Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Bangkok Landmark Tour Laagste prijs: ฿ 1,750.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,750.00
Duration: 1 day (08.30-16.00)
Wat maakt Bangkok zo`n leuke interessante stad? Zijn het de vele gezichten van de metropool, de verstilling in de tempels, de handelsgeest op de markten, de turbulentie van het nachtleven? Is het de relatieve rust en beleefdheid van de Thai of juist hun lak aan regels? Hun zin in een beetje plezier, hun afkeer van gezeur en moeilijke vragen? Uit het boeddhisme stamt het streven een gematigd en goed leven te leiden, een beter mens te worden. In de praktijk is het leven en laten leven binnen de dynamiek van een stad die nooit slaapt.

Deze Bangkok Landmark Tour probeert in een dag zoveel mogelijk van deze stad vast te grijpen. Geniet van het mooiste dat Bangkok te bieden heeft, de uitingen van de rijke geschiedenis die de Thai met zoveel trots vervult.

De tour vertrekt vanaf Tha Tian pier*. Met een Greenwood Travel Engelssprekende gids gaat u opstap naar Wat Pho, beroemd vanwege de enorme Liggende Boeddha die de tempel siert. Het is een van de oudste en grootste tempels in de stad, Pho bestond al voordat Bangkok werd gesticht. Naar verluid staan er meer dan duizend Boeddhabeelden op het complex. Met de veerboot steken we over naar Wat Arun, ook al zo oud, ook al een tempel voordat hier de eerste stenen van de Thaise hoofdstad werden gelegd. In het oog springt de stoepa aan de rivier, inmiddels het iconische beeld van Bangkok.
We gaan opnieuw het water op om aan de rivier te gaan lunchen bij Wan Fah in Chinatown. Dan volgt een wandeling door dit kleurrijke stadsdeel, het grootste Chinatown** buiten China. Via smalle winkelstraatjes en drukke marktjes komen we bij Wat Traimit. Daar prijkt de Gouden Boeddha, een massief gouden beeld, schoon aan de haak 5 en een halve ton puur goud.

Uw eerste kennismaking met Bangkok zit erop. Een mooie dag rijker. Onze gids helpt u voor de terugreis naar uw Bangkok hotel*.

Wat kan ik verwachten
Deze Bangkok Landmark Tour probeert in een dag zoveel mogelijk van deze stad vast te grijpen.
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden.
Entreegelden.
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Begeleiding van een professionele lokale Engelssprekende gids.
Vervoer met diverse open boten.
We reizen met publiek transport om het milieu minder te belasten.
Overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes.
*Transfers van Bangkok hotels,
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
Om deel te nemen aan deze uitstap moet u correct gekleed zijn. Dit zijn de regels, niet die van Green Wood Travel.
  • Heren; lange broek, bedekte schouders.
  • Dames; rok tot over de knie of lange broek (legging niet toegestaan), bedekte schouders.
  • Een bezoek aan de Grand Palace is niet inbegrepen maar kan op verzoek ingelast worden. Entreeprijs (500THB / pp) moet ter plaatse zelf voldaan worden.
  • **Iedere maandag is het schoonmaakdag in Bangkok. Er zijn dan er geen streetfood markten en/of straatverkopers.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
    Populaire Green Wood Travel tours