Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Klong tour over de Bangkok kanalen Laagste prijs: ฿ 1,550.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,550.00
Duration: 1 day (10.00-16.00)
Laat in de ochtend vertrekt u voor een korte rit naar de Chao Phraya rivier, het beginpunt van waaruit u het `Venetië van het Oosten` gaat ontdekken. Deze kanalentocht is een originele Green Wood Travel tour. Niet een kort toeristisch boottochtje maar een echte beleving in het wijde water landschap van Bangkok.
Tegenwoordig zijn nog steeds uitgestrekte gebieden rond Bangkok alleen over water te bereiken. De klongs (kanalen) zijn in die gebieden de levensaders en de bevolking leeft er veelal nog op de traditionele manier.

Langs het water liggen weelderige plantages, waar mango`s, papaja`s, doerians en ander tropisch fruit worden verbouwd. U gaat met verschillende soorten boten een leuke en beetje spectaculaire tocht maken door dit gebied, waarbij u meteen de drukte van de stad achter u laat. Een unieke belevenis die u niet wilt missen. Bangkok met kinderen, dat is dit de leukste rondvaart.

Een eenvoudige lunch in een typisch Thaise buurtschap en kijkje naar (niet in) de Bangkok Hilton, Bangkwang gevangenis, is inbegrepen.

Wat kan ik verwachten
Een onvergeterlijk avontuur op de Thaise kanalen. Markten, mensen, tempels, en natuurlijk de meest beruchte gavangenis Bang Kwang.

Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden.
Entreegelden,.
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving,
Begeleidt door een professionele lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per diverse open boten.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie,
Qverige maaltijden, fris- & alcoholische drankjes,
Persoonlijke uitgaven en tips,
Transfers van Bangkok hotels,
Facultatieve excursies.
Opmerkingen:
  • Mee? Camera & zonnebrandcrème en bescherm je goed tegen de zon (pet meenemen).
  • Aan? Losse luchtige kleren en stevige schoenen of sandalen.
  • Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen.
  • Verwacht? Avontuur op het water.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours