een kennismaking met lokale vruchten en kruiden, die u voor het eerst van uw leven ziet of proeft. Voordat we aan de jungle trektocht beginnen stoppen we bij de Mok Fa waterval voor een verfrissende duik. Een lunch van lokale gerechten wordt geserveerd in een restaurant in Baan Pang Lun.

In de middag bezoeken we een heetwaterbron, daarna gaan we gedurende anderhalf uur te voet verder door de jungle. We stoppen in een dorp van de Karen. Zij vormen de grootste minderheidsgroep bergstammen in Thailand. Er wonen er ongeveer een miljoen in het Noorden van Thailand, vlakbij Myanmar waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Bekend zijn de vrouwen met meerdere ringen om hun nek. Ze geven de illusie dat de nek langer is. Dit doen alleen vrouwen van de Padaung stammen, een subgroep van de Karen. We bezoeken vandaag ook een tweede Karen dorp, op ongeveer twee uur lopen van het eerste dorp. Hier zullen we eten, uitrusten en de nacht doorbrengen.


Meals: Ontbijt, Lunch, Diner

Transfer: truck

Hotel: op een bamboematje
Dag 10: Olifantenkamp in de jungle, met het bamboevlot de rivier af.

Na het ontbijt in het Karen dorp lopen we in een uurtje naar een werkolifantenkamp. Hier maakt u kennis met de olifanten en hun verzorgers, de mahouts.

In de middag zakken we op een bamboe vlot de Taeng rivier af. We drijven rustig door de prachtige natuur terwijl u op uw gemak om u heen kunt kijken. De tocht duurt zeker drie uur en het wordt nog even spannend als we een aantal stroomversnellingen passeren.

We meren af bij een Shan dorpje. Hier staat de truck al klaar om u weer terug te brengen naar Chiang Mai. Rond vijf uur arriveert u in uw hotel.
 


Meals: Ontbijt, Lunch

Transfer: vlot, truck

Hotel: Raming Lodge
Dag 11: Vrije dag in Chiang Mai. Bezoek aan de geliefde Doi Suthep tempel?

Misschien vindt u het vandaag heerlijk om eens helemaal niets te doen en uit te rusten van de jungletocht. Een beetje jammer is dat wel, want alhoewel er geen programma is vandaag, raden wij een bezoek aan de Doi Suthep tempel erg aan.

Wat Doi Suthep ligt ruim 300 trappen hoog en biedt, nadat u de slangen trap hebt beklommen, een mooi uitzicht over de omgeving. Het is een van de belangrijkste tempels in dit deel van Thailand. Volgens de legende heeft een witte olifant hier een afgebroken stukje bot uit de schouder van Boeddha naar toe gebracht. Op de plek waar de olifant stopte is later het tempel complex gebouwd. Op de top van de berg trekt een gouden stoepa de volle aandacht. Gelovigen uit de wijde omgeving komen hier naar toe om te bidden. Ze laten lotusbloemen en offers achter. Er staan veel fruitbomen, kleine altaartjes en monumentjes en er staat een beeld van de witte olifant.


Meals: Ontbijt,

Hotel: Raming Lodge
Dag 12: Vrije dag in Chiang Mai. Kookcursus of naar de kabelbaan?

Vrije dag in Chiang Mai. Maak een wandeling door de stad, rust lekker uit of gooi het over een andere boeg. Leer Thais koken of zwier als Tarzan door de Thaise jungle.

Heeft u altijd al meer willen weten over dat heerlijke Thaise eten en hoe het bereidt wordt? Deelnemen aan de Thai Farm Cooking School is dan een superleuke en leerzame dagbesteding! De Engelssprekende kookleraren weten hun enthousiasme voor het klaarmaken van Thaise gerechten goed over te brengen. Ze weten welke ingrediënten buiten Thailand verkrijgbaar zijn en hoe niet verkrijgbare ingrediënten vervangen kunnen worden door bij ons bekende producten. U kunt na deze cursus dus ook thuis aan de slag om uw familie of vrienden te verrassen met een heerlijke Thaise maaltijd! Meer weten? Kijk op Thai Farm Cooking School Chiang Mai

Of: Maak een Jungle Flight, de avontuurlijkste attractie van Chiang Mai. Vlieg over en door het regenwoud op een van Thailand's vijf hoogste bergen, Doi Lankah, langs de zes kilometer lange, supersnelle en hoogste ziplines (kabelbaan of tokkelbaan) van Azië met maar liefst 39 platforms. Kijk voor de uitgebreid informatie op Tokkelen Jungle Zzziplijnen - 39 Platforms


Hotel: Raming Lodge
Dag 13: Van Chiang Mai, via Surat Thani naar Khanom.

U kunt rustig van het ontbijt genieten en nog een wandelingetje door Chiang Mai maken. U wordt op tijd naar het vliegveld gebracht, waar u om 13.15 vertrekt naar Surat Thani.

Een kleine twee uur later komt u daar aan en wordt u opgewacht door onze chauffeur. U wordt naar Khanom gebracht. U verblijft in Aava Resort & Spa of een gelijkwaardig hotel.


Meals: Ontbijt

Transfer: minibus of auto, vliegtuig

Hotel: Aava Resort & Spa
Dag 14: Boottocht, snorkelen, kajakken. Op zoek naar de roze dolfijnen.

Er staat vandaag een interessante boottocht op het programma, die hopelijk voor een unieke ervaring gaat zorgen als u de zeldzame roze dolfijnen kunt spotten.

Rond 08.30 wordt u opgehaald voor een dag vol avontuur. Vanaf de pier stapt u op een lokale vissersboot om op weg te gaan naar een prachtige archipel met elf eilandjes die uit de zee oprijzen. Dit gebied wordt 'Moo Koh Thalay Tai' genoemd, oftewel de eilanden van de Zuidelijke zee.

Hierna koersen we naar Taled Bay, bekend vanwege het grote aantal dolfijnen dat hier leeft. Bekijk ze van dichtbij terwijl u met een kajak om het eiland peddelt. Hier is de kans ook zeer groot dat u het zeldzame roze exemplaar zult zien.

Er staat een lunch op het strand op het programma, nog meer snorkelen en zwemmen en een bezoek aan een project dat in voedsel voor dieren voorziet. Lees meer op: Roze dolfijnen
Deze tour vertrekt niet het hele jaar. Het kan dus zijn dat hij niet in het reisprogramma kan worden opgenomen.


Meals: Ontbijt, Lunch,

Transfer: minibus, boot

Hotel:  Aava Resort & Spa
Dag 15: Vrije dag in Khanom. Strand en....lekker niks

Uw strandleven begint hier. En dan moet Koh Tao nog komen. Vandaag moet in ieder geval helemaal niks.

Het Aava Resort & Spa zal uw leven gemakkelijk maken. Maak een wandeling over het poeder-witte zandstrand, ontspan met een traditionele Thaise massage of geniet eens extra van de heerlijke Thaise gerechten, die u inmiddels natuurlijk al behoorlijk leert kennen. Geniet van dit paradijs waar wuivende kokospalmen, weelderige groene landschap, kalksteen bergen en vrijwel ongerepte stranden nog in hun natuurlijke staat te bewonderen zijn.


Meals: Ontbijt

Hotel: Aava Resort & Spa
Dag 16: Van Khanom per boot naar het eiland Tao.

Genieten op Koh Tao. Het schildpad eiland, is maar iets meer dan 20 km2 groot, aanzienlijk kleiner dan de reputatie die het verkreeg door verhalen van enthousiaste reizigers en duikers die het eiland 'ontdekten'.

Het kleine broertje van buur-eilanden Koh Samui en Koh Phangan kreeg de naam schildpad eiland omdat er in deze buurt veel schildpadden leefden en omdat de vorm van het eiland vanaf Koh Phangan aan een schildpad doet denken. Tao is geliefd maar gelukkig nog altijd niet overvol. Er valt nog veel te genieten voor strand- en zon liefhebbers, voor snorkelaars, duikers en zwemmers.


Meals: Ontbijt

Transfer: Sensi Paradise Resort

Hotel: Sensi Paradise Resort
Dag 17: Genieten op Koh Tao.

genieten op Koh Tao. Het schildpad eiland, is maar iets meer dan 20 km2 groot, aanzienlijk kleiner dan de reputatie die het verkreeg door verhalen van enthousiaste reizigers en duikers die het eiland 'ontdekten'.

Het kleine broertje van buur-eilanden Koh Samui en Koh Phangan kreeg de naam schildpad eiland omdat er in deze buurt veel schildpadden leefden en omdat de vorm van het eiland vanaf Koh Phangan aan een schildpad doet denken. Tao is geliefd maar gelukkig nog altijd niet overvol. Er valt nog veel te genieten voor strand- en zon liefhebbers, voor snorkelaars, duikers en zwemmers.
 


Meals: Ontbijt

Hotel: Sensi Paradise Resort
Dag 18: Luieren op Koh Tao.

En vandaag is weer net zo stralend als gisteren. Misschien had u gisteren die laatste cocktail niet moeten nemen? Hoe dan ook, de dag lacht u toe. Wat wordt het? Strandwandeling of duiken?

Koh Tao wordt omgeven door het warme water van de Golf van Thailand en is rijk bedeeld met marine leven. Veelkleurige vissen en prachtig koraal. Als we het een paradijs voor duikers en snorkelaars noemen, zeggen we helemaal niks te veel.
 


Meals: Ontbijt

Hotel: Sensi Paradise Resort
Dag 19: Ontspannen op Koh Tao.

Ontspan zolang het kan. En vandaag kan het nog. Laat de zon uw lichaam verwarmen (niet te lang!) en zak langzaam weg in het -zeker niet koude- water van de zee.

Wij dwingen u tot niets, maar wie nieuwsgierig is kan Mae Haad Bay bezoeken, het centrale stadje waar de Thai leven zoals ze dat het liefst doen: alles op zijn tijd, maar eerst wat eten. Of kijk bij het Nang Yan eiland, dat het terecht goed doet op ansichtkaarten. Drie kleine eilandjes die verbonden zijn door een zandbank. Veel mooier wordt het niet.


Meals: Ontbijt

Hotel: Sensi Paradise Resort
Dag 20: Van Koh Tao terug naar Bangkok.

U wordt op tijd naar het busstation gebracht. Om 10.15 uur verlaat u Koh Tao om per boot en met de bus naar Bangkok terug te keren. Een reis die het grootste deel van de dag in beslag zal nemen.

U bent rond 20.30 weer in de Thaise hoofdstad, waar u wordt opgehaald. U verblijft in het Aranta Hotel, dat bij het vliegveld Suvarnabumi ligt.
 


Meals: Ontbijt

Transfer: boot, bus

Hotel: Aranta Airport Hotel
Dag 21: Sawasdee Thailand. Tot ziens!

Wat gaat het snel voorbij, zult u waarschijnlijk denken terwijl u uw koffer pakt. Helaas zit deze reis erop, tot snel?


Meals: Ontbijt

Transfer: minibus of auto
Route
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers.
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Begeleid door een professionele lokale Engelssprekende gids.
Vervoer als omschreven per (mini)bus (airco) en lokale boten.
Genoemde 2e klasse nachttrein** met gereserveerde slaapplaatsen (ventilator of airco) en gedeeld toilet.
Genoemde binnenlandse vlucht van Chiang Mai naar Surat Thani.
In Ayutthaya eenvoudig verblijf met gedeeld sanitair.
Tijdens de jungletrek zeer primitieve accommodatie in bamboe hutten zonder matrassen of sanitaire voorzieningen.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Verblijf in goede toeristenklasse hotels als omschreven met airconditioning en eigen sanitair.
Overige maaltijden.
Niet vermelde transfers.
Vliegtickets (lokaal & internationaal).
Online inchecken.
Visumkosten.
Bagageafhandeling.
Facultatieve excursies.
Persoonlijke uitgaven.
Opmerkingen:
 • Voor bijna ieder hotel in Thailand geldt: check-in tijd is 13:00 uur & check-uit tijd is uiterlijk 12:00 uur.
 • Een geldig paspoort en visum is uw verantwoordelijkheid, controleer uw reispapieren!
 • Een jungletrek is geschikt voor iedereen met een goede fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
 • **Mocht de nachttrein volgeboekt zijn, dan maken we gebruik van een VIP-bus (airco). Deze is voorzien van slaapstoelen en toilet.

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, hotelsluiting etc. moeten we de route of het hotel soms aanpassen. We behouden ons het recht voor om veranderingen te maken indien nodig. De intentie van Het Grote Thailand Avontuur blijft te allen tijde gehandhaafd.
  Wij raden klanten aan om zelf een reis-, medische-, annulerings- of andere soort Verzekeringen af te sluiten in Nederland of België. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kan niet in Thailand of Zuidoost-Azië worden afgesloten.
  Reviews
  Populaire Green Wood Travel tours